Massage

Από 179€: Bachelor Party, με Massage, Spa, Σαμπάνια και Φρουτοσαλάτα!

Από 179€ για Bachelor Party για 4-6 Άτομα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του «Atmosphere Spa», στην Τσιμισκή!

Απόλαυσε με την παρέα σου 1 ώρα Massage με επιλογή από Deep Tissue, Relax, Θεραπευτικό, κ.α., 1 ώρα χρήσης του Spa (Τζακούζι, Χαμάμ, Σάουνα, Ντουζιέρες), 1 Σαμπάνια ή Αφρώδη Οίνο & Φρουτοσαλάτα!

179,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
27

Από 179€: Bachelor Party, με Massage, Spa, Σαμπάνια και Φρουτοσαλάτα!

Από 179€ για Bachelor Party για 4-6 Άτομα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του «Atmosphere Spa», στην Τσιμισκή!

Απόλαυσε με την παρέα σου 1 ώρα Massage με επιλογή από Deep Tissue, Relax, Θεραπευτικό, κ.α., 1 ώρα χρήσης του Spa (Τζακούζι, Χαμάμ, Σάουνα, Ντουζιέρες), 1 Σαμπάνια ή Αφρώδη Οίνο & Φρουτοσαλάτα!

179,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
27 Αγορές

Bachelor Party με 1 ώρα Massage (με επιλογή από Deep Tissue, Relax, Θεραπευτικό, κ.α.), 1 ώρα χρήσης του Spa (Τζακούζι, Χαμάμ, Σάουνα, Ντουζιέρες), 1 Σαμπάνια ή Αφρώδη Οίνο & Φρουτοσαλάτα

  • 179€ για 4 Άτομα 
  • 199€ για 5 Άτομα
  • 239€ για 6 Άτομα

* Δες τη Σάουνα, το Χαμάμ και το Τζακούζι ΕΔΩ
* Tο Atmosphere Spa χρησιμοποιεί 100% θεραπευτικά υλικά και λάδια σε συνεργασία με την Apivita.

* Για Πολυτελές Πακέτο Περιποίησης 1 Ατόμου με Massage, Περιποίηση Προσώπου, Body Scrub & Indian Head Massage ----> ΕΔΩ
* Κι αν θες μία αξέχαστη εμπειρία ευεξίας για 2 Άτομα, τσέκαρε την Προσφορά για Massage & Prive Χρήση του Spa για 2 Άτομα, με δυνατότητα συνοδείας Σαμπάνιας ----> ΕΔΩ


Atmosphere Spa (Τσιμισκή 59, Κέντρο)
Ένας επίγειος παράδεισος ήρθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Το Atmosphere Spa σε προσκαλεί να ακολουθήσεις ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης, να αφυπνίσεις τις αισθήσεις σου με μια καταπληκτική σειρά από περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες spa υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του!

Συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σας προσφέρει μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν sauna, hammam, jacuzzi καθώς και εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου-σώματος και μασάζ.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

atmosphere-spa-kritikes.jpg

Massage
Αφεθείτε σε μια ρομαντική εμπειρία και μοιραστείτε ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος στη διπλή σουίτα με το ταίρι σας ή ένα φίλο και δημιουργήσετε αναμνήσεις για όλη σας τη ζωή.

Sauna
Η χρήση της sauna έχει πολλά οφέλη για την σωματική και ψυχική ευεξία όπως να απομακρύνει τις τοξίνες και να βοηθά στην απώλεια των περιττών κιλών αλλά και να καταπολεμά τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος.Ιδανικό πριν από μασάζ.Extra tip μπορείτε να την χρησιμοποίησετε και σε λειτουργία με υπέρυθρες.

Jacuzzi
Αφεθείτε στην δύναμη της πίεσης του νερού να σας χαλαρώσει πριν ή μετά από ένα ιδανικό μασάζ.Το υδρομασάζ βοηθάει πολύ στην χαλάρωση των μυών, στην ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο και στην αύξηση την λεμφικής κυκλοφορίας του αίματος αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταση.

Deep Tissue Massage
Θεραπεία η οποία ενδείκνυται για ανακούφιση από εντόνους µυοσκελετικούς πόνους, λύση µυϊκών σπασµών, καθώς και ενεργοποίηση των σηµείων αποσυµφόρησης µε αποτέλεσµα την πλήρη αναζωογόνηση και ευεξία σε σώµα και πνεύµα.

Aromatherapy

Θεραπεία νου, ψυχής και σώματος με την χρήση αιθέριων ελαίων τα οποία είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες (αναλγητικές, αντισηπτικές, αποτοξινωτικές, καταπραϋντικές και καρδιοτονωτικές). Η αρωµατοθεραπεία βοηθά στην αντιµετώπιση πολλών σωµατικών και ψυχικών παθήσεων

Λεμφικό Massage

Η λεμφική μάλαξη είναι μια τεχνική απλού και ρυθμικού μασάζ που εστιάζει στα λεμφικά αγγεία και στους λεμφικούς αδένες. Βοηθάει στην αποτοξίνωση και έχει αποσυμφορητική δράση κατά της κυτταρίτιδας. Για καλύτερα αποτελέσματα συστήνεται ένα πρόγραμμα 10 θεραπειών, 2 ανά εβδομάδα.

  • Ισχύει έως 30/05/2023.
  • Δευτέρα - Σάββατο 12:00-22:00 & Κυριακή 13:00-21:00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς έως 6 κουπονιών, έως 3 για προσωπική χρήση και έως 3 για άτομα της επιλογής σας. 
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 283999, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Ένας επίγειος παράδεισος ήρθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Κλείσε τα μάτια, διώξε την ένταση της καθημερινότητας και απόλαυσε τη μοναδική περιποίηση που προσφέρει το Atmosphere Spa!

Το Atmosphere Spa είναι ένας χώρος ευεξίας και χαλάρωσης ξεχωριστής αισθητικής. Συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σας προσφέρει μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν sauna, hammam, jacuzzi καθώς και εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου-σώματος και μασάζ.

Οι χώροι, οι υφές, τα αρώματα... Όλα όσα συνθέτουν το Atmosphere Spa, το κέντρο όπου η ομορφιά συναντά την ευεξία, σε προσκαλούν σε μία αποπλάνηση αισθήσεων. Οι έμπειροι θεραπευτές θα φροντίσουν να απολαύσετε μία ξεχωριστή τελετουργία spa, σε έναν χώρο που σέβεται τις προσωπικές σας ανάγκες και φροντίζει να σας χαρίζει στιγμές γαλήνης.

Τσιμισκή 59, Κέντρο
2310 283999

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!