Από 85€ για 3ήμερη ή 4ήμερη Πολυτελής Απόδραση για 2 άτομα σε Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Welcome Drink, Early Check In - Late Check Out και Συμμετοχή σε Δραστηριότητες (Βαρκάδα, Τοξοβολία και Ποδηλασία) στον Παραδοσιακό Ξενώνα «Λιμναίο», στη Λίμνη Κερκίνη, τον Μοναδικό Υγροβιότοπο, που έχει ανακηρυχθεί Εθνικό Πάρκο! 

130,00€
85,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-35%
Κερδίζεις
45,00€
Αγορές
14


Από 85€ για 3ήμερη ή 4ήμερη Πολυτελής Απόδραση για 2 άτομα σε Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Welcome Drink, Early Check In - Late Check Out και Συμμετοχή σε Δραστηριότητες (Βαρκάδα, Τοξοβολία και Ποδηλασία) στον Παραδοσιακό Ξενώνα «Λιμναίο», στη Λίμνη Κερκίνη, τον Μοναδικό Υγροβιότοπο, που έχει ανακηρυχθεί Εθνικό Πάρκο! 

130,00€
85,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
14 Αγορές
-35% Έκπτωση
Κερδίζεις 45,00€
 • 85€ από 130€ για 3ήμερο με 2 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων σε Double Room με Τζάκι
 • 105€ από 170€ για 3ήμερο με 2 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων σε Double Room με Τζάκι & Συμμετοχή με επιλογή σε 2 από τις παρακάτω Δραστηριότητες για 2 Άτομα: Βαρκάδα στη λίμνη με Παραδοσιακές Πλάβες (διάρκεια 50’) | ή Ποδηλασία (διάρκεια από 1 ώρα έως 8 ώρες) | ή Τοξοβολία (διάρκεια από 1 ώρα έως 2 ώρες) 
 • 125€ από 190€ για 4ήμερο με 3 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων σε Double Room με Τζάκι
 • 145€ από 240€ για 4ήμερο με 3 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων σε Double Room με Τζάκι & Συμμετοχή με επιλογή σε 2 από τις παρακάτω Δραστηριότητες για 2 Άτομα: Βαρκάδα στη λίμνη με Παραδοσιακές Πλάβες (διάρκεια 50’) | ή Ποδηλασία (διάρκεια από 1 ώρα έως 8 ώρες) | ή Τοξοβολία (διάρκεια από 1 ώρα έως 2 ώρες) 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
Ισχύει έως 20/12/2018

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
Οι ημερομηνίες από 26/10/2018 έως 28/10/2018.

EXTRAS

Σε όλα τα πακέτα της προσφοράς παρέχονται:

Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό (Παραδοσιακές Σπιτικές Συνταγές, Πίτες, Μπουγάτσες, Φρέσκα Αυγά, Σπιτικές Μαρμέλαδες, Μέλι, Φρέσκο Γάλα, Προϊόντα από Τοπικούς Παραγωγούς και φυσικά Σπιτικά Γλυκά)

Early Check in (10:00) και Late Check out (15:00), κατόπιν διαθεσιμότητας

Welcome Drink

Χάρτης Ενημέρωσης Διαδρομών και Αξιοθέατων της Περιοχής

Πατώματα, οροφές και βεράντες από ξύλο, τζάκια από πέτρα, σιδερένια κάγκελα φτιαγμένα στο χέρι, και υφαντά βγαλμένα από το μπαούλο της γιαγιάς συνθέτουν ένα λιτό, αλλά ποιοτικό περιβάλλον, που θα σας ταξιδέψει! Αποτελεί ιδανικό χώρο για ξεκούραση, αξέχαστες αποδράσεις γύρω από τη λίμνη (και όχι μόνο), αλληλεπίδραση με τη φύση και παρατήρηση του υδροβιότοπου!


