Θέατρο | Συναυλίες

8€ από 12€: Θεατρική Παράσταση «Λουκρητία» | Θέατρο Τεχνών


8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Lucretia», στο Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης, Τρίτη 12 & Τετάρτη 13 Μαΐου!

Ένας στοχαστικός θεατρικός μονόλογος που εξερευνά τα όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό, μέσα από μια γυναικεία μορφή γεμάτη αντιφάσεις!

12,00€
8,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
4,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
16

8€ από 12€: Θεατρική Παράσταση «Λουκρητία» | Θέατρο Τεχνών


8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Lucretia», στο Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης, Τρίτη 12 & Τετάρτη 13 Μαΐου!

Ένας στοχαστικός θεατρικός μονόλογος που εξερευνά τα όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό, μέσα από μια γυναικεία μορφή γεμάτη αντιφάσεις!

12,00€
8,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
16 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 4,00€
  • 8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Lucretia», στο Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Τρίτη 12 Μαΐου - 21:00
Τετάρτη 13 Μαΐου - 21:00

- Τοποθεσία:
Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης (Κωνσταντινουπόλεως 75, Θεσσαλονίκη)

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 12€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 40 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. Δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Συνιστάται η προσέλευση στο ταμείο του θεάτρου 40 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Ανάμεσα σε Παράδεισο και Κόλαση, μια γυναίκα αναμετριέται με το παρελθόν και τις επιλογές της, αναζητώντας απαντήσεις για την ανθρώπινη φύση.
Μια υπαρξιακή παράσταση που φωτίζει τη σύνθετη ταυτότητα του ανθρώπου, πέρα από απόλυτες κρίσεις και διαχωρισμούς.

Συντελεστές
Κείμενο: Πένυ Φυλακτάκη
Ερμηνεία: Μαρία Αρουτζίδου
Σκηνοθεσία: Θωμάς Βελισσάρης
Σκηνογραφία / Ενδυματολογία: Μαρία Καβαλιώτη
Φωτογραφία & Επιμέλεια: Χλόη Πίσσα
Video: Χλόη Πίσσα, Κορνηλία Σιδηρά
Οπτική ταυτότητα της παράστασης / Graphic designer: Βικτώρια Σοφιανού - Non Hype Studio
Τεχνική Επιμέλεια: Νανά Παντελάδη
Παραγωγή: In Situ Stage & “Συν/κινούμενο εργαστήρι θεάτρου MIMESIS”

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

«Lucretia» στο Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης

Η Λουκρητία μετά θάνατον ακόμη πιστεύει στην ταξινόμηση των ανθρώπων. Περιμένει την απόφαση του Κυρίου για την ενδεχόμενη μεταφορά της στον Παράδεισο ή στην Κόλαση. Για την ακρίβεια έτσι έμαθε όσο ζούσε: ότι ο ψυχικός κόσμος των ανθρώπων και οι επιλογές που αυτός υπαγορεύει είναι είτε καλός είτε κακός, είτε όμορφος είτε άσχημος. Κανείς ποτέ εν ζωή δεν ανέφερε στην Λουκρητία την συγχώνευση ως μεταφορά, το σύνολο ως αποτέλεσμα των αντιθέτων, την σύνθεση εν τέλει που αποτελείται (και) από δίπολα. Σήμερα – ίσως περισσότερο από ποτέ – η ανάγκη μας για ήρωες ή τέρατα, για διεφθαρμένους ή αμόλυντους, για αγίους ή καθάρματα, μετατρέπει το έργο της Πένυς Φυλακτάκη σε αναγκαιότητα (ανα)στοχασμού περί ανθρωπινότητας. Είμαστε φρικαλέοι ή μεγαλειώδεις; Και η συγγραφέας χωρίς οδηγίες χρήσεως ή/και διδακτισμούς – με την απαιτούμενη καλλιτεχνική ασάφεια, προτείνει την αποδοχή ως «λύση»: είμαστε ένα μείγμα μεγαλείου και φρίκης.

Έχουμε άραγε τα ψυχικά αποθέματα για να μεταβολίσουμε την φρίκη σε μεγαλείο;

Ή έστω το μεγαλείο να αποδεχτούμε την φρίκη εντός μας;

Έχουμε το σθένος να παραμείνουμε ανένταχτοι σε έναν κόσμο στρατοπέδων; Με την καθαρότερη ματιά της απόστασης και της αποστασίας; Να παραμείνουμε σε ένα σημείο όπου ούτε το ένα ούτε το άλλο;

