Από 10,90€ για Μανικιούρ & 1 Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή, ή Θεραπευτικό Πεντικιούρ για Καταπολέμηση των Σκληρύνσεων, ή Θεραπευτικό Hot Chocolate Spa Πεντικιούρ & Massage Ρεφλεξολογίας, ή Συνεδρία Ορθονυχίας, στο Κέντρο Αισθητικής «Beauty Tec», στη Δελφών!

22,00€
10,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
11,10€
Αγορές
83

Από 10,90€ για Μανικιούρ & 1 Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή, ή Θεραπευτικό Πεντικιούρ για Καταπολέμηση των Σκληρύνσεων, ή Θεραπευτικό Hot Chocolate Spa Πεντικιούρ & Massage Ρεφλεξολογίας, ή Συνεδρία Ορθονυχίας, στο Κέντρο Αισθητικής «Beauty Tec», στη Δελφών!

22,00€
10,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
83 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 11,10€
 • 10,90€ από 22€ για Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή διάρκειας 3 εβδομάδων και Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή διάρκειας 3 εβδομάδων

- Στη συγκεκριμένη προσφορά συμπεριλαμβάνεται και το Γαλλικό.

 • 12,90€ από 30€ για Θεραπευτικό (Ορθοπεδικό) Hot Chocolate Spa Πεντικιούρ, κατάλληλο για θεραπεία κάλων, ονυχοκρύπτωση, μυκητίαση, ονυχογρύπωση, σκλήρυνση, κ.ά. & Δώρο 1 Massage Ρεφλεξολογίας (διάρκειας 10’) για απόλυτη Χαλάρωση και Ευεξία

- Συνολική διάρκεια συνεδρίας: 40’

Διαδικασία Θεραπευτικού Πεντικιούρ

- Μούλιασμα ποδιών με ειδικό απολυμαντικό 
- Peeling με ζάχαρη και σοκολάτα
- Ορθοπεδικό πεντικιούρ με χρήση αποστειρωμένων εργαλείων
- Κόψιμο και Λιμάρισμα των Νυχιών 
- Αφαίρεση επωνυχίων
- Αφαίρεση κάλων και σκληρύνσεων
- Λείανση των φτερνών και του μετατάρσιου με τον τροχό και την ράσπα αφαιρώντας έτσι τα νεκρά κύτταρα
- Massage reflexology στα πέλματα για 10'

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε υπάρχει δυνατότητα βαφής των Νυχιών των Ποδιών με 
επιπλέον επιβάρυνση 2€ για απλή βαφή και 3€ για ημιμόνιμη βαφή. 
Τα χρήματα σε αυτήν την περίπτωση καταβάλλονται απευθείας στην επιχείρηση

 • 14,90€ από 30€ για 1 Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή διάρκειας 3 εβδομάδων και Θεραπευτικό Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή για Καταπολέμηση των Σκληρύνσεων

- Στη συγκεκριμένη προσφορά συμπεριλαμβάνεται και το Γαλλικό.

 • 24,90€ από 50€ για Συνεδρία Ορθονυχίας για ανακούφιση από τους πόνους και επαναφορά της σωστής ανάπτυξης του νυχιού

- Διάρκεια συνεδρίας: 30’


- Διαδικασία Μανικιούρ: περιποίηση φυσικών νυχιών και χεριών, κόψιμο νυχιών, καθαρισμός από πετσάκια και επονύχια, λιμάρισμα, σχηματισμός, ενυδάτωση και βαφή των νυχιών στο ημιμόνιμο χρώμα της επιλογής σας

- Διαδικασία Πεντικιούρ: περιποίηση φυσικών νυχιών και ποδιών, ξηρό πεντικιούρ, κόψιμο νυχιών, καθαρισμός από πετσάκια και επονύχια, λιμάρισμα, σχηματισμός, ενυδάτωση και βαφή των νυχιών στο ημιμόνιμο χρώμα της επιλογής σας

- Διαδικασία Θεραπευτικού Πεντικιούρ: αφαίρεση σκληρύνσεων με τροχό και ράσπα, κόψιμο νυχιών, ενυδάτωση, λιμάρισμα, καθάρισμα νυχιών, καθάρισμα επωνυχίων, σχηματισμός και βάψιμο νυχιών με ημιμόνιμο χρώμα της επιλογής σας

Ρεφλεξολογία

Η μέθοδος της Ρεφλεξολογίας έχει τις ρίζες της στους αρχαίους πολιτισμούς. 
Η παρατήρηση και η σχέση των φυσικών στοιχείων με τον άνθρωπο έγινε αντιληπτή από τις αρχές της ύπαρξής του. 

