Massage | Spa

Από 134€ για 3-4 Άτομα: Μασάζ και Χρήση του Spa, με Σαμπάνια-Κρασί


Από 134€ για Απόδραση Ευεξίας και Χαλάρωσης για 3 ή 4 Άτομα σε Prive Σουίτα, με Massage επιλογής και Prive Χρήση του Spa (Σάουνα Υπερύθρων, Τροπική Βροχή & Τζακούζι) & Σαμπάνια/Κρασί/Ρόφημα, στους ατμοσφαιρικούς χώρους του «Animus Massage», στο Κέντρο!

200,00€
134,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
66,00€
Αγορές
32

Από 134€ για 3-4 Άτομα: Μασάζ και Χρήση του Spa, με Σαμπάνια-Κρασί


Από 134€ για Απόδραση Ευεξίας και Χαλάρωσης για 3 ή 4 Άτομα σε Prive Σουίτα, με Massage επιλογής και Prive Χρήση του Spa (Σάουνα Υπερύθρων, Τροπική Βροχή & Τζακούζι) & Σαμπάνια/Κρασί/Ρόφημα, στους ατμοσφαιρικούς χώρους του «Animus Massage», στο Κέντρο!

200,00€
134,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
32 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 66,00€
  • 134€ από 200€ για Massage 3 Ατόμων (60') με επιλογή από 8 διαφορετικά είδη σε Prive Σουίτα & Prive Χρήση του Spa (30' Σάουνα Υπερύθρων & Τροπική Βροχή) και 30' Τζακούζι & 1 Μπουκάλι Σαμπάνια ή Κρασί καθώς και Χυμό ή Ρόφημα της επιλογής σας- Συνολική Διάρκεια: 120'
  • 172€ από 260€ για Massage 4 Ατόμων (60') με επιλογή από 8 διαφορετικά είδη σε Prive Σουίτα & Prive Χρήση του Spa (30' Σάουνα Υπερύθρων & Τροπική Βροχή) και 30' Τζακούζι & 1 Μπουκάλι Σαμπάνια ή Κρασί καθώς και Χυμό ή Ρόφημα της επιλογής σας- Συνολική Διάρκεια: 120'

Επιλογή Massage από τα δημοφιλή είδη:
Relax Animus, Candle Massage, Aromatherapy Massage, Λεμφικό Massage, Lomi – Lomi, Deep Tissue Massage, Αθλητικό Massage, Σουηδικό Massage

Απόλαυσε την ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, εκεί που ο χρόνος σταματά για να ζήσεις ένα αξεπέραστο ταξίδι αρμονίας, σαγηνεύοντας τις αισθήσεις σου, γαληνεύοντας το πνεύμα και ανανεώνοντας το σώμα σου!

* Δες όλες τις Προσφορές από το Animus Massage, με κλικ ----> ΕΔΩ
* Δες τους πολυτελείς χώρους του Animus Massage με κλικ ----> ΕΔΩ

- Σε όλα τα πακέτα παρέχονται είδη προσωπικής υγιεινής, όπως εσώρουχο & παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτες και σαμπουάν, για να μπορείτε μετέπειτα να συνεχίσετε το πρόγραμμα σας.
- Τόσο το Massage όσο και η χρήση του jacuzzi πραγματοποιούνται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο για όλα τα άτομα.
- Για περισσότερες πληροφορίες για τα είδη Massage και τις υπόλοιπες υπηρεσίες, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

animus-kritikes.jpg

Relax Animus Massage
Το Relax Animus μασάζ βοηθάει στην αποβολή του άγχους και στην ενίσχυση της αίσθησης της γαλήνης, καθώς μειώνει την ένταση του σώματος, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και του μεταβολισμού και αυξάνει την ελαστικότητα των μυών.

Candle Massage
Το Candle Massage αποτελεί ένα είδος αρωματοθεραπείας, καθώς βασίζεται στην χρήση ζεστών αρωματισμένων κεριών.

Aromatherapy Massage
Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως για συναισθηματικά και ψυχολογικά. Έτσι λοιπόν, τα αιθέρια έλαια μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση του στρες και της έντασης.

Λεμφικό Massage
Το λεμφικό μασάζ βοηθάει στην ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος, με σκοπό την αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών στο σώμα, την αποβολή των τοξινών, την αύξηση του μεταβολισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Deep Tissue Massage
Το συγκεκριμένο είδος μασάζ συνδυάζει ρυθμικές πιέσεις εντατικής εκγύμνασης όλων των μυών του σώματος. Είναι η κατάλληλη επιλογή για την ανακούφιση των μυών και την αποβολή της έντασης και του άγχους.

