Massage

49€ από 120€ για Πολυτελές Πακέτο 1 Ατόμου διάρκειας 120' | Τσιμισκή

49€ από 120€ για Πολυτελές Πακέτο 1 Ατόμου διάρκειας 120' που περιλαμβάνει: Massage (60') με επιλογή από 7 διαφορετικά είδη, Περιποίηση Προσώπου (35') με επιλογή από 6 διαφορετικές Θεραπείες, Body Scrub (15') & Indian Head Massage (10'), στο εντυπωσιακό «Atmosphere Spa», στην Τσιμισκή!

120,00€
49,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-59%
Κερδίζεις
71,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
280

49€ από 120€ για Πολυτελές Πακέτο 1 Ατόμου διάρκειας 120' | Τσιμισκή

49€ από 120€ για Πολυτελές Πακέτο 1 Ατόμου διάρκειας 120' που περιλαμβάνει: Massage (60') με επιλογή από 7 διαφορετικά είδη, Περιποίηση Προσώπου (35') με επιλογή από 6 διαφορετικές Θεραπείες, Body Scrub (15') & Indian Head Massage (10'), στο εντυπωσιακό «Atmosphere Spa», στην Τσιμισκή!

120,00€
49,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
280 Αγορές
-59% Έκπτωση
Κερδίζεις 71,00€
  • 49€ από 120€ για Πολυτελές Πακέτο 1 Ατόμου που περιλαμβάνει: Massage (60')  Περιποίηση Προσώπου (35'), Body Scrub (15') & Indian Head Massage (10')

- Συνολική διάρκεια πακέτου: 120'

Επιλογή Massage από: Relax Massage | Deep Tissue Massage | Aromatherapy Massage | Hot Stone Massage | Λεμφικό Massage | Foot Massage | Thai Massage
Επιλογή Θεραπείας Προσώπου από: Mediterranean | Express Mediterranean | Deep Face Detox | Wine Elixir | Queen Bee | Deep Hydration Treatment

- Tο Atmosphere Spa χρησιμοποιεί 100% θεραπευτικά υλικά και λάδια σε συνεργασία με την Apivita.
- Για αναλυτικές πληροφορίες του κάθε Massage και της κάθε Θεραπείας Προσώπου, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

* Αν θες μία μοναδική εμπειρία ευεξίας για 2 Άτομα, τσέκαρε την Προσφορά για Massage & Prive Χρήση του Spa για 2 Άτομα, με δυνατότητα συνοδείας Σαμπάνιας ----> ΕΔΩ
* Κι αν θες μία κάτι ξεχωριστό πριν τον γάμο σου, τσέκαρε την Προσφορά για Bachelor Party 4-6 Ατόμων με Massage, Spa, Σαμπάνια ή Αφρώδη Οίνο & Φρουτοσαλάτα ----> ΕΔΩ


Atmosphere Spa (Τσιμισκή 59, Κέντρο)
Ένας επίγειος παράδεισος ήρθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Το Atmosphere Spa σε προσκαλεί να ακολουθήσεις ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης, να αφυπνίσεις τις αισθήσεις σου με μια καταπληκτική σειρά από περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες spa υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του!

Συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σας προσφέρει μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν sauna, hammam, jacuzzi καθώς και εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου-σώματος και μασάζ.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

atmosphere-kritikes.jpg

Full Body Χαλαρωτικό Massage
Μασάζ σώματος ήπιας πίεσης που αποτοξινώνει τους μύες, βοηθά τη κυκλοφορία και προσφέρει μια χαλάρωση νου-σώματος σύμφωνα με την παράδοση του Σουηδικού μασάζ.

Deep Tissue Massage
Θεραπεία η οποία ενδείκνυται για ανακούφιση από εντόνους µυοσκελετικούς πόνους, λύση µυϊκών σπασµών, καθώς και ενεργοποίηση των σηµείων αποσυµφόρησης µε αποτέλεσµα την πλήρη αναζωογόνηση και ευεξία σε σώµα και πνεύµα.

Aromatherapy Massage
Θεραπεία νου, ψυχής και σώματος με την χρήση αιθέριων ελαίων τα οποία είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες (αναλγητικές, αντισηπτικές, αποτοξινωτικές, καταπραϋντικές και καρδιοτονωτικές). Η αρωµατοθεραπεία βοηθά στην αντιµετώπιση πολλών σωµατικών και ψυχικών παθήσεων.

Hot Stone Massage
Πρόκειται για µία µοναδική εµπειρία η οποία συνδυάζει τα οφέλη του παραδοσιακού µασάζ µε την χρήση ηφαιστειακών ζεστών πετρών οι οποίες ρυθµίζουν την κυκλοφορία του αίµατος και τη ροή του οξυγόνου επιδρώντας καταλυτικά µε θετικό τρόπο στο νευρικό σύστηµα.