Τα πόδια, λόγω της θέσης τους στο ανθρώπινο σώμα έχουν το πλεονέκτημα της άμεσης επαφής και επικοινωνίας με ένα από τα βασικά φυσικά στοιχεία, τη Γη. Με αυτή τη βασική ιδιότητα απέκτησαν αμέσως ιδιαίτερο σεβασμό. 

Κάποιοι αρχαίοι πολιτισμοί έδιναν μεγάλη σημασία στην καλή κατάσταση και περιποίηση των πελμάτων. Η ενασχόληση αυτή και το φυσικό ένστικτο του ανθρώπου άρχισαν να οδηγούν σε κάποιες παρατηρήσεις που συνέδεαν τα πέλματα με τη διατήρηση της καλής υγείας και αυτοθεραπείας όλου του σώματος. 

Η ρεφλεξολογία θεωρείται σήμερα μία από τις δημοφιλέστερες συμπληρωματικές θεραπείες.

Η προσέγγισή της μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις όπως: δυσκοιλιότητα, τυμπανισμός, ευερέθιστο έντερο, άγχος, κατάθλιψη, ατονία, κόπωση, κατάπτωση, ημικρανίες, ίλιγγοι, αλλεργίες, υπέρταση, υπόταση, αϋπνίες, σκλήρυνση κατά πλάκας, αρθρίτιδες, διαταραχές λόγω κλιμακτηρίου, προβλήματα περιόδου, νευροφυτικά-ψυχοσωματικά προβλήματα, κατακρατήσεις υγρών, λεμφοιδήματα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, μυοσκελετικά, προβλήματα μεταβολισμού (π.χ. θυρεοειδής, διαβήτης, παχυσαρκία, πρόληψη διαβητικού ποδιού κ.τ.λ.) και πολλά άλλα.

Σοκολατοθεραπεία

Η Σοκολατοθεραπεία αποτελεί μια θεραπεία ενυδάτωσης, θρέψης, ευεξίας και χαλάρωσης, η οποία βασίζεται στις ιδιότητες της φυσικής σοκολάτας. 

Η σοκολάτα περιέχει ωφέλιμες βιταμίνες, καθώς και αντιοξειδωτικές δράσεις.

Η μέθοδος του Hot Chocolate Spa Πεντικιούρ γίνεται με εξειδικευμένους μεθόδους και είναι κατάλληλο για παθήσεις των κάτω άκρων, ονυχοκρύπτωση, κάλους, σκληρύνσεις και μύκητες. 

Ορθονυχία

Η μέθοδος που ονομάζεται ορθονυχία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία παθήσεων νυχιών, διορθώνοντας τη λανθασμένη πορεία του όνυχα με τη χρήση υαλωδών ελασμάτων (νάρθηκες). Το έλασμα χρησιμοποιείται ώστε να κρατάει σταθερά τα πλάγια τμήματα του όνυχα για να μην εισχωρεί στα μαλακά μόρια των δακτύλων.

Συναφείς παθήσεις στις οποίες γίνεται η ορθονυχία με την τοποθέτηση του νάρθηκα  είναι οι ονυχοκρυπτώσεις, ο οστρακοειδής όνυχας  και άλλες παθήσεις που μπορεί να κρίνει ο ειδικός ότι χρειάζεται.

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος χρησιμοποιεί ελάσματα, τα οποία τοποθετεί ο ποδολόγος πάνω στο νύχι. Το θετικό είναι πως η ορθονυχία δεν προκαλεί πόνο και είναι αναίμακτη, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται η καθημερινότητα του ασθενούς από τα υαλώδη ελάσματα, και να μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις όποιες δραστηριότητές του. 

 • Ισχύει έως 30/06/2020.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 21:00. 
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών. 
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2310 847543.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο χώρο. 
 • Για την αφαίρεση της βαφής από προηγούμενο ημιμόνιμο μανικιούρ ή πεντικιούρ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2€, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010.  

Η πολυετής της εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή της απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.

Στο νέο της χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.

Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών!

Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχει επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνει λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς και περιποίησης με τις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες μεθόδους!

Δελφών 68, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
https://www.beautytecshop.com
2310 847543

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!