Αθλητικό Massage
Το συγκεκριμένο είδος μασάζ αποτελεί την ιδανική μέθοδο αποθεραπείας και επαναφοράς της σωματικής ευεξίας, έπειτα από κουραστικές προπονήσεις και αγώνες, έντονη άσκηση ή τυχόν τραυματισμούς.

Σουηδικό/Θεραπευτικό Massage
Το Σουηδικό μασάζ είναι μία μέθοδος μάλαξης, που προσφέρει ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους, αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και ημικρανιών και μείωση της νευρικής και μυϊκής έντασης.

Jacuzzi (Υδρομασάζ)
Το υδρομασάζ αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απαλλαγείτε από τους μυϊκούς πόνους, το άγχος και την κόπωση της καθημερινότητας. Η θερμότητα του νερού σε συνδυασμό με την δύνη που δημιουργείται βοηθούν στην διέγερση των μυών, στην ξεκούραση του σώματος, στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αποβολή των τοξινών, δημιουργώντας τις κατάλληλες χαλαρωτικές και καταπραϋντικές συνθήκες για την βελτίωση της υγείας. Επιπλέον, προσφέρεται ρόφημα/αναψυκτικό της επιλογής σας.

Σάουνα Υπέρυθρων
Είναι ευρέως γνωστό πως η Σάουνα συμβάλει αποτελεσματικά στην διατήρηση της φυσικής υγείας του σώματος και στην αποτοξίνωσή του οργανισμού. Η χρήση του συγκεκριμένου είδους παθητικής θερμότητας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών, μέσω της εφίδρωσης. Ακόμη, καταπραΰνει μυϊκούς πόνους, βοηθάει στην απώλεια των περιττών κιλών και βελτιώνει την σμίλευση του σώματος. Εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες της υπέρυθρης ακτινοβολίας, που εστιάζει στην φυσική θερμότητα του σώματος, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σάουνες, που η θερμότητα του σώματος επιτυγχάνεται από την ζέστη που προκαλείται στην ατμόσφαιρα. Απολαύστε τις εγκαταστάσεις της Σάουνας, είτε ξεχωριστά είτε συνδυαστικά με κάποια εναλλακτική θεραπευτική υπηρεσία για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα που στοχεύετε. 

  • Ισχύει έως 30/03/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 έως 22:00 & Σάββατο 13:00 έως 16:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 3 ή 4 άτομα (ανάλογα με την επιλογή πακέτου).
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 524741.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού που αγοράσατε σε κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την άφιξη σας.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Η ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού επιτρέπεται αποκλειστικά με ενημέρωση της επιχείρησης έως μια ημέρα πριν το ραντεβού που έχετε ορίσει.
  • Σε περίπτωση αργοπορίας σας στο προκαθορισμένο ραντεβού σας με την επιχείρηση, ο χαμένος χρόνος δεν αναπληρώνεται από τη συνεδρία.

Το Animus Day Spa σε καλωσορίζει στο χώρο του, την ιδανική επιλογή χαλάρωσης και ευεξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τωρα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ασφυκτική σου καθημερινότητα σε ένα ιδιαιτέρως φιλόξενο και άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί για εσένα!

Απόλαυσε ένα ταξίδι στις ειδικά διαμορφωμένες prive Suites με θεματολογία από πολιτισμούς από όλο το κόσμο. Japan suite/Greek suite/Exotic suite/Arabic suite.

Αφέσου λοιπόν στα αξιόπιστα και έμπειρα χέρια των θεραπευτών και νιώσε την απόλυτη ψυχική γαλήνη και σωματική ανανέωση που αναζητάς.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει, σύμφωνα με τις ανάγκες σου, να επιλέξεις, μέσα από μια ευρεία γκάμα ειδών μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και σώματος.

Η μουσική, ο φωτισμός και τα αρώματα, σε συνδυασμό με μία φιλική εξυπηρέτηση θα σε ταξιδέψουν στην εμπειρία του Animus massage!

Απόλαυσε την ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, εκεί που ο χρόνος σταματά για να ζήσεις ένα αξεπέραστο ταξίδι αρμονίας, σαγηνεύοντας τις αισθήσεις σου, γαληνεύοντας το πνεύμα και ανανεώνοντας το σώμα σου.

Ολυμπίου Διαμαντή 14, Θεσσαλονίκη
https://www.animusmassage.gr/
2310 524741

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!