Λεμφικό Massage
Η λεμφική μάλαξη είναι μια τεχνική απλού και ρυθμικού μασάζ που εστιάζει στα λεμφικά αγγεία και στους λεμφικούς αδένες. Βοηθάει στην αποτοξίνωση και έχει αποσυμφορητική δράση κατά της κυτταρίτιδας. Για καλύτερα αποτελέσματα συστήνεται ένα πρόγραμμα 10 θεραπειών, 2 ανά εβδομάδα.

Foot Massage
Μία θεραπεία που εστιάζει στην καλύτερη αιμάτωση και θρέψη των µυών των κάτω άκρων, ανακουφίζει τα πέλµατα και βελτιώνει το εύρος κίνησης της άρθρωσης.

Thai Massage
Αρχαία θεραπευτική μέθοδος της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης ιατρικής. Συνδυασμός διατάσεων γιόγκα, στοιχεία ρεφλεξολογίας, πιέσεις σημείων και πιέσεις σε ενεργειακές γραμμές. Βοηθά να απελευθερωθεί το ενεργειακό μπλοκάρισμα και η στασιμότητα. Χαλαρώνει βαθιά το σώμα.

Mediterranean
Ολιστικό μενού περιποιήσεων που βασίζεται στα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά της Μεσογειακής διατροφής και χαρίζει ομορφιά και ευεξία. Ανάλογα με τις ανάγκες και τον διαφορετικό τύπο, η επιδερμίδα αναζωογονείται και ανανεώνεται αποτελεσματικά, αποκτά φρεσκάδα και λάμψη.

Express Mediterranean
Σύντομη αλλά ολοκληρωμένη περιποίηση με άμεσα αποτελέσματα αναζωογόνησης για το δέρμα και τη διάθεση, βασισμένη στο πλούσιο Μεσογειακό μενού περιποιήσεων της APIVITA. Συνδυάζεται ιδανικά με θεραπείες σώματος και μασάζ.

Deep Face Detox
Αποτοξινωτική περιποίηση προσώπου με μάσκα αργίλου και βαθιά απολέπιση με scrub ελιάς για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες.

Wine Elixir
Αντιρυτιδική και συσφικτική περιποίηση αντιγήρανσης που αξιοποιεί τις ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κόκκινου κρασιού και της ρεσβερατρόλης. Βασικό δραστικό συστατικό του κόκκινου κρασιού, η ρεσβερατρόλη ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου μειώνει ορατά γραμμές και ρυτίδες, ενώ σε συνδυασμό με το μασάζ αντιγήρανσης ΑPIVITA λειτουργεί ως ένα απολαυστικό, αναπλαστικό φυσικό ελιξήριο νεότητας με άμεσα αποτελέσματα.

Queen Bee
«Βασιλική περιποίηση» για τη σύσφιξη και επανόρθωση της ώριμης επιδερμίδας που βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού και του μελιού. Θεραπεία που συμβάλει στη διέγερση των ινοβλαστών, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και άλλων βασικών δομικών πρωτεϊνών της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα γίνεται πιο πυκνή, αποκτά σφριγηλότατα και λεία υφή, ενώ παράλληλα γίνεται ορατά πιο φωτεινή, αφού επιτρέπει στο φως να διαπερνά και να ανακλάται, αυξάνοντας την λάμψη εκ των έσω.

Deep Hydration Treatment
Περιποίηση βαθιάς, εντατικής ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Ιδιαίτερα δροσερή, με άμεσα αποτελέσματα λάμψης και φρεσκάδας. Περιλαμβάνει την εφαρμογή των προϊόντων της σειράς Αqua Vita της APIVITA, πλούσια σε φυτοενδορφίνες λυγαριάς και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης. Το δέρμα ανακτά άμεσα την υγρασία του ενώ παράλληλα θωρακίζεται ενάντια στην πρόωρη γήρανση.

  • Ισχύει έως 30/09/2024.
  • Δευτέρα - Σάββατο 12:00-22:00 & Κυριακή 13:00-21:00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς έως 6 κουπονιών, έως 3 για προσωπική χρήση και έως 3 για άτομα της επιλογής σας. 
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 283999, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Ένας επίγειος παράδεισος ήρθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Κλείσε τα μάτια, διώξε την ένταση της καθημερινότητας και απόλαυσε τη μοναδική περιποίηση που προσφέρει το Atmosphere Spa!

Το Atmosphere Spa είναι ένας χώρος ευεξίας και χαλάρωσης ξεχωριστής αισθητικής. Συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σας προσφέρει μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν sauna, hammam, jacuzzi καθώς και εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου-σώματος και μασάζ.

Οι χώροι, οι υφές, τα αρώματα... Όλα όσα συνθέτουν το Atmosphere Spa, το κέντρο όπου η ομορφιά συναντά την ευεξία, σε προσκαλούν σε μία αποπλάνηση αισθήσεων. Οι έμπειροι θεραπευτές θα φροντίσουν να απολαύσετε μία ξεχωριστή τελετουργία spa, σε έναν χώρο που σέβεται τις προσωπικές σας ανάγκες και φροντίζει να σας χαρίζει στιγμές γαλήνης.

Τσιμισκή 59, Κέντρο
2310 283999

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!