Ομορφιά | Ευεξία

Από 9,90€: Χτένισμα και δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Μπαλαγιάζ

Από 9,90€ για Λούσιμο, Χτένισμα, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Αναδόμησης & δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Ανταύγειες, Μπαλαγιάζ, Babylights, Διαφάνειες, στο σύγχρονο Σαλόνι Ομορφιάς «Le Boucle», στην Καλαμαριά!

22,00€
9,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-55%
Κερδίζεις
12,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
16

Από 9,90€: Χτένισμα και δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Μπαλαγιάζ

Από 9,90€ για Λούσιμο, Χτένισμα, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Αναδόμησης & δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Ανταύγειες, Μπαλαγιάζ, Babylights, Διαφάνειες, στο σύγχρονο Σαλόνι Ομορφιάς «Le Boucle», στην Καλαμαριά!

22,00€
9,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
16 Αγορές
-55% Έκπτωση
Κερδίζεις 12,10€
 • 9,90€ από 22€ για Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
 • 14,90€ από 34€ για Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
 • 29,90€ από 64€ για Βαφή Ρίζας, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
 • 39,90€ από 74€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά πάνω από τους ώμους
 • 44,90€ από 84€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τους ώμους έως και πάνω από τα μπράτσα
 • 49,90€ από 94€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τα μπράτσα έως και τους αγκώνες
 • 54,90€ από 104€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights/Διαφάνειες, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά πάνω από τους ώμους
 • 59,90€ από 124€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights/Διαφάνειες, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τους ώμους έως και πάνω από τα μπράτσα
 • 69,90€ από 144€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights/Διαφάνειες, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τα μπράτσα έως και τους αγκώνες

* Χρησιμοποιούνται επώνυμα και επαγγελματικά προϊόντα των εταιρειών: KYANA, Indola, Clarite Professional & Tenivita.

- Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή χρώματος μόνο στην περίπτωση που η επίτευξη της επιθυμητής απόχρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο με την τοποθέτηση βαφής. Δεν πραγματοποιείται αλλαγή χρώματος σε περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω διαδικασία προηγουμένως (π.χ. ξεβαφή).
- Στο Χτένισμα συμπεριλαμβάνεται το ίσιωμα των μαλλιών με Πιστολάκι ή σίδερο.

* Για τη Βαφή Ρίζα:
- Αν η έκταση της ρίζας είναι πέραν των δύο εκατοστών, τότε επίλεξε το αμέσως επόμενο πακέτο, που αφορά την ολική βαφή.

* Σε όλα τα πακέτα που υπάρχει η υπηρεσία Ολική Βαφή/Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights/Διαφάνειες, όταν τα μαλλιά ξεπερνούν σε μάκρος τους αγκώνες, τότε υπάρχει extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης (το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).


* Δες όλες τις Προσφορές του «Le Boucle», με κλικ -----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

le-boucle-kritikes.jpg
 • Ισχύει έως 21/09/2024. Εξαιρείται το διάστημα 22/04/2024 έως 04/05/2024.
 • Τρίτη 10:00-20:00 | Τετάρτη 10:00-18:00 | Πέμπτη & Παρασκευή 10:00-20:00 | Σάββατο 09:00-16:00
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 231 043 6496.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Η αγάπη και το πάθος για την ομορφιά έχουν όνομα και βρίσκονται στην καρδιά της Καλαμαριάς!

Στο Le Boucle θα βρεις έναν φιλόξενο, σύγχρονο και όμορφο χώρο που είναι πάντα έτοιμος να σου προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς που θα ανανεώσουν το στυλ σου!

Με επαγγελματισμό και εξειδίκευση, το προσωπικό του χώρου είναι ενημερωμένο για όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τάσεις γύρω από τη φροντίδα των μαλλιών και των άκρων.

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος, ενώ όλα τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και κορυφαίας ποιότητας.

Γνώρισε τώρα το Le Boucle! Θα γίνει ο αγαπημένος σου προορισμός ομορφιάς!

Πασαλίδη 21, Καλαμαριά
231 043 6496

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!