Και όλα αυτά μέσα από τα ματιά μιας γυναίκας που υπήρξε πόρνη και αγία, καταστροφέας και δημιουργός, εκμεταλλεύτρια και ευεργέτιδα. Το δύσκολο ζήτημα του ανθρώπου ανάγεται σε απλησίαστο όταν το θέτει μία άνθρωπος που εν ζωή δεν κατόρθωσε να βιώσει το αποτέλεσμα των δικών της επιλογών - έζησε προδιαγεγραμμένα. Για να μπορέσει έστω να κυριαρχήσει εν τέλει στον θάνατο της – να συμπεράνει δηλαδή. Που είναι και το μόνο κέρδος μιας ζωής αντιφάσεων: το συμπέρασμα ως δώρο στις επόμενες γυναίκες, στις επόμενες γενιές. Η επιλογή του έργου έγινε με γνώμονα την αναγκαιότητα για εσωτερική και εξωτερική συμφιλίωση με το Άλλο. Με τον άγνωστο (και αγνώριστο) εαυτό.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η Λουκρητία Βοργία βρίσκεται στον “άλλο κόσμο”. Αμήχανη που οι πύλες του Παραδείσου δεν ανοίγουν (ως κόρη Πάπα και έχοντας υπηρετήσει τον Θεό με αφοσίωση), απελπισμένη που οι πύλες της Κόλασης της αρνούνται την είσοδο (ως μεγάλη αμαρτωλή – κόρη διεφθαρμένου Πάπα – και έχοντας διαπράξει αδιανόητα εγκλήματα) προσπαθεί να ξετυλίξει το νήμα μιας ζωής α-νόητης, ανένταχτης, χωρίς εύκολες κρίσεις – για να πείσει τον “άλλο κόσμο” να την υποδεχτεί όσο την αποδέχτηκε και ο “εδώ κόσμος”. Μέσα από τον μονόλογό της, στο συλλογικό ντιβάνι του ψυχαναλυτή – κοινού, οδηγείται στο μεγάλο της ερώτημα αλλά και στην μεγάλη αποκάλυψη: υπάρχει μεταθανάτιος χώρος για όσους εν ζωή χώρεσαν τα πάντα;

- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 40 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. 

- Συνιστάται η προσέλευση τουλάχιστον 40 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης, στην Κωνσταντινουπόλεως 75, αποτελεί έναν από τους πιο δραστήριους και φιλόξενους καλλιτεχνικούς χώρους της πόλης. Με βαθιά αγάπη για τη θεατρική τέχνη, προσεγγίζει το σύγχρονο θέατρο μέσα από πρωτότυπες παραγωγές, ποιοτικές σκηνοθεσίες και παραστάσεις που συνδυάζουν ευαισθησία, δημιουργικότητα και επαγγελματισμό. Παράλληλα στηρίζει νέους καλλιτέχνες, παρέχοντας βήμα για καινούριες φωνές και φρέσκες ιδέες, ενώ προσφέρει στο κοινό μια εμπειρία θεάτρου που ενθαρρύνει τη σκέψη και τη συγκίνηση. Είναι ένας χώρος που καλλιεργεί τον διάλογο, τιμά την καλλιτεχνική αναζήτηση και προάγει τον πολιτισμό στη Θεσσαλονίκη.

Κωνσταντινουπόλεως 75, Θεσσαλονίκη
231 121 8224

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Οι Domenica Live, στον Πολυχώρο Soul skg, Παρασκευή 8 Μαΐου!
Έκπτωση -33% Domenica | Soul skg

Οι Domenica Live, στον Πολυχώρο Soul skg, Παρασκευή 8 Μαΐου!

Αγορές: 34 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 12,00€
8,00€
Θεσσαλονίκη
Θεατρική Παράσταση «Αιώνια Μπαλάντα», στο Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης, στις 9 & 10 Μαΐου!
Έκπτωση -20% Αιώνια Μπαλάντα | Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης

Θεατρική Παράσταση «Αιώνια Μπαλάντα», στο Θέατρο Τεχνών Θεσσαλονίκης, στις 9 & 10 Μαΐου!

Αγορές: 17 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 15,00€
12,00€
Θεσσαλονίκη
Σωματική Θεατρική Performance «Η Κόλαση» του Dante Alighieri, στο Θέατρο Αμαλία, από Σάββατο 9 Μαΐου!
Έκπτωση -19% Η Κόλαση του Dante Alighieri | Θέατρο Αμαλία

Σωματική Θεατρική Performance «Η Κόλαση» του Dante Alighieri, στο Θέατρο Αμαλία, από Σάββατο 9 Μαΐου!

Αγορές: 17 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 16,00€
13,00€
Θεσσαλονίκη
Θεατρική Παράσταση «Η Συνάντηση»! Στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, στις 11 έως 15 Μαΐου!
Έκπτωση -11% Η Συνάντηση | Θέατρο Μελίνα Μερκούρη

Θεατρική Παράσταση «Η Συνάντηση»! Στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, στις 11 έως 15 Μαΐου!

Αγορές: 59 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 18,00€
16,00€