Προϊόντα

34,90€: Aερόθερμο First Austria 3000W | Δωρεάν Αποστολή στη Θεσ/νίκη


34,90€ για Κεραμικό Aερόθερμο First Austria με Θερμοστάτη, Ισχύ 3000W & 2 διαφορετικές ρυθμίσεις έντασης, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης!

Όρισε τη θερμοκρασία που θες και το αερόθερμο θα κλείσει μόνο του για εξοικονόμηση ενέργειας! Ζέστανε γρήγορα τον χώρο σου και μετάφερε το σε διαφορετικά δωμάτια από το άνετο χερούλι του! 

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
18

34,90€: Aερόθερμο First Austria 3000W | Δωρεάν Αποστολή στη Θεσ/νίκη


34,90€ για Κεραμικό Aερόθερμο First Austria με Θερμοστάτη, Ισχύ 3000W & 2 διαφορετικές ρυθμίσεις έντασης, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης!

Όρισε τη θερμοκρασία που θες και το αερόθερμο θα κλείσει μόνο του για εξοικονόμηση ενέργειας! Ζέστανε γρήγορα τον χώρο σου και μετάφερε το σε διαφορετικά δωμάτια από το άνετο χερούλι του! 

18 Αγορές
  • 34,90€ για 1 Κεραμικό Aερόθερμο First Austria FA-5565 3000W, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης!

Τρόπος Αγοράς του Προϊόντος (2 βήματα)

Βήμα 1. Προχωράς στην αγορά του κουπονιού GoldMall πατώντας στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» ή με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους - μετά την αγορά το κουπόνι σου θα βρίσκεται στο GoldMall Προφίλ σου.
Βήμα 2.
Στέλνεις email στο info@pairno.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.

- Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
- Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
- Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής εκτός Νομού Θεσσαλονίκης με χρέωση 5€, καταβλητέα κατά την παράδοση του προϊόντος.


Περιγραφή προϊόντος
Αερόθερμο ισχύος 3000W με κεραμικό θερμαντικό σώμα και 2 ρυθμίσεις έντασης. Διαθέτει θερμοστάτη ώστε να ορίζετε εύκολα τη θερμοκρασία που θέλετε και όταν αυτή επιτευχθεί το αερόθερμο απενεργοποιείται για εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι πολύ συμπαγές ώστε να μην σας ενοχλεί, διαθέτει χερούλι για εύκολη μεταφορά και το σχήμα του το κάνει εξαιρετικά εύκολο να αποθηκευτεί.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί ζεσταίνει ικανοποιητικά το δωμάτιο και ζεσταίνει γρήγορα το δωμάτιο.

Κεραμικό αερόθερμο
2 ρυθμίσεις έντασης 1500 / 3000 Watt
Θερμοστάτης
Λειτουργία ανεμιστήρα χωρίς θέρμανση
Ιδανικό για χώρους έως και 30 m2
Κυκλοφορία αέρα 150 m2/h
Προστασία υπερθέρμανσης
Αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση ανατροπής
Εκπομπή θορύβου ≤ 54 dB(A)
Ισχύς 3000 W

  • Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
  • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί στο προϊόν που περιγράφεται παραπάνω.
  • Αφού πραγματοποιήσεις την αγορά σου:
    - Στέλνεις email στο info@pairno.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.
  • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής εκτός Νομού Θεσσαλονίκης με χρέωση 5€, καταβλητέα κατά την παράδοση του προϊόντος.

To Goldmall.gr σας προσφέρει καθημερινά ασυναγώνιστες και υψηλού επιπέδου προσφορές σε προϊόντα, με εξαιρετικές εκπτώσεις, πάντοτε σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους και εγκεκριμένους προμηθευτές, με μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας!

Στα προϊόντα του pairno.gr που σου προσφέρει το Goldmall.gr σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, θα βρεις μία τεράστια γκάμα προϊόντων για Τεχνολογία, Σπίτι, Γραφείο, Παιχνίδια, Εποχιακά Είδη και πολλά άλλα ακόμη!

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!