Θεσσαλονίκη

Από 24,90€: Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου διάρκειας 60' ή 90'


Από 24,90€ για 1 Ιατρικό Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, με διάρκεια από 60 έως 90 λεπτά, για Επαναφορά της Λάμψης & Λείανση της Επιδερμίδας του Προσώπου, στο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην Περιοχή Βούλγαρη!

50,00€
24,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
25,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
47

Από 24,90€: Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου διάρκειας 60' ή 90'


Από 24,90€ για 1 Ιατρικό Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, με διάρκεια από 60 έως 90 λεπτά, για Επαναφορά της Λάμψης & Λείανση της Επιδερμίδας του Προσώπου, στο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην Περιοχή Βούλγαρη!

50,00€
24,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
47 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 25,10€
 • 24,90€ από 50€ για 1 Ιατρικό Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου διάρκειας έως 60'
 • 34,90€ από 70€ για 1 Ιατρικό Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου διάρκειας έως 90'

* Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει σύμφωνα με την ποσότητα σμήγματος που διακρίνετε στο πρόσωπο σας. Όσο περισσότερα μαύρα στίγματα (φαγέσωρες) και μπιμπίκια διακρίνετε τόσο περισσότερο χρόνο καθαρισμού θα χρειαστείτε. Για Παράδειγμα: Εάν έχετε ένα πρόσωπο σχετικά λείο με λίγα μαύρα στίγματα (φαγέσωρες) και μπιμπίκια στη μύτη και το μέτωπο τότε επιλέξτε το πρώτο πακέτο. Σε περίπτωση που διακρίνετε περισσότερα μαύρα στίγματα (φαγέσωρες) και μπιμπίκια σε περισσότερα σημεία του προσώπου τότε σας συστήνουμε να επιλέξετε το δεύτερο πακέτο για να έχετε ένα σωστό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Στάδια Καθαρισμού:

- Ντεμακιγιάζ
- Επιπλέον καθαρισμός με ειδικό νερό ντεμακιγιάζ
- Peeling με scrub
- Παραμονή στον ατμό
- Εξαγωγή σμήγματος με tircomedon
- Υψίσυχνα για αντισηψία και αποστείρωση
- Μάσκα ενυδάτωσης
- Ενυδατική κρέμα
- Αντηλιακό εάν ο καθαρισμός πραγματοποιηθεί μέρα

* Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην Περιοχή Βούλγαρη. Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.

* Δες όλες τις Προσφορές για το «Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής» με κλικ ----> ΕΔΩ


Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου 

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί βασική θεραπεία περιποίησης με κύριο στόχο την απομάκρυνση των ρύπων, των νεκρών κυττάρων και της περίσσειας του σμήγματος από το δέρμα.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Ιδιαίτερα χρήσιμος και βοηθητικός είναι για τα λιπαρά δέρματα, δέρματα με τάση ακμής ή ακνεϊκά δέρματα.

Η διάρκεια του καθαρισμού είναι 1 ή 1,5 ώρα ανάλογα με την κάθε περίπτωση και εξαρτάται από τον τύπο δέρματος και το βαθμό του προβλήματος που υπάρχει.

Η συχνότητα της συγκεκριμένης θεραπείας διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

Με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων ο βαθύς καθαρισμός του δέρματος μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο καθαρισμός προσφέρει στο δέρμα:

- καθαρισμό των πόρων
- απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και περίσσεια σμήγματος
- εξυγίανση του δέρματος
- επαναφορά λάμψης, φωτεινότητας και ενυδάτωσης της επιδερμίδας
- λείανση της επιδερμίδας
- βελτίωση της απορροφητικότητας του δέρματος
- ενίσχυση της οξυγόνωσης και αποτοξίνωσης του δέρματος

 • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 27/04/2024.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 έως 20:00.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην Περιοχή Βούλγαρη. Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Καλώς ήρθες σε ένα σύγχρονο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην περιοχή Βούλγαρη. 

Εδώ θα βρεις, σε συνεργασία με το Goldmall.gr, μοναδικές προσφορές για έναν πολυδύναμο χώρο, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό.

Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!