18€ από 90€ για Μηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με Xρήση όλων των Οργάνων και Μηχανημάτων, Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, 4 Συνεδρίες Semi – Personal Μαθήματα Cross Training,1 Συνεδρία Personal Training με TRX, Λιπομέτρηση, Διατροφικές Συμβουλές & Συμμετοχή στα Τμήματα Εκμάθησης TAEKWONDO, στον χώρο του Γυμναστηρίου «Gym & Tonic Fitness Center», στη Χαριλάου!

90,00€
18,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-80%
Κερδίζεις
72,00€
Αγορές
83

18€ από 90€ για Μηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με Xρήση όλων των Οργάνων και Μηχανημάτων, Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, 4 Συνεδρίες Semi – Personal Μαθήματα Cross Training,1 Συνεδρία Personal Training με TRX, Λιπομέτρηση, Διατροφικές Συμβουλές & Συμμετοχή στα Τμήματα Εκμάθησης TAEKWONDO, στον χώρο του Γυμναστηρίου «Gym & Tonic Fitness Center», στη Χαριλάου!

90,00€
18,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
83 Αγορές
-80% Έκπτωση
Κερδίζεις 72,00€
 • 18€ από 90€ για 1 Μηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου με δυνατότητα χρήσης όλων των Οργάνων και των Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης, καθώς και Αερόβιας Άσκησης (Ποδήλατα | Διάδρομοι | Ελεύθερα Βάρη | Ελλειπτικά, κ.α.)  
  & Μηνιαία Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, με ελεύθερη επιλογή τμημάτων από: Pilates | Aerobic | Zumba | Power Bars | Yoga | Dance Aerobic | Yogilates, κ.α. 
  & 4 Συνεδρίες Semi – Personal Μαθήματα Cross Training σε ομάδα έως 7 ατόμων 
  & 1 Συνεδρία Personal Training με TRX 
  & 1 Λιπομέτρηση 
  & Διατροφικές Συμβουλές 

- Προαιρετική Μηνιαία Συμμετοχή στα Τμήματα Εκμάθησης TAE KWON DO


- Παρέχεται εγγραφή στο Γυμναστήριο 

Pilates

Το Πρόγραμμα Pilates είναι το αντίβαρο της καθιστικής ζωής του στρες και της πολύωρης εργασίας. Αποτελεί μία μέθοδο γυμναστικής με θεραπευτικό αποτέλεσμα που απευθύνεται σε κάθε ασκούμενη.

Zumba

Η Zumba είναι ένα αερόβιο πρόγραμμα που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα στην ρουτίνα του αερόμπικ, δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που γυμνάζει όλο το σώμα και βοηθάει να κάψετε από 400 έως 1.000 θερμίδες την ώρα.

Yoga

Η yoga κατάγεται από την Ινδία και εφαρμόζεται με δεκάδες παραλλαγές τεχνικών στις ασκήσεις. Έχει ως στόχο την αυτοπειθαρχία, την πνευματική διαύγεια, την ενδυνάμωση του σώματος και την οξύτητα του νου. Μέσω της yoga, ο ασκούμενος επιχειρεί να κάνει την ενδοσκόπησή του και να επιφέρει αρμονία στις τρεις διαφορετικές υποστάσεις του, τη σωματική, τη διανοητική-συναισθηματική και την πνευματική.

PowerBars

Είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης όλων των μυϊκών ομάδων με μπάρες, που διεξάγεται στις αίθουσες των γυμναστηρίων. 

Οι ασκούμενοι χρειάζονται από μία μπάρα 600, περίπου, γραμμαρίων και βάρη σε μορφή πιάτων, που έχουν, συνήθως, βάρος ενός, 2.5 και 5 κιλών. Ο κάθε ασκούμενος, με τη βοήθεια του γυμναστή, επιλέγει το ιδανικό βάρος.

Ο γυμναστής οργανώνει το μάθημα και αποτελεί το «μοντέλο» για τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων. Ταυτόχρονα επιβλέπει και διορθώνει τους ασκούμενους στην τάξη, υπό τους ρυθμούς μουσικής. 

Μεταξύ των θετικών αποτελεσμάτων είναι ότι βελτιώνεται η μυοσκελετική αντοχή και η φυσική κατάσταση, ενώ επιτυγχάνεται μείωση σωματικού λίπους. Παράλληλα, βελτιώνεται ηκαρδιοαναπνευστική λειτουργία και μειώνει το στρες και την ένταση.

CrossTraining

Το CrossTraining είναι μια μίξη πολλών διαφορετικών ειδών γυμναστικής σε μια προπόνηση, η οποία περιλαμβάνει τη κυκλική μέθοδο προπόνησης σε σταθμούς. 

Επιτρέπει να δουλεύουν σχεδόν όλοι οι μύες στην ίδια προπονητική μονάδα σε συνδυασμό με την καρδιά. Αυτό αποφέρει μεγάλες καύσεις στον οργανισμό σε μικρότερο χρονικό διάστημα. 

Μια προπόνηση CrossTraining μπορεί να περιλαμβάνει τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμβηση, κωπηλατικό μηχάνημα ως αερόβιους σταθμούς. Αντίθετα, ασκήσεις με μπάρες, ιμάντες, kettlebels, λάστιχα, αλτήρες, τροχαλίες, medicineballs, σχοινιά, steps,ασκήσεις άρσης βαρών και ενόργανης γυμναστικής χρησιμοποιούνται για να γυμναστεί το αναερόβιο κομμάτι.

TRX

Πρόκειται για έναν ανθεκτικό ιμάντα με λαβές, με τον οποίο μπορείτε να γυμνάσετε όλες τις μυϊκές σας ομάδες με μία άσκηση και ειδικά τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σας.Ο ασκούμενοςεκτελεί μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και στις τρεις διαστάσεις, χρησιμοποιώντας το ίδιο το βάρος του σώματός του. 

Λιπομέτρηση & Πρόγραμμα Διατροφής

Με τη λιπομέτρηση γίνεται ο υπολογισμός για το πόσα κιλά λίπους έχει το σώμα σας και πόσα κιλά είναι η άλυπη μάζα (το βάρος των μυών, των οστών και των οργάνων) για να διαπιστωθεί πόσα είναι τα περιττά κιλά και αν υπάρχουν. 

Με βάση τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης σχεδιάζεται από έμπειρους γυμναστές το πρόγραμμα της διατροφής με γνώμονα τις διατροφικές συνήθειες, το βασικό μεταβολισμό, τις ημερήσιες καύσεις και φυσικά την κατανάλωση θερμίδων από την προπόνηση.

Η διατροφή βοηθάει στην πιο γρήγορη ελάττωση του περιττού λίπους και κατά συνέπεια του βάρους, τη διατήρηση του βάρους ή την αύξηση της άλυπης μάζας ανάλογα με τους στόχους του κάθε ατόμου.

 • Ισχύει έως 29/02/2020 για έναρξη προγράμματος.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 23:00 & Σάββατο 10:00 έως 20:00
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς 4 κουπονιών, 2 για προσωπική χρήση.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Γυμναστηρίου που έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους από 15/10/2017 και μετά. 

Το «Gym&Tonic Fitness Center» παρέχει