Θέατρο | Συναυλίες

13€ από 15€: Θεατρική Παράσταση «LooT η Αρπαχτή» | Θέατρο Αμαλία


13€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «LooT η Αρπαχτή», στο Θέατρο Αμαλία, 17 έως 19 Φεβρουαρίου!

Η κανιβαλιστική κωμωδία του Τζο Όρτον, ένα έργο-ορόσημο στην ιστορία του Βρετανικού Θεάτρου!

15,00€
13,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-13%
Κερδίζεις
2,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
26

13€ από 15€: Θεατρική Παράσταση «LooT η Αρπαχτή» | Θέατρο Αμαλία


13€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «LooT η Αρπαχτή», στο Θέατρο Αμαλία, 17 έως 19 Φεβρουαρίου!

Η κανιβαλιστική κωμωδία του Τζο Όρτον, ένα έργο-ορόσημο στην ιστορία του Βρετανικού Θεάτρου!

15,00€
13,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
26 Αγορές
-13% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 13€ από 15για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «LooT η Αρπαχτή» στο Θέατρο Αμαλία

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου - 21:00
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου - 21:00
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου - 20:00

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 15€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Θέατρο Αμαλία (Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη)

Η κανιβαλιστική κωμωδία του Τζο Όρτον, έρχεται στο Θέατρο Αμαλία από Παρασκευή 17 έως Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Μια κωμωδία που δεν αφήνει τίποτα όρθιο, από έναν συγγραφέα που άλλαξε το αγγλικό θέατρο για πάντα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία/μουσική επιμέλεια/απόδοση: Νίκος Ορφανός, Σκηνικά/κοστούμια: Χρύσα Δαπόντε, Φωτισμοί: Σοφέλπη Στάικου, Βοηθός σκηνοθέτη: Ελίνα Κουραβάνα, Συνεργαζόμενος σκηνοθέτης: Γιώργος Χουλιάρας
Διανομή 
Μακλήβυ: Ζαχαρίας Ρόχας, Φαίη: Σοφία Παυλίδου, Τράσκοτ: Γιώργος Χουλιάρας, Χάρολντ: Δημήτρης Ροΐδης, Ντένις: Μιχάλης Παπαδημητρίου, Μέντοουζ: Κωνσταντίνος Μέρρας

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

LooT η Αρπαχτή!
στο Θέατρο Αμαλία

Η κανιβαλιστική κωμωδία του Τζο Όρτον, έρχεται στο Θέατρο Αμαλία από Παρασκευή 17 έως Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Μια κωμωδία που δεν αφήνει τίποτα όρθιο, από έναν συγγραφέα που άλλαξε το αγγλικό θέατρο για πάντα.

Η Υπόθεση:

Σε ένα καθώς πρέπει Βρετανικό σπίτι, εν αναμονή της κηδείας της αγαπημένης κυρίας του σπιτιού, ο γιος της έχει κάνει ριφιφί από το γραφείο κηδειών στη διπλανή τράπεζα και έχει βάλει τα λεφτά στο φέρετρο. Η προσπάθεια να το σκάσει με το συνεργό του και υπάλληλο του γραφείου κηδειών, αποδεικνύεται μια περιπέτεια, καθώς πρέπει να συμμαχήσει με μια νοσοκόμα επαγγελματία προικοθήρα/δολοφόνο και έναν παρανοϊκό επιθεωρητή που επιθυμεί διακαώς να βάλει χέρι στη λεία. Θα καταφέρει ο πατέρας του δράστη, που πιστεύει ακράδαντα στη Βρετανική τάξη και ηθική να σωφρονίσει τον άσωτο γιο του ή θα γίνει συνένοχος στην αρπαχτή;

Ο Συγγραφέας:

