Προϊόντα

Προσφορά: Homni η έξυπνη λύση ύπνου | Δωρεάν Αποστολή στη Θεσσαλονίκη


119€ από 149€ για το Homni Bluetooth Smart Sleep, την έξυπνη λύση ύπνου, από την κορυφαία εταιρεία Terraillon, με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα φωτός και ήχου για να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις φυσικά, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης!

Με την ανάλυση περιβάλλοντος δωματίου θα φτιάξεις το δικό σου sleep mode, παίζοντας μουσική στα ενσωματωμένα ηχεία bluetooth και επιλέγοντας φωτισμό από 16 εκατομμύρια χρώματα!

149,00€
119,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
30,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
12

Προσφορά: Homni η έξυπνη λύση ύπνου | Δωρεάν Αποστολή στη Θεσσαλονίκη


119€ από 149€ για το Homni Bluetooth Smart Sleep, την έξυπνη λύση ύπνου, από την κορυφαία εταιρεία Terraillon, με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα φωτός και ήχου για να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις φυσικά, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης!

Με την ανάλυση περιβάλλοντος δωματίου θα φτιάξεις το δικό σου sleep mode, παίζοντας μουσική στα ενσωματωμένα ηχεία bluetooth και επιλέγοντας φωτισμό από 16 εκατομμύρια χρώματα!

149,00€
119,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
12 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 30,00€
  • 119€ από 149€ για το Homni Bluetooth Smart Sleep από την κορυφαία εταιρεία Terraillon, με Δωρεάν Αποστολή εντός Νομού Θεσσαλονίκης

Τρόπος Αγοράς του Προϊόντος (2 βήματα)

Βήμα 1. Προχωράς στην αγορά του κουπονιού GoldMall πατώντας στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» ή με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους - μετά την αγορά το κουπόνι σου θα βρίσκεται στο GoldMall Προφίλ σου.
Βήμα 2.
Στέλνεις email στο info@pairno.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.

- Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
- Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
- Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής εκτός Νομού Θεσσαλονίκης με χρέωση 5€, καταβλητέα κατά την παράδοση του προϊόντος.


Terraillon, ένα brand καινοτομίας για περισσότερο από έναν αιώνα!
Από τη δημιουργία της, η Terraillon έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες για την ανάπτυξη και την προσφορά καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που υπερβαίνουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών!
Με εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες, η Terraillon είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους ηγέτες στα προϊόντα μπάνιου, κουζίνας, οικιακών ειδών και άλλων gadgets, με πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμυρίων προϊόντων κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο!

Περιγραφή προϊόντος
Homni η έξυπνη λύση ύπνου - Bluetooth Smart Sleep
Το Homni σας βοηθά να κατανοήσετε τις συνθήκες ύπνου σας. Η Terraillon συνεργάστηκε με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ύπνου για την ανάπτυξη ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων φωτός και ήχου που θα σας βοηθήσουν να αποκοιμηθείτε και να ξυπνήσετε φυσικά.
Με το πρόγραμμα καρδιακής συνοχής απολαύστε μια στιγμή χαλάρωσης χάρη στον ειδικό τρόπο ανάλυσης του περιβάλλοντος δωματίου σας με το Homni (με 16 εκατομμύρια χρώματα)!
Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική με την ενσωματωμένη οθόνη και απολαύστε στερεοφωνικά ηχεία Bluetooth (2x3W), καθώς και 2 Θύρες USB για τη φόρτιση άλλων συσκευών.

Το Homni Χρησιμοποιεί Προγράμματα Ύπνου Που Προσομοιώνουν Το Ηλιοβασίλεμα Και Την Ανατολή, Βοηθώντας Σας Να Κοιμηθείτε Και Να Ξυπνήσετε Απαλά. Το Φως Που Διαχέεται Από Το Homni Προσαρμόζεται Για Να Ταιριάζει Σε Κάθε Φάση Του Ύπνου Σας: Κόκκινες Αποχρώσεις Κατά Την Κατάκλιση Που Δεν Διαταράσσουν Την Έκκριση Της Ορμόνης Ύπνου Μελατονίνη Και Μπλε Αποχρώσεις Το Πρωί Για Μια Ήπια Μετάβαση Στην Ημέρα. Ο Τρόπος Καρδιακής Συνοχής Σας Βοηθάει Να Κοιμηθείτε Γρήγορα: Αναπνέετε Και Βγείτε Στον Ρυθμό Που Παρέχεται Από Το Φως Για Να Χαλαρώσετε Καθώς Κοιμηθείτε, Χάρη Στο Πρόγραμμα Καρδιακής Συνοχής.

Μπορείτε Επίσης Να Επιλέξετε Να Κοιμηθείτε Ή Να Ξυπνήσετε Με Ένα Από Τα 18 Περιβάλλοντα Ήχου Που Περιλαμβάνονται Στο Homni. Το RELAX Ευχαριστεί Τον Τρόπο Επανασύνδεσης Χρησιμοποιήστε Τη Λειτουργία Χαλάρωσης Για Να Ανακουφίσετε Το Άγχος Ή Απλά Αφήστε Τον Εαυτό Σας Μια Στιγμή Ευεξίας Όποτε Θέλετε. Επιλέξτε Από Έξι Προγράμματα Που Συνδυάζουν Ήχους Και Φώτα Σχεδιασμένα Για Να Σας Βοηθήσουν Να Χαλαρώσετε. Επιλέξτε Πόσο Χρόνο Θα Διαρκέσει Η Συνεδρία Σας Και, Στη Συνέχεια, Απολαύστε Τη Στιγμή Της Ηρεμίας Σας.

ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΑΣ

Το Homni Χρησιμοποιεί Τους 4 Ενσωματωμένους Αισθητήρες Για Να Αναλύσει Τη Θερμοκρασία, Το Επίπεδο Ήχου, Τη Φωτεινότητα Και Την Υγρασία Της Κρεβατοκάμαράς Σας Κατά Τη Διάρκεια Της Νύχτας. Στη Συνέχεια, Μπορείτε Να Συμβουλευτείτε Όλα Τα Δεδομένα Σας Μέσω Της Εφαρμογής Wellness Coach – Sleep Για Να Βελτιώσετε Την Ποιότητα Του Ύπνου Σας, Νύχτα Και Νύχτα. Το Homni Είναι Μια Έξυπνη Λύση Ύπνου Που Ταιριάζει Ομαλά Στην Κρεβατοκάμαρά Σας. Η Terraillon Έχει Συνεργαστεί Με Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Υπνου Για Να Αναπτύξει Ειδικά Σχεδιασμένα Προγράμματα Φωτισμού Και Ήχου Για Να Σας Βοηθήσει Να Κοιμηθείτε Και Να Ξυπνήσετε Φυσικά. Το Homni Σας Βοηθά Επίσης Να Ανακουφίσετε Το Στρες Ή Απλά Να Σας Προσφέρει Μια Στιγμή Ευεξίας Χάρη Στη Λειτουργία Χαλάρωσης: Επιλέξτε Από 6 Προγράμματα Που Συνδυάζουν Ήχους Και Φώτα Σχεδιασμένα Για Να Σας Βοηθήσουν Να Χαλαρώσετε. Με Τους Αισθητήρες Homni Και Την Εφαρμογή Wellness Coach – Sleep, Μπορείτε Να Αναλύσετε Και Να Δράσετε Στο Περιβάλλον Της Κρεβατοκάμαράς Σας (Θερμοκρασία, Υγρασία, Επίπεδο Θορύβου Και Φωτεινότητα) Για Να Κατανοήσετε Τον Τρόπο Ελέγχου Του Ύπνου Σας Και Να Βελτιώσετε Τη Νυχτερινή Σας Ποιότητα. Δημιουργήστε Το Δικό Σας Περιβάλλον Ύπνου Με Τα Ενσωματωμένα Ηχεία Bluetooth (Παίζοντας Την Αγαπημένη Σας Μουσική) Και Επιλέγοντας Το Περιβάλλον Φωτισμού Της Κρεβατοκάμαράς Σας Από Μια Επιλογή 16 Εκατομμυρίων Χρωμάτων. Με Την Εμπειρία Του Wellness Coach – Sleep, Αποκτήστε Μια Προσωπική Εμπειρία Homni: Προσαρμόστε Τον Ύπνο Και Τις Ρυθμίσεις Αφύπνισης, Χρησιμοποιήστε Τον Τρόπο Χαλάρωσης, Δημιουργήστε Το Δικό Σας Περιβάλλον Φωτισμού Με Το Φως Του Περιβάλλοντος, Μεταδώστε Τη Μουσική Σας Στο Bluetooth, Αναλύστε Το Περιβάλλον Της Κρεβατοκάμαράς Σας Imrpove Τη Νυχτερινή Σας Ποιότητα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ Θερμοκρασία Υγρασία Επίπεδο Θορύβου Φωτεινότητα

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Συμβατότητα Bluetooth: Κατεβάστε Τον Πλήρη Κατάλογο Των Συμβατών Smartphone IPhone® 4S Και Αργότερα IPad® 3 / Mini Και Αργότερα IPod® Touch 5 Android 4.4.2 Και Νεότερες Εκδόσεις

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Ανάλυση Ύπνου Περιβάλλοντος (Θερμοκρασία, Υγρασία, Επίπεδο Θορύβου Και Φωτεινότητα) Προγράμματα Fall Alseep Και Αφύπνισης Που Αναπτύχθηκαν Με Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κλινικής Καρδιάς Πρόγραμμα Καρδιακής Συνοχής Ολοκληρωμένο Πίνακα Οργάνων Ύπνου Αποτέλεσμα Βαθμολογίας Ύπνου Ενσωματωμένα Στερεοφωνικά Ηχεία Bluetooth Λάμπα LED Με 16 Εκατομμύρια Χρώματα

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ Προϊόν: 15x11x11 Cm Συσκευασία: 27,5x24x14,5cm Καθαρό / Μεικτό Βάρος: 0,8 / 1,1 Kg

  • Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
  • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί στο προϊόν που περιγράφεται παραπάνω.
  • Αφού πραγματοποιήσεις την αγορά σου:
    - Στέλνεις email στο info@pairno.gr με τα εξής στοιχεία: κωδικό του κουπονιού που αγόρασες, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη.
  • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής εκτός Νομού Θεσσαλονίκης με χρέωση 5€, καταβλητέα κατά την παράδοση του προϊόντος.

To Goldmall.gr σας προσφέρει καθημερινά ασυναγώνιστες και υψηλού επιπέδου προσφορές σε προϊόντα, με εξαιρετικές εκπτώσεις, πάντοτε σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους και εγκεκριμένους προμηθευτές, με μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας!

Στα προϊόντα του pairno.gr που σου προσφέρει το Goldmall.gr σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, θα βρεις μία τεράστια γκάμα προϊόντων για Τεχνολογία, Σπίτι, Γραφείο, Παιχνίδια, Εποχιακά Είδη και πολλά άλλα ακόμη!

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!