Ομορφιά | Ευεξία

Από 39€: Μόνιμη Iσιωτική Θεραπεία Brazilian Keratin ή Kerrin Vega!

Από 39€ για 1 Μόνιμη Iσιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin ή Kerrin Vega (Διάρκειας 4 έως 6 μηνών), για Κοντά & Μακριά Μαλλιά, για βελούδινα και υγιή μαλλιά, στο Σύγχρονο Σαλόνι Ομορφιάς «Hair Styling», στην Κάτω Τούμπα!

39,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
26

Από 39€: Μόνιμη Iσιωτική Θεραπεία Brazilian Keratin ή Kerrin Vega!

Από 39€ για 1 Μόνιμη Iσιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin ή Kerrin Vega (Διάρκειας 4 έως 6 μηνών), για Κοντά & Μακριά Μαλλιά, για βελούδινα και υγιή μαλλιά, στο Σύγχρονο Σαλόνι Ομορφιάς «Hair Styling», στην Κάτω Τούμπα!

39,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
26 Αγορές
  • 39€ για 1 Μόνιμη Iσιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin ή Kerrin Vega για Κοντά Μαλλιά έως και πάνω από τους ώμους, Φορμάρισμα & Λούσιμο Μαλλιών 
  • 49€ για 1 Μόνιμη Iσιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin ή Kerrin Vega για Μακριά Μαλλιά κάτω από τους ώμους, Φορμάρισμα & Λούσιμο Μαλλιών 
    * Για την υπηρεσία χρησιμοποιούνται προϊόντα των εταιρειών Brazilian Relaxer Be Hair και Kerrin Vega.

* Το αποτέλεσμα διαρκεί 4 έως 6 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας.

* Για Μαλλιά έως και τη Μέση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 10€
* Για πολύ Πυκνά Μαλλιά (ανεξαρτήτως μάκρους) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 10€
(καταβάλλονται απευθείας στην επιχείρηση)

  • Ισχύει έως 27/09/2021.
  • Δευτέρα έως Πέμπτη 9:00-14:00 & 17:00-20:00 | Παρασκευή 9:00-20:00 | Σάββατο 9:00-17:00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 2310 903846
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Σε μια δύσκολη και τόσο ιδιόμορφη τέχνη όσο η κομμωτική, η εμπειρία παίζει ίσως τον μεγαλύτερο ρόλο!

Αυτή προσδίδει ευχέρεια και ικανότητα να «σμιλεύεις» μια ιδιαίτερη και επιτυχημένη κουπ και τη γνώση και εξοικείωση να «διαβάζεις» κάθε πρόσωπο ξεχωριστά, τις ιδιαιτερότητες του και τι τελικά του πηγαίνει.

Αυτή την εμπειρία, ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια, η Βάσω την έχει πλέον ως δεύτερη φύση της και τη μοιράζεται γενναιόδωρα με τους συνεργάτες της με αποτέλεσμα αμέτρητους ικανοποιημένους πελάτες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Σε έναν χώρο ομορφιάς, άνετο και σύγχρονο με άψογη εξυπηρέτηση, άνδρες, γυναίκες και παιδιά πάνε για μαλλί και βγαίνουν... καλοκουρεμένοι.

Όμως, εδώ δεν θα βγείτε μόνο καλοκουρεμένοι αλλά και άκρως περιποιημένοι! Η ιεροτελεστία που θα έχετε την τύχη να απολαύσετε ξεκινάει με ένα δροσιστικό και χαλαρωτικό λούσιμο. Αφού κρατήσετε μετά βίας τα μάτια σας ανοιχτά από τη χαλάρωση, μπορείτε πλέον να αφεθείτε στα επιδέξια χέρια των κομμωτών της Βάσως-Μαρίνας για ένα κούρεμα όπως τους το ζητήσετε ή όπως σας το προτείνουν.

Ο επίλογος είναι ένα θεραπευτικό happy end για τα μαλλιά σας, αφού το μασάζ στο κεφάλι σας με ειδικά σαμπουάν για θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής και αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και των αδύναμων τριχών θα σας αφήσει με ένα χαμόγελο ευδαιμονίας στο πρόσωπο!

Επίσης το κομμωτήριο «Hair Stylist Vaso Marina» προσφέρει και τις υπηρεσίες: 3D extension βλεφαρίδες, Fibreplex, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Manicure gel, Pedicure gel, Mασάζ, 3d acrilic designs

Κωνσταντίνου Κανάρη 41-43, Κάτω Τούμπα
2310 903846

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!