Ομορφιά | Ευεξία

Από 9,90€: Χτένισμα με δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Μπαλαγιάζ

Από 9,90€ για Λούσιμο, Χτένισμα, Θεραπεία Botox & δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Ανταύγειες, Μπαλαγιάζ Babylights, για μαλλιά με βαθιά ενυδάτωση & λάμψη, στο «Chic The Beauty Bar», έναν ολοκαίνουργιο χώρο Ομορφιάς στον Εύοσμο!

20,00€
9,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-51%
Κερδίζεις
10,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
78

Από 9,90€: Χτένισμα με δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Μπαλαγιάζ

Από 9,90€ για Λούσιμο, Χτένισμα, Θεραπεία Botox & δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Ανταύγειες, Μπαλαγιάζ Babylights, για μαλλιά με βαθιά ενυδάτωση & λάμψη, στο «Chic The Beauty Bar», έναν ολοκαίνουργιο χώρο Ομορφιάς στον Εύοσμο!

20,00€
9,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
78 Αγορές
-51% Έκπτωση
Κερδίζεις 10,10€
  • 9,90€ από 20€ για Λούσιμο, Θεραπεία Botox, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
  • 14,90€ από 30€ για Λούσιμο, Θεραπεία Botox, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
  • 29,90€ από 45€ για Βαφή Ρίζας, Λούσιμο, Θεραπεία Botox, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
  • 34,90€ από 50€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Botox, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά πάνω από τους ώμους
  • 39,90€ από 60€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Botox, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τους ώμους έως και πάνω από τα μπράτσα
  • 44,90€ από 70€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Botox, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τα μπράτσα έως και τους αγκώνες
  • 49,90€ από 70€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία Botox, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά πάνω από τους ώμους
  • 59,90€ από 80€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία Botox, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τους ώμους έως και πάνω από τα μπράτσα
  • 69,90€ από 90€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία Botox, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τα μπράτσα έως και τους αγκώνες

* Δες και την Προσφορά του «Chic The Beauty Bar» για Μανικιούρ-Πεντικιούρ----> ΕΔΩ

- Χρησιμοποιούνται τα επώνυμα κι επαγγελματικά προϊόντα των εταιρειών Tenivita και L'Oréal Professionnel.
- Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή χρώματος μόνο στην περίπτωση που η επίτευξη της επιθυμητής απόχρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο με την τοποθέτηση βαφής. Δεν πραγματοποιείται αλλαγή χρώματος σε περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω διαδικασία προηγουμένως (π.χ. ξεβαφή).
- Στο Χτένισμα συμπεριλαμβάνεται μόνο το ίσιωμα των μαλλιών με Πιστολάκι και Πρέσα Μαλλιών για ίσιωμα.

* Για τη Βαφή Ρίζα:
- Αν η έκταση της ρίζας είναι πέραν των δύο εκατοστών, τότε επίλεξε το αμέσως επόμενο πακέτο, που αφορά την ολική βαφή.

* Σε όλα τα πακέτα που υπάρχει η υπηρεσία Ολική Βαφή/Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, όταν τα μαλλιά ξεπερνούν σε μάκρος τους αγκώνες, τότε υπάρχει extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης (το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

Θεραπεία Μαλλιών Botox

Το botox μαλλιών αποτελεί μια σύγχρονη θεραπεία η οποία ενυδατώνει και αναδομεί τις τρίχες που φθείρονται τόσο από το πέρασμα του χρόνου όσο και από την ταλαιπωρία στην οποία τα εκθέτουμε καθημερινά. Επιπρόσθετα, σημαντικά είναι τα οφέλη της και στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας, της πιτυρίδας και της τριχόπτωσης. Καταπολεμά την αφυδάτωση των μαλλιών ενισχύοντας σημαντικά στην αναδόμηση τους.

Με τη Θεραπεία Botox τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά θα αποκτήσουν ξανά την ζωντάνια τους και πλούσιο όγκο. Μερικά από τα τεράστια πλεονεκτήματα που εξασφαλίζετε επιλέγοντας τη συγκεκριμένη θεραπεία είναι:
- Υγιή μαλλιά με όγκο
- Βελτίωση της ελαστικότητας της τρίχας
- Λεία και λαμπερή όψη
- Καταπολέμηση της πιτυρίδας
- Αντιμετώπιση της ψαλίδας
- Μείωση της τριχόπτωσης

Χάρη στις ουσίες που χρησιμοποιούνται κατά το botox, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και κερατίνης των μαλλιών. Κάτι που φυσικά θα αυξήσει σημαντικά τον όγκο και την εντυπωσιακή όψη τους. Συγκεκριμένα, οι ουσίες που χρησιμοποιούμε κατά το μπότοξ μαλλιών, περιέχουν ένα σύνολο πρωτεϊνών, βιταμινών, λιπιδίων και αμινοξέων. Έτσι, η θεραπεία συμβάλει στην βαθιά ενυδάτωση και θεραπεία των μαλλιών σας.


Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

chic-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 22/06/2024.
  • Τρίτη έως Πέμπτη 09:00-14:00 & 17:00-21:00 | Παρασκευή 09:00-21:00 | Σάββατο 09:00-15:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 698 977 7121 ή 697 817 3418
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Καλώς ήρθες σε έναν κόσμο ομορφιάς στην καρδιά του Ευόσμου!

Το «Chic the Beauty Bar» θα γίνει ο προορισμός σας για μία αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς!

Σε έναν ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο χώρο, σου προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ό,τι αφορά τα μαλλιά και τα νύχια, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον που είναι χαλαρωτικό.

Στο «Chic the Beauty Bar» έχουν προσεκτικά συγκεντρώσει ένα απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό, με αγάπη, πάθος και αφοσίωση στην τέχνη της ομορφιάς!

Οι επαγγελματίες του χώρου είναι ειδικευμένοι στην κομμωτική και την αισθητική των νυχιών, με πλούσια εμπειρία και γνώσεις στις τελευταίες τάσεις και τεχνικές.

Σμύρνης 27, Εύοσμος
698 977 7121 & 697 817 3418

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!