24,90€ από 50€ για Μηνιαία Συνδρομή με Απεριόριστες Συνεδρίες σε Τμήματα Pilates, Hatha Yoga, Yogalates, Fitness TRX & Cardio, Ορθοσωμική, Fit Ball Pilates, Yoga Prana, στο «MyLife Yoga & Pilates Home», το εξειδικευμένο Studio Yoga & Pilates, στα Πεύκα (Ρετζίκι)!

50,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
25,10€
Αγορές
23


24,90€ από 50€ για Μηνιαία Συνδρομή με Απεριόριστες Συνεδρίες σε Τμήματα Pilates, Hatha Yoga, Yogalates, Fitness TRX & Cardio, Ορθοσωμική, Fit Ball Pilates, Yoga Prana, στο «MyLife Yoga & Pilates Home», το εξειδικευμένο Studio Yoga & Pilates, στα Πεύκα (Ρετζίκι)!

50,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
23 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 25,10€
 • 24,90€ από 50€ για Μηνιαία Συνδρομή με Απεριόριστες Συνεδρίες σε Τμήματα Pilates, Hatha Yoga, Yogalates, Fitness TRX & Cardio, Ορθοσωμική, Fit Ball Pilates, Yoga Prana!

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60 λεπτά
- Η προσφορά αφορά αποκλειστικά το «MyLife Yoga & Pilates Home», στην οδό Λεωφ. Παπανικολάου 42 (Πεύκα).


- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες.

Pilates
Οι ασκήσεις με Pilates βοηθούν αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση του κορμού, τη βελτίωση της σωστής στάσης σώματος, καθώς και στη μυική αντοχή.

Hatha Yoga
«Ha» σημαίνει ήλιος και αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια (το ενεργητικό, το ζεστό, το συμπυκνωμένο κ.α.) + “tha” σημαίνει σελήνη και αντιπροσωπεύει την θηλυκή ενέργεια (το παθητικό, το κρύο, αυτό που διαχέεται κ.α.). Η hatha yoga έχει ως στόχο την εξισορρόπηση, την ένωση (yoke=ένωση) αυτών των δύο ενεργειών και την προετοιμασία του γιόγκι για τον διαλογισμό.

Yogolates

Tο «υβρίδιο» των δύο πιο διαδεδομένων μεθόδων εναλλακτικής ­εκγύμνασης της εποχής μας αποτελεί κατά μια έννοια τη μετεξέλιξη των δύο τεχνικών και συνδυάζει τα ευεργετικά αποτελέσματα τόσο της γιόγκα όσο και του Πιλάτες. Τα οφέλη που η μέθοδος προσφέρει σε άνδρες και γυναίκες όταν ασκούνται δύο φορές την εβδομάδα είναι, μεταξύ άλλων, η τόνωση και η διάταση όλων των μυϊκών ομάδων, η καταπολέμηση της οστεοπόρωσης και των πόνων της μέσης, η τόνωση των νεφρών και η ενεργοποίηση του θυρεοειδούς, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η αποκατάσταση της σωστής στάσης του σώματος. Το Υogalates προά­γει ­παράλληλα τη δύναμη, την ευλυγισία και την ισορροπία.

TRX
Γυμνάζει όλο το σώμα, βοηθά στη διατήρηση της οστικής μάζας, ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών και εκτοξεύει στα ύψη τον μεταβολισμό.

Ορθοσωμική
Η ορθοσωμική γυμναστική είναι μια μέθοδος που βασίζεται στις αρχές της οστεοπαθητικής, ένα είδος εναλλακτικής ιατρικής. Θεωρείται ένα σύστημα ολιστικής αξιολόγησης και θεραπείας που αναγνωρίζει παθολογίες και δυσλειτουργίες στην ανθρώπινη κατασκευή, και αποσκοπεί στην αντιμετώπιση και διόρθωσή τους. Η Οστεοπαθητική δίνει βάση πρωτίστως στην εμβιομηχανική (biomechanics) λειτουργία του ανθρωπίνου σώματος, διά μέσου του νευρικού και μυοσκελετικού συστήματος, εστιάζοντας ιδιαίτερα στα προβλήματα δομής του σώματος και στις παθολογίες που προέρχονται από τις μηχανικές ανισορροπίες.

Fit Ball Pilates
Είναι ένα πρόγραμμα Pilates που γίνεται με μεγάλες μπάλες και γυμνάζει όλο το σώμα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση και σύσφιξη του κέντρου του σώματος, των κοιλιακών και των ραχιαίων. Μέσα από την έντονη εκγύμναση των ραχιαίων, το Pilates Fitball δημιουργεί δυνατότερη και πιο ευλύγιστη σπονδυλική στήλη ανακουφίζοντας από τον πόνο της μέσης και την ένταση των αρθρώσεων.

Yoga Prana
Η πράνα είναι η πρωταρχική δύναμη ζωής και σημαίνει «διαρκής κίνηση». Τα μονοπάτια του πρανικού ρεύματος που ρέει σ’όλο το σώμα, είναι γνωστά σαν νάντι. Νάντι σημαίνει ροή ενέργειας. Τα νάντι, που είναι περίπου 72.000, είναι ενεργειακά κανάλια, είναι το όχημα που μεταφέρει την πράνα, τη ζωτική ενέργεια. Σύμφωνα με τη γιόγκα το πρανικό σώμα (pranamayakosha), που αποτελείται από την πράνα και το δίκτυο των νάντι που μεταφέρουν αυτή την πράνα, χωρίζεται σε πέντε κύριες περιοχές ή υποπράνα που είναι γνωστές σαν πάντσα πράνα. Αυτές οι πέντε πράνα λειτουργούν σε σχέση με τα τσάκρα και τα νάντι, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Ελέγχουν τη λειτουργία ζωτικών οργάνων και λειτουργιών του σώματος όπως της καρδιάς, των πνευμόνων, των νεφρών, των οργάνων αναπαραγωγής, των πεπτικών οργάνων καθώς και του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος.

 • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 30/06/2020. 
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00. 
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Η προσφορά αφορά αποκλειστικά το «MyLife Yoga & Pilates Home», στην οδό Λεωφ. Παπανικολάου 42 (Πεύκα).
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.  

Γνωρίστε τα οφέλη της Yoga, του Pilates και του Miha Bodytec, σε έναν σύγχρονο χώρο, στα Πεύκα (Ρετζίκι)!

Το «MyLife Yoga & Pilates Home» είναι ένα εξειδικευμένο studio Yoga & Pilates που αναλαμβάνει την άσκηση σώματος και πνεύματος, με υπεύθυνη του χώρου τη Μαριάννα Τσιμπή.

Στο πρόγραμμά του θα βρείτε: Pilates, Yogalates, Ορθοσωμική, Hatha Yoga, Fit Ball Pilates, Fitness TRX & Cardio, Yoga Prana, Reformer Pilates (mini group 4 ατόμων, κατόπιν συνεννόησης).

Λεωφ. Παπανικολάου 42, Πεύκα
2314028251

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 13/03/20
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 16/03/20
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!