Θέατρο | Συναυλίες

16€ από 28€: Οι L’Εntourloop Live στη Θεσσαλονίκη | Block 33


16€ από 28€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live των L’Εntourloop, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στο Block 33!

Η επαναστατική μουσική κολεκτίβα, παρέα με τους N'Zeng, Troy Berkley & BlabberMouf, σε ένα μοναδικό full show που συνδυάζει hip hop, reggae, dub και electro!

28,00€
16,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-43%
Κερδίζεις
12,00€
Αγορές
83

16€ από 28€: Οι L’Εntourloop Live στη Θεσσαλονίκη | Block 33


16€ από 28€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live των L’Εntourloop, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στο Block 33!

Η επαναστατική μουσική κολεκτίβα, παρέα με τους N'Zeng, Troy Berkley & BlabberMouf, σε ένα μοναδικό full show που συνδυάζει hip hop, reggae, dub και electro!

28,00€
16,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
83 Αγορές
-43% Έκπτωση
Κερδίζεις 12,00€
  • 16€ από 28€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live των L’Εntourloop, στο Block 33

Μαζί τους στη σκηνή: N'Zeng, Troy Berkley & BlabberMouf
Opening Act: Kill Emil

- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο θα είναι 28€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Η μουσική παράσταση αφορά μόνο θέσεις ορθίων.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33)

Ημέρα & Ώρα Παράστασης

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
 - 21:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)

Οι L'Entourloop, το εμβληματικό ντουέτο που φημίζεται για το απαράμιλλο ταλέντο και τις εξαιρετικές ζωντανές εμφανίσεις του, έχουν συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με τη μεταδοτική τους ενέργεια και τον πρωτοποριακό τους ήχο. Συνδυάζοντας στοιχεία Hip Hop, reggae, dub και electro, έχουν χαράξει μια μοναδική θέση στη μουσική βιομηχανία, γοητεύοντας τους θαυμαστές τους με τους ακαταμάχητους ρυθμούς και την αξιοσημείωτη σκηνική τους παρουσία.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

TMR Entertainment Presents:
L'ENTOURLOOP (FULL SHOW) with N'Zeng, Troy Berkley & BlabberMouf
Kill Emil (LIVE)
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
BLOCK 33
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Η επαναστατική μουσική κολεκτίβα των L’Εntourloop προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία.

Ετοιμαστείτε να μεταφερθείτε στο μουσικό σύμπαν των L’Entourloop, όπου η γκρούβα συναντάει τα beats, το Hip Hop συναντάει τη reggae και τη dancehall, δημιουργώντας ένα μοναδικό show που θα θυμόμαστε για καιρό.

Οι L'Entourloop, το εμβληματικό ντουέτο που φημίζεται για το απαράμιλλο ταλέντο και τις εξαιρετικές ζωντανές εμφανίσεις του, έχουν συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με τη μεταδοτική τους ενέργεια και τον πρωτοποριακό τους ήχο. Συνδυάζοντας στοιχεία Hip Hop, reggae, dub και electro, έχουν χαράξει μια μοναδική θέση στη μουσική βιομηχανία, γοητεύοντας τους θαυμαστές τους με τους ακαταμάχητους ρυθμούς και την αξιοσημείωτη σκηνική τους παρουσία.

Μετά την τεράστια επιτυχία των δύο πρώτων τους δίσκων, “Chickens In Your Town” (2015) και “Le Savoir Faire” (2017), τα οποία θεωρούνται πλέον κλασικά από τους λάτρεις της μουσικής, o Sir James and King Johnny, διατηρώντας πάντα το μυστήριο που υπήρχε εξαρχής γύρω από τη μουσική τους ομάδα, συνεχίζουν ακάθεκτοι και επιστρέφουν θριαμβευτικά το 2022 με το νέο τους album “La Clarté dans la Confusion”. Ο δίσκος έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για τις εκπληκτικές και προσεγμένες παραγωγές σε κάθε ένα κομμάτι ξεχωριστά, επίσης για το γεγονός πως καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή κάθε στιγμή, όπως και για τις πολύ επιτυχημένες και σημαντικές συνεργασίες και συμμετοχές, οι οποίες εκτοξεύουν σε νέα ύψη τη συνολική αυτή δουλειά, καθιστώντας την μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών.