- Για τη χρήση του Τζακιού δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

- Το κόστος του φόρου διαμονής (έχει θεσπιστεί από 01/01/2018) είναι 0,50€/διανυκτέρευση, ποσό που καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

- Παρέχεται η δυνατότητα ιππασίας (διάρκεια: 20'), με χρέωση 5€, ποσό που καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

Βαρκάδα

Βαρκάδα στη λίμνη με παραδοσιακές Πλάβες. Δραστηριότητα με εξαιρετικό ενδιαφέρον στον υγροβιότοπο της λίμνης Κερκίνης. 

Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το μεγαλείο και την ομορφιά του παρυδάτιου δάσους, το δέλτα του ποταμού Στρυμόνα, τις εξέδρες αναπαραγωγής, τις μαγευτικές βουνοπλαγιές, τις φωλιές των πουλιών και το νησάκι «σπίτι» των Πελεκάνων. Το μυστικό της Κερκίνης τα εκατοντάδες - χιλιάδες πουλιά διάσπαρτα στα γαλήνια νερά της.

Περιλαμβάνονται:

Βαρκάρης συνοδός, παραδοσιακή βάρκα πλάβα, πλήρης εξοπλισμός (σωσίβια, κουπιά, μέσα ασφαλείας, κ.λ.π.)

- Διάρκεια δραστηριότητας: 50 λεπτά

Ποδηλασία

Μια ξεχωριστή περιήγηση με ποδήλατα δίπλα στις φάρμες των βουβαλιών και το παρυδάτιο δάσος, το βουνό Κρούσια, τις ποδηλατικές διαδρομές στο Σιδηρόκαστρο, την διάσχιση του μονοπατιού Ε4 στο βουνό Μπέλλες και τον γύρο της Λίμνης. Εκπληκτικές βατές διαδρομές από 5-10-15-20 χλμ

Περιλαμβάνονται: Συνοδός, Πλήρης Εξοπλισμός (ποδήλατα, κράνη κλπ.)

- Διάρκεια Δραστηριότητας: από 1 ώρα έως 8 ώρες 

Τοξοβολία 

Δραστηριότητα Ασφαλής, επιδέξια και Ομαδική. Κερδίζει φίλους και ανεβάζει τη διάθεση της παρέας. Στην περιοχή «πεύκα» Λιθοτόπου, δίπλα στη Λίμνη ή στη φάρμα των βουβαλιών στα Χρυσοχώραφα(ανατολικό ανάχωμα), ή σε οποιοδήποτε σημείο επιλέξει η παρέα. 

Περιλαμβάνονται: Εκπαιδευτές, Πλήρης Εξοπλισμός (τόξα, στόχοι, προστατευτικά κλπ.)

- Διάρκεια Δραστηριότητας: από 1 ώρα έως 2 ώρες

Ιππασία

Μαγευτικές ιππικές διαδρομές με φόντο τη λίμνη και τα βουνά της περιοχής. 
Με απόλυτη ασφάλεια για τους αρχάριους. 

Περιλαμβάνονται: Συνοδός, Πλήρης Εξοπλισμός (άλογα, κράνη κλπ.)

- Διάρκεια Δραστηριότητας: 20 λεπτά

 • Ισχύει έως τις 20/12/2018.
  Εξαιρούνται οι ημερομηνίες από 26/10/2018 έως 28/10/2018.
 • Σας παρέχεται η δυνατότητα να αγοράσετε έως 6 κουπόνια, έως 3 για ατομική χρήση.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Η ακύρωση κράτησης και η αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

* ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

 • Πριν την αγορά σας θα πρέπει να προηγηθεί έλεγχος διαθεσιμότητας είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00) είτε αποστέλλοντας email στο info@goldmall.gr (Δευτέρα έως Κυριακή), αναφέροντας τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησής σας καθώς και τον αριθμό και την ηλικία των παιδιών (εάν υπάρχουν). 
 • Εφόσον ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας από το goldmall.gr, απαιτείται η τηλεφωνική σας επικοινωνία στo 2310 230060, για την κράτηση των επιθυμητών από μέρους σας ημερομηνιών
 • Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία θα πρέπει να αναφέρετε τα στοιχεία του κουπονιού σας (Ονοματεπώνυμο & Κωδικό κουπονιού).

* ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ


⦁ Για 1 παιδί έως 6 ετών, δωρεάν εφόσον χρησιμοποιεί το υπάρχον κρεβάτι

⦁ Για 1 Παιδί ηλικίας από 6 ετών και άνω υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ για επιπλέον κρεβάτι, για το σύνολο των διανυκτερεύσεων, η οποία καταβάλλεται από μέρους σας, απευθείας στο ξενοδοχείο.

Το Λιμναίο βρίσκεται στα Χρυσοχώραφα, στην ανατολική όχθη κοντά στην Ηράκλεια, το Λιθότοπο και το φράγμα Κερκίνης. 

Είναι το μοναδικό κατάλυμα που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά, η οποία έχει παραμείνει περισσότερο άγρια και φυσική για τη διατήρηση του πλούσιου βιότοπου. Σε απόσταση λίγων μέτρων, βρίσκεστε στο ανατολικό ανάχωμα, πάνω στην όχθη της λίμνης Κερκίνης, δίπλα στα καλύτερα σημεία για ψάρεμα και στα βοσκοτόπια των βουβαλιών. Ιδανικός προορισμός για φυσιολάτρες και για όσους ψάχνουν ένα ζεστό, αυθεντικό και ανθρώπινο περιβάλλον. 

Ο ξενώνας ανήκει στην Α' κατηγορία (4 κλειδιά) και στεγάζεται σε νεόκτιστο κτίριο, όπου κυριαρχεί το ξύλο. 

Πατώματα, οροφές και βεράντες από ξύλο, τζάκια από πέτρα, σιδερένια κάγκελα φτιαγμένα στο χέρι και υφαντά βγαλμένα από το μπαούλο της γιαγιάς συνθέτουν ένα λιτό, αλλά ποιοτικό περιβάλλον, που θα σας ταξιδέψει.

Στο όμορφο και ζεστό σαλόνι του ξενώνα θα απολαύσετε το πρωινό σας ό,τι ώρα ξυπνήσετε και το βράδυ κοντά στο τζάκι θα ζήσετε αξέχαστες ώρες δοκιμάζοντας 
αφεψήματα ή κάποια από τις επιλεγμένες ετικέτες κρασιών. 

Στο σαλόνι υπάρχει συλλογή από βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια, περιοδικά, για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας....

Ο ξενώνας διαθέτει 8 δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια και ένα οικογενειακό δωμάτιο, όλα διακοσμημένα με απλότητα και μεράκι.

Το καθένα φέρει ονομασία και διάκοσμο από περιοχές και αξιοθέατα του νομού Σερρών:
Λίμνη Κερκίνη - Στρυμώνας - Όρος Μπέλλες - Ρούπελ - Χαμάμ - Λαϊλιάς - Σπήλαιο Αλλιστράτης - Λέων Αμφίπολης.

Δραστηριότητες στην Κερκίνη

Η περιοχή γύρω από τη Λίμνη Κερκίνη ενδείκνυται για διάφορες εναλλακτικές δραστηριότητες. Αυτός είναι, στην ουσία, ο καλύτερος τρόπος για εξοικείωση και αλληλεπίδραση με το περιβάλλον της λίμνης.

Γύρω από το χωριό, αναπτύσσονται διάφορες μονάδες εναλλακτικών μορφών 
τουρισμού, που οργανώνουν πολλαπλές δράσεις και δραστηριότητες.

Βαρκάδα

Βαρκάδα στη  λίμνη με παραδοσιακές Πλάβες Δραστηριότητα με εξαιρετικό ενδιαφέρον στον υγροβιότοπο της λίμνης Κερκίνης. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το μεγαλείο και την ομορφιά του παρυδάτιου δάσους, το δέλτα του ποταμού Στρυμόνα, τις εξέδρες αναπαραγωγής, τις μαγευτικές βουνοπλαγιές, τις φωλιές των πουλιών και το νησάκι «σπίτι» των Πελεκάνων. Το μυστικό της Κερκίνης τα εκατοντάδες - χιλιάδες πουλιά διάσπαρτα στα γαλήνια νερά της.

