Ομορφιά | Ευεξία

Από 9,90€: Χτένισμα και/ή Κούρεμα, Βαφή, Μπαλαγιάζ | Περιοχή Μπότσαρη

Από 9,90€ για Λούσιμο, Χτένισμα, Θεραπεία της επιλογής σου & δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Ανταύγειες, Μπαλαγιάζ, Babylights, στο πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής «Open Hair Club Day Spa est. 2013», στην Περιοχή Μπότσαρη!

22,00€
9,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-55%
Κερδίζεις
12,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
22

Από 9,90€: Χτένισμα και/ή Κούρεμα, Βαφή, Μπαλαγιάζ | Περιοχή Μπότσαρη

Από 9,90€ για Λούσιμο, Χτένισμα, Θεραπεία της επιλογής σου & δυνατότητα για Κούρεμα, Βαφή, Ανταύγειες, Μπαλαγιάζ, Babylights, στο πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής «Open Hair Club Day Spa est. 2013», στην Περιοχή Μπότσαρη!

22,00€
9,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
22 Αγορές
-55% Έκπτωση
Κερδίζεις 12,10€
  • 9,90€ από 22€ για Λούσιμο, Θεραπεία, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
  • 14,90€ από 27€ για Λούσιμο, Θεραπεία, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
  • 29,90€ από 39€ για Βαφή Ρίζας, Λούσιμο, Θεραπεία, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά)
  • 34,90€ από 47€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά πάνω από τους ώμους
  • 39,90€ από 55€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τους ώμους έως και πάνω από τα μπράτσα
  • 44,90€ από 67€ για Ολική Βαφή, Λούσιμο, Θεραπεία, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τα μπράτσα έως και τους αγκώνες
  • 49,90€ από 97€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά πάνω από τους ώμους
  • 59,90€ από 112€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τους ώμους έως και πάνω από τα μπράτσα
  • 69,90€ από 127€ για Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, Ρεφλέ, Λούσιμο, Θεραπεία, Κούρεμα, Χτένισμα, Λαδάκι στις άκρες και Λακ (Προαιρετικά) * Ισχύει για Μαλλιά από τα μπράτσα έως και τους αγκώνες

- Χρησιμοποιούνται επώνυμα κι επαγγελματικά προιόντα της EXPERTIA Professionel.

- Επιλογές Θεραπείας: Κατά της τριχόπτωσης, Καταπολέμησης της λιπαρότητας, Botox για αναδόμηση, Κερατίνης για λείανση και αντιμετώπιση του φριζαρίσματος, Χρωματοθεραπείας για κόκκινα, χάλκινα, ξανθά κλπ (για ενίσχυση του χρώματος και αντιμετώπισης του ξεθωριάσματός του).

- Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή χρώματος μόνο στην περίπτωση που η επίτευξη της επιθυμητής απόχρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο με την τοποθέτηση βαφής. Δεν πραγματοποιείται αλλαγή χρώματος σε περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω διαδικασία προηγουμένως (π.χ. ξεβαφή).

- Στο Χτένισμα συμπεριλαμβάνεται το ίσιωμα των μαλλιών (με Πιστολάκι ή Πρέσες Μαλλιών με Ατμό το οποίο περιλαμβάνει ειδικό προϊόν λειαίνει και επανορθώνει τα μαλλιά κλείνοντας τα λέπια της φθαρμένης τρίχας.)

* Για τη Βαφή Ρίζα:
- Αν η έκταση της ρίζας είναι πέραν των δύο εκατοστών, τότε επίλεξε το αμέσως επόμενο πακέτο, που αφορά την ολική βαφή.

* Σε όλα τα πακέτα που υπάρχει η υπηρεσία Ολική Βαφή/Ανταύγειες/Μπαλαγιάζ/Babylights, όταν τα μαλλιά ξεπερνούν σε μάκρος τους αγκώνες, τότε υπάρχει extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης (το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

* Δες όλες τις προσφορές του «Open Hair Club Day Spa est. 2013» -----> ΕΔΩ 

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

screenshot-249.png
  • Ισχύει έως 26/10/2024. Εξαιρείται το διάστημα 22/04/2024 έως 04/05/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00 | Σάββατο 09:00-20:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 231 098 9458.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Open Hair Club Day Spa est. 2013

Το Open Hair Club Day Spa est 2013 είναι περισσότερο από ένα απλό κέντρο αισθητικής στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Είναι ένας προορισμός, όπου η πολυτέλεια συναντά την αίσθηση της ευεξίας. Με μια ατμόσφαιρα φιλική και φιλόξενη, το κέντρο υπόσχεται μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Στο Open Hair Club, η ομάδα αποτελείται από έμπειρους ειδικούς στην αισθητική και την περιποίηση. Εδώ, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων κομμωτικών υπηρεσιών, περιποιήσεων προσώπου, μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ και πολλών άλλων.

Με προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες τεχνικές, επιδιώκουν να προσφέρουν στους πελάτες τα καλύτερα αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχικής ηρεμίας.

Επισκεφθείτε τους στην Κων. Καραμανλή με Μπότσαρη και αφεθείτε στην πολυτέλεια της φροντίδας που αξίζετε!

Κων. Καραμανλή 97 με Μπότσαρη
2310 989458

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!