Αποτρίχωση Laser για Γυναίκες

99€ από 450€ για 5+5 Συνεδρίες Laser σε Full Μπικίνι και Μασχάλες!


99€ από 450€ για 5 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 5 Επαναληπτικές Εφαρμογές με το «Laser Alexandrite 755» με ψύξη για εξάλειψη Πόνου, σε Full Μπικίνι & Μασχάλες στο Κέντρο Ομορφιάς & Laser «Θέλξις», στην Τούμπα!

450,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-78%
Κερδίζεις
351,00€
Αγορές
65

99€ από 450€ για 5+5 Συνεδρίες Laser σε Full Μπικίνι και Μασχάλες!


99€ από 450€ για 5 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 5 Επαναληπτικές Εφαρμογές με το «Laser Alexandrite 755» με ψύξη για εξάλειψη Πόνου, σε Full Μπικίνι & Μασχάλες στο Κέντρο Ομορφιάς & Laser «Θέλξις», στην Τούμπα!

450,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
65 Αγορές
-78% Έκπτωση
Κερδίζεις 351,00€
  • 99€ από 450€ για 5 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 5 Επαναληπτικές Εφαρμογές με «Laser Alexandrite 755» με ψύξη για εξάλειψη Πόνου (για Γυναίκες) σε Full Μπικίνι & Μασχάλες

- Η κάθε κύρια συνεδρία πραγματοποιείται περίπου ανά 30 έως 35 ημέρες ενώ η επαναληπτική συνεδρία πραγματοποιείται έπειτα από 15 έως 20 ημέρες.

- Είναι απαραίτητο η εφαρμογή της επαναληπτικής συνεδρίας να πραγματοποιείται πάντα στον προκαθορισμένο χρόνο μετά την κύρια συνεδρία. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση της.

* Οι υπηρεσίες εκτελούνται αποκλειστικά στο Κέντρο Αισθητικής και Laser «Θέλξις» (Aνατολικής Θράκης 9 με Κρώμνης 33, Κάτω Τούμπα).
* Δες εδώ τις υπόλοιπες Προσφορές του «Θέλξις»:
- 1 ή 3 Συνεδρίες σε Full Μπικίνι & Γάμπα–Κνήμη–Γόνατο & Μασχάλες
- Massage για 1 Άτομο

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

thelxis-kritikes.jpg

«Laser Alexandrite 755»

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι σίγουρα ένα θέμα που απασχολεί όχι μόνο τις περισσότερες γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι παροδικής αποτρίχωσης, όπως ξύρισμα, κρέμες αποτριχωτικές, κερί κ.λ.π. και σίγουρα δεν ξέρουμε ποια να διαλέξουμε και γιατί. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί οι συσκευές μόνιμης ριζικής αποτρίχωσης με την χρήση της τεχνολογίας των  laser. Με την χρήση των laser, η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο, χέρια, πόδια, μασχάλες, μπικίνι, γίνεται παρελθόν, γρήγορα, εύκολα και οριστικά.

Το laser Alexandrite είναι η αποτελεσματικότερη λύση αποτρίχωσης. Η βασική πηγή είναι μια λάμπα που εκπέμπει σε ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος. Η δέσμη φωτός αυτής της λάμπας ενισχύεται περνώντας από έναν ενισχυτή και φτάνει στην έξοδο του μηχανήματος.

Το laser αυτό εκπέμπει μήκος κύματος στα 755 nm που απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τρίχας. Με την laser αποτρίχωση επιτυγχάνεται θερμική καταστροφή του θυλάκου της τρίχας (επιλεκτική φωτοθερμόλυση), χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Η laser αποτρίχωση με το σύστημα «Laser Alexandrite 755» είναι μια εντελώς ανώδυνη, ασφαλής απλή και αποτελεσματική διαδικασία.

Το «Laser Alexandrite 755» παράγει δέσμη φωτός που είναι σχεδιασμένη να απορροφάται άμεσα. Η χρήση του Laser Alexandrite  από  εξειδικευμένο προσωπικό είναι γρήγορη, ασφαλής, αποτελεσματική, εύκολη και επιτρέπει τη θεραπεία μεγάλων περιοχών στη διάρκεια μιας συνεδρίας. Μετά από μία μόνον συνεδρία οι τρίχες εξαλείφονται, ενώ μετά από επανειλημμένες συνεδρίες επιτυγχάνεται το μόνιμο αποτέλεσμα. Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης με γρήγορα, ασφαλή και μόνιμα αποτελέσματα.

Είναι η μέθοδος με τα πιο γρήγορα αποτελέσματα, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις με εφαρμογή 4-5 συνεδριών «Laser Alexandrite 755» μπορεί να έχουμε σημαντική εξάλειψη των τριχών.

Με το «Laser Alexandrite 755» μπορούμε να αποτριχώσουμε περιοχές που δεν μπορούν 
να εφαρμοστούν άλλες μέθοδοι φωτοαποτρίχωσης όπως φρύδια και μεσόφρυο.

Επειδή η τρίχα περνάει κατά την ανάπτυξή της από διάφορες φάσεις και τα Laser καταστρέφουν πιο αποτελεσματικά την τρίχα που βρίσκεται στην ενεργό φάση ανάπτυξης, συνήθως απαιτούνται περισσότερες από μια θεραπευτικές συνεδρίες. 

  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 30/06/2022.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 έως 19:00. 
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών, 1 για προσωπική χρήση.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2310 925115.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο χώρο. 
  • Η προσφορά δεν ισχύει για τα ήδη υπάρχοντα μέλη του «Θέλξις».

Καλώς όρισες στον χώρο ομορφιάς και ευεξίας που ονειρεύεσαι!

Εδώ, στο «Θέλξις», από το 2006, δημιουργούν μια εμπειρία που συνδυάζει την πολυτέλεια της αισθητικής με την εξειδίκευση της επιστημονικής προσέγγισης. Είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στη βελτίωση της φυσικής και ψυχικής σου ευεξίας, μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες και υπηρεσίες που προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ανεξαρτήτως εάν αναζητάς αναζωογόνηση του δέρματος, απελευθέρωση από το άγχος ή απλά έναν πολύτιμο χρόνο αφιερωμένο μόνο για εσένα, οι άνθρωποι του «Θέλξις» εδώ για να σε εξυπηρετήσουν με επαγγελματισμό και αγάπη για την ομορφιά.

Έλα να ζήσεις μία εμπειρία που θα σου χαρίσει αναζωογόνηση και ανανέωση. Άφησε τους επαγγελματίες του «Θέλξις» να φροντίσουν για εσένα και να σε βοηθήσουν να αναδείξεις την αληθινή σου ομορφιά!

Aνατολικής Θράκης 9 με Κρώμνης 33, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
http://www.thelxisbeauty.gr/
2310 925115

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!