Ιππασία

Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με άλογα κατά μήκος της λίμνης ή στο όρος Κρούσια. Προσφέρονται διάφορα προγράμματα τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους αναβάτες.

Τοξοβολία 

Ασφαλή δραστηριότητα, επιδέξια και ομαδική, κερδίζει φίλους και ανεβάζει τη διάθεση της παρέας. Στην περιοχή «πεύκα» Λιθοτόπου, δίπλα στη λίμνη ή στη φάρμα βουβαλιών στα Χρυσοχώραφα (ανατολικό ανάχωμα) ή σε οποιοδήποτε σημείο επιλέξει η παρέα.

Ποδηλασία

Σας καλούμε σε μια ξεχωριστή περιήγηση με ποδήλατα δίπλα στις φάρμες των βουβαλιών και το παρυδάτιο  δάσος, το βουνό Κρούσια, τις ποδηλατικές διαδρομές στο Σιδηρόκαστρο, την διάσχιση του μονοπατιού Ε4 στο βουνό Μπέλλες και τον γύρο της λίμνης.  Εκπληκτικές βατές διαδρομές από 5 – 10 – 15 - 20 χλμ.

Ψάρεμα

Είναι μια δραστηριότητα που οργανώνει και πραγματοποιεί ο ξενώνας Λιμναίο. Σας παρέχουνε όλο τον εξοπλισμό (παραδοσιακά καλάμια ψαρέματος και δόλωμα) και πάτε για ψάρεμα στην ανατολική όχθη ή το λιμανάκι. Τα είδη ψαριών που θα πιάσετε θα είναι Πεταλούδες, Κοκκινοφτέρες, Ασπρόψαρα, Σπαράκια και, αν είστε τυχεροί, Γριβάδια.

Παρατήρηση πουλιών

Είναι μια εμπειρία που δεν μπορείτε να έχετε σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, αξίζει να αφιερώσετε μερικές ώρες για την παρατήρηση των πουλιών περιμετρικά της λίμνης. Τα καλύτερα σημεία, με τη μεγαλύτερη ποικιλία πτηνών, είναι η ανατολική όχθη, το παραλίμνιο δάσος και οι εκβολές του Στρυμώνα. Το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, μήνες 
που μεταναστεύουν τα πουλιά, είναι η ιδανική περίοδος για να παρατηρήσετε Ερωδιούς, Αργυροπελεκάνους, Κορμοράνους, Χουλιαρομύτες, Χαλκόκοτες, Λαγκόνες, Χήνες. 

Θερμά Λουτρά & Spa

Μετά από μια έντονη ημέρα γεμάτη εναλλακτικές δραστηριότητες, τι καλύτερο να χαλαρώσετε μέσα σε ένα ζεστό χαμάμ. Από το Λιμναίον μπορούν να σας κλείσουν  ραντεβού είτε στα λουτρά του Αγγίστρου (πιο ιστορικά), είτε του Σιδηροκάστρου (πιο οργανωμένα), σε ιδιωτικές πισίνες.

Canoe - Kayak στη  λίμνη Kερκίνη με  διθέσια - τριθέσια κανό (seat-on-top)

Δραστηριότητα με μεγάλο ενδιαφέρον  στον υγροβιότοπο  της λίμνης Κερκίνης χωρίς να χρειάζεται κανείς προηγούμενη  εμπειρία, ευχάριστη, περιπετειώδης, εναλλακτική. Η εξερεύνηση με διθέσια και τριθέσια σκάφη (seat-on-top) ξεκινά ανάλογα με την εποχή  από διαφορετικά σημεία της λίμνης. Κινούμαστε παράλληλα με το φυσικό ανάχωμα -  το φράγμα - εξωτερικά και εσωτερικά του πλημμυρισμένου δάσους - το λιμανάκι του Μανδρακίου όπου συναντούμε  πελεκάνους,  ερωδιούς, κορμοράνους και αμέτρητα άλλα είδη πουλιών.