Παθιασμένοι με τα βινύλια, τον παλιό κινηματογράφο και την αναζήτηση του απόλυτου sample μέσω ακούραστου digging, οι L’Entourloop με το μοναδικό στυλ παραγωγής τους έχουν συνδυάσει στη μουσικής τους, όπως μόνο αυτοί μπορούν, κορυφαίους καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής. Από τον Bounty Killer, τον Ken Booth, τον Skarra Mucci, τον Alborosie και τον Kabaka Pyramid - για να αναφέρουμε μόνο ελάχιστους - από την πλευρά της reggae, μέχρι τον Chali 2na, τον Promoe, τη Reverie από τη μεριά του Hip Hop και παραγωγούς όπως τον Panda Dub και τον Degiheugi.

Το πιο δυναμικό μουσικό duo της Ευρώπης φέρνει μαζί του στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική εμφάνιση τον ασύγκριτο Troy Berkley από τη Bermuda, τον ταλαντούχο και πολύ γνώριμο στην Ελλάδα BlabberMouf και τον εξαιρετικό τρομπετίστα N'Zeng. Εν ολίγης οι L’Entourloop ετοιμάζουν για την Ελλάδα το αξεπέραστο full live show τους για μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

KILL EMIL

Ο Kill Emil είναι DJ και παραγωγός με έδρα την Αθήνα. Μία από τους σημαντικότερες και πιο δραστήριες μορφές της εγχώριας beatmaking κοινότητας, ο Kill Emil συνδυάζει Hip-Hop-based beats με τα δικά του upbeat rhythms, ξεπερνώντας τους τυπικούς looped downtempo ήχους, ισορροπώντας μεταξύ dance vibes και dope punchlines. Sophisticated beats, positive grooves και warm loops χαρακτηρίζουν τον ήχο του, ενώ οι δεκάδες κυκλοφορίες του παρουσιάζουν μοναδική ποικιλία και αξιοζήλευτο μουσικό εύρος. Εκτός από τις τακτικές album releases του αυτά τα χρόνια έχει κάνει και αρκετές παραγωγές σε singles and EPs με Afro, Cumbia, Latin, Reggae και Hip-Hop ήχο. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με τεράστια ονόματα όπως Onra, L’Entourloop, Bonobo, Guts, Quantic and His Combo Barbaro, Ondatropica, Chinese Man, Gramatik, Dub Pistols, Looptroop Rockers, Barry Ashworth, Andy Smith, The Herbalizer και πολλοί άλλοι.

  • Το κουπόνι εξασφαλίζει είσοδο στο Block 33. Η μουσική παράσταση αφορά μόνο θέσεις ορθίων.
  • Ισχύει για Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00).
  • Προσέλευση τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο, κατά την είσοδό σου στον χώρο.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

O χώροι του Block 33 διατίθενται για εναλλακτικές κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσια, παιδικά πάρτι, συνεστιάσεις, εταιρικές συναντήσεις). Οι ευρύχωροι χώροι (2 συναυλιακοί χώροι 350 τετραγωνικών μέτρων, 2 αυλές), η περιμετρική περίφραξη όλου του οικοπέδου, η πλήρης ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση, η δυνατότητα live μουσικής, χώροι εστίασης και τροφοδοσίας, δυνατότητα στησίματος του μαγαζιού με καρέκλες και τραπέζια (μέχρι 500 άτομα), άνετος χώρος παρκαρίσματος, δυνατότητα μουσικής μέχρι τις πρωινές ώρες, η αισθητική που προσδίδει το παλιό εργοστάσιο, είναι μερικές από τις προδιαγραφές που κάνουν το Block 33 ένα εξαιρετικό χώρο για τη διοργάνωση οποιαδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης.

Συναυλιακός Χώρος/LIVE STAGE: 1100 θέσεις ορθίων ή 450 τραπεζοκαθισμάτων. Είναι η κεντρική αίθουσα του Block33 και η καλύτερα εφοδιασμένη για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογράφου ή σεμινάρια ανάλογα με την ημέρα.

Εργοστασιακός Χώρος/Club Stage: Είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο όμορφος χώρος του συγκροτήματος. Η Ακουστική, η πολυμορφία και η αισθητική του τον κάνουν εξαιρετικά συμπαθή για τους καλλιτέχνες όσο και το κοινό. Ιδανικός για Εκθέσεις τέχνης παντώς τύπου, συναυλίες δυναμικής 500 ατόμων ή 250 καθήμενων και dj show δυναμικής 650 ατόμων.

26ης Οκτωβρίου 33
http://www.block33.gr/
2310 533533

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!