Όλες οι Προσφορές του Goldmall.gr

Από 19,90€: Μασάζ 1 Ατόμου 60' της Επιλογής σου | Mon Massage, Μοσχάτο


Από 19,90€ για Απόδραση Ευεξίας με Μασάζ για 1 Άτομο Συνολικής Διάρκειας 60' & επιλογή ανάμεσα σε Χαλαρωτικό Μασάζ Αρωματοθεραπείας ή Αθλητικό ή Deep Tissue συνδυαστικά με Μασάζ Προσώπου ή Κεφαλής ή Ποδιών, στο Κέντρο Ευεξίας «Mon Massage», στο Μοσχάτο!

36,00€
19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-45%
Κερδίζεις
16,10€
Αγορές
44

Από 19,90€: Μασάζ 1 Ατόμου 60' της Επιλογής σου | Mon Massage, Μοσχάτο


Από 19,90€ για Απόδραση Ευεξίας με Μασάζ για 1 Άτομο Συνολικής Διάρκειας 60' & επιλογή ανάμεσα σε Χαλαρωτικό Μασάζ Αρωματοθεραπείας ή Αθλητικό ή Deep Tissue συνδυαστικά με Μασάζ Προσώπου ή Κεφαλής ή Ποδιών, στο Κέντρο Ευεξίας «Mon Massage», στο Μοσχάτο!

36,00€
19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
44 Αγορές
-45% Έκπτωση
Κερδίζεις 16,10€
  • 19,90€ από 36€ για 1 Πακέτο Συνολικής Διάρκειας 60', για 1 Άτομο, με Ολόσωμο Χαλαρωτικό Μασάζ Αρωματοθεραπείας διάρκειας 45' και Μασάζ Προσώπου ή Μασάζ Κεφαλής ή Foot Massage διάρκειας 15'
  • 23,90€ από 40€ για 1 Πακέτο Συνολικής Διάρκειας 60', για 1 Άτομο, με Ολόσωμο Αθλητικό Μασάζ ή Deep Tissue Massage διάρκειας 45' και Μασάζ Προσώπου ή Μασάζ Κεφαλής ή Foot Massage διάρκειας 15'

- Για τα massage χρησιμοποιούνται αγνά και φυτικά έλαια της Yellow Rose και της Apivita. Είναι όλα υποαλλεργικά και φιλικά προς το δέρμα.
- Παρέχονται πετσέτες.
- Για αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε Massage, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

* Δες την Προσφορά του «Mon Massage», για Μασάζ 2 Ατόμων με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

mon-massage.png



Χαλαρωτικό Μασάζ Αρωματοθεραπείας
Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως για συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα και μπορεί να δράσει µε επιτυχία προληπτικά, ενισχύοντας την ψυχοσωματική ισορροπία και υγεία. Έτσι λοιπόν, τα αιθέρια έλαια μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση του στρες και της έντασης, προσφέρουν αναζωογόνηση, αυξάνουν τη σωματική αντοχή, εξισορροπούν τα συναισθήματα και αυξάνουν τη νοητική διαύγεια δρώντας µε απόλυτα φυσικό τρόπο.
Το χαλαρωτικό μασάζ έχει πολλά οφέλη στο σώμα και την υγεία σου. Βελτιώνει τη ποιότητα του ύπνου σου, την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από πόνους στην πλάτη και προσφέρει χαλάρωση και ευεξία.

Αθλητικό Μασάζ
Βοηθά στο να διατηρούνται οι μύες σε καλή κατάσταση, μειώνει τον πόνο που προκαλεί το γαλακτικό οξύ και στην τοπική και γενική χαλάρωση των μυών. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη οξέων και χρόνιων τραυματισμών, για την αποκατάσταση, για την μείωση του μυϊκού πόνου και για την βελτίωση της απόδοσης.

Deep Tissue Massage
Είναι ένας σύγχρονος συνδυασμός κινήσεων και τεχνικών που βοηθάνε στο άμεσο ξεμπλοκάρισμα του σώματος και την απελευθέρωση από τους χρόνιους πόνους.

  • Ισχύει έως 29/02/2024.
  • Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-21:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 210 940 9756, τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Mon Massage 

Το Κέντρο Μασάζ «Mon Massage» στο Μοσχάτο έχει γίνει συνώνυμο της ευεξίας και της χαλάρωσης.
Σε ένα προσεγμένο και φιλικό περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σπα και μασάζ, με έμφαση στη λεπτομέρεια.
Η εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε περιστατικό είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει το «Mon Massage» από τα υπόλοιπα του είδους του. 
Mon Massage στη Λάμπρου Κατσώνη 57-59, στο Μοσχάτο. Γιατί το μασάζ είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια!

Λάμπρου Κατσώνη 57-59, Μοσχάτο
21 0940 9756

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!