Ο Τζο Όρτον θεωρήθηκε η μεγαλύτερη ελπίδα του Βρετανικού θεάτρου, όταν εμφανίστηκε στις σκηνές του Λονδίνου στα μέσα της δεκαετίας του ’60. Μετά από δύο θριαμβευτικές επιτυχίες με τα έργα “Τα γούστα του κυρίου Σλόαν” και “Loot (η λεία, τα λάφυρα)” και ενώ μόλις είχε ολοκληρώσει το τρίτο του έργο, “Τι είδε ο υπηρέτης”, ο Τζο Όρτον δολοφονήθηκε από το συγκάτοικό του επί σειρά ετών. Το έργο του παρέμεινε έκτοτε για πάντα στην εκρηκτική του αφετηρία, αλλά το ιδιαίτερο κανιβαλιστικό του στυλ και η ανελέητη σάτιρα στην κοινωνική υποκρισία επηρέασε όλη τη μετέπειτα γενιά Βρετανών θεατρικών συγγραφέων.

Ο Θίασος:

Μία ομάδα πρώτης γραμμής στελεχώνει και υπηρετεί αυτό το απίθανο έργο. Ο Ζαχαρίας Ρόχας, ηθοποιός με μεγάλη θητεία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, επωμίζεται το ρόλο του καθώς πρέπει πατέρα. Η Σοφία Παυλίδου, από τις γνωστότερες ηθοποιούς των τελευταίων χρόνων, υποδύεται το ρόλο της Νοσοκόμας με το διαβολικό παρελθόν. Δύο νέα ταλέντα της νέας γενιάς ο Θεσσαλονικιός Δημήτρης Ροΐδης και ο Γιαννιώτης Μιχάλης Παπαδημητρίου υποδύονται αντίστοιχα τους ρόλους του γιου και του συνεργού στη ληστεία. Εμβληματικός επιθεωρητής ο εκ Παλαιοβράχας Φθιώτιδας Γιώργος Χουλιάρας, που μετά από σπουδές στο Λονδίνο, επανέρχεται στο Δη.Πε.Θε. Ρούμελης.

Σκηνοθετεί με κέφι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δη.Πε.Θε.Ρ. Νίκος Ορφανός

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία/μουσική επιμέλεια/απόδοση: Νίκος Ορφανός

Σκηνικά/κοστούμια: Χρύσα Δαπόντε

Φωτισμοί: Σοφέλπη Στάικου

Βοηθός σκηνοθέτη: Ελίνα Κουραβάνα

Συνεργαζόμενος σκηνοθέτης: Γιώργος Χουλιάρας

ΔΙΑΝΟΜΗ:

Μακλήβυ: Ζαχαρίας Ρόχας

Φαίη: Σοφία Παυλίδου

Τράσκοτ: Γιώργος Χουλιάρας

Χάρολντ: Δημήτρης Ροΐδης

Ντένις: Μιχάλης Παπαδημητρίου

Μέντοουζ: Κωνσταντίνος Μέρρας

Παραστάσεις:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 21:00

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21:00

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 20:00

Πληροφορίες:

Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71

Καθημερινά: 10:30 – 14:30 & 17:30 – 21:30

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Κυριακή: Ώρες 10:30-14:30 & 17:30-21:30. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Αμαλία): 2310842509

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της πόλης, το Θέατρο Αμαλία, ξανάνοιξε τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει και πάλι έντονες συγκινήσεις.

Σπίτι της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης για περίπου 25 χρόνια, έχει παρουσιάσει παραστάσεις που έγραψαν ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της πόλης.

Φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία πάνω από 100 παραστάσεις, σε αλησμόνητες sold out βραδιές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αποτέλεσε πόλο έλξης, έναν τόπο συνάντησης, ένα δημιουργικό καταφύγιο για ανθρώπους που έψαχναν μία διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

Κλειστό από το το 2012, το 2016 το Θέατρο Αμαλία ξανάνοιξε για λίγο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μείνει ανοιχτό παρά μόνο για μήνες.

Οι νέοι διαχειριστές του θεάτρου Αμαλία και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία «Όψεις Πολιτισμού» στοχεύει σε ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και φυσικά να αποκτήσει το Θέατρο Αμαλία ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, ανεβάζοντας επιλεγμένες σπουδαίες παραστάσεις.

Ταμείο Θεάτρου Αμαλία: Καθημερινά 10:30-14:30 & 17:30-21:30

Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
2310 842509

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!