Κατάβαση του  ποταμού Στρυμόνα με διθέσια - τριθέσια Canoe (seat-on-top)

Εκκίνηση από τα στενά του Κλειδιού στα σύνορα του Προμαχώνα προς τη γέφυρα του Στρυμόνα με κατεύθυνση προς τις 3 γέφυρες. Πετρίτσι, Βυρώνεια, Παρυδάτιο δάσος. Στο τέλος της διαδρομής μια βουτιά στα ιαματικά λουτρά της περιοχής βοηθά στη χαλάρωση.

Η Λίμνη Κερκίνη 

Στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Σερρών, μόλις 40 χλμ. από την πόλη των Σερρών και περίπου 100 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, συναντάμε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, τη λίμνη Κερκίνη με τον μοναδικό υγροβιότοπο, που έχει ανακηρυχθεί Εθνικό Πάρκο και σύμφωνα με τη Διεθνή Σύμβαση Ramsar, ένας από τους 10 υγρότοπους Διεθνούς Σημασίας της Ελλάδας.

Ήταν η ανθρώπινη παρέμβαση που δημιούργησε αυτό τον παράδεισο. Το 1932 κατασκευάστηκε το πρώτο φράγμα στα νερά του ποταμού Στρυμόνα και σταδιακά σχηματίστηκε η λίμνη Κερκίνη.

Η παρόχθια βλάστηση με παραποτάμια δάση από άγριες ιτιές, τα νούφαρα που επιπλέουν σε έκταση χιλιάδων στρεμμάτων, η μεγάλη ποικιλία ψαριών, τα βουβάλια που κολυμπούν στα ήσυχα νερά της λίμνης, αλλά και ο υπέροχος ορίζοντας από τα ορεινά συγκροτήματα του όρους Μπέλλες και των Κρουσίων, χαρίζουν στο τόπο μια γοητεία μοναδική.

Η λίμνη προσφέρει της ιδανικές συνθήκες παρατήρησης πουλιών. Σήμερα είναι ένα από τα καλυτέρα μέρη της Ευρώπης για φυσική παρατήρηση 300 περίπου ειδών, σπάνιων και προστατευμένων που ζουν και αναπαράγονται εδώ. Δεν είναι τυχαίο που επιστήμονες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται κάθε χρόνο για τις μελέτες τους.
Η μορφολογία της Λίμνης Κερκίνης διαφοροποιείται έντονα ανάμεσα στη Βόρεια-Δυτική πλευρά και την Ανατολική όχθη.

Έτσι, γύρω από τη Βόρεια-Δυτική πλευρά, είναι συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι οικισμοί και τα παράκτια χωριά και παρατηρείται εντονότερη ανθρώπινη δραστηριότητα. Είναι η πιο ανεπτυγμένη πλευρά της λίμνης, με τον ασφαλτόδρομο να ενώνει περιμετρικά της λίμνης τα χωριά Λιθότοπο και Κερκίνη.

Η Ανατολική όχθη, από την άλλη, αποτελεί τον πυρήνα της άγριας πανίδας που συγκεντρώνει η λίμνη. Το τοπίο, εκεί, ποικίλει έντονα από εποχή σε εποχή. Σε αυτή την πλευρά βρίσκεται το παραλίμνιο δάσος που το χειμώνα είναι κομμάτι της λίμνης με το νερό να σκεπάζει της ρίζες των δέντρων, ενώ το καλοκαίρι στεγνώνει και μοιάζει με καταπράσινο λιβάδι. Είναι το ιδανικό σημείο για παρατήρηση των άγριων ζώων, αλληλεπίδραση με την αυθεντική «ζωή» της λίμνης και εναλλακτικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη λίμνη.

Χρυσοχώραφα Σερρών, Λίμνη Κερκίνη
https://www.limneokerkini.gr/
23250 515 81 & 6936116066

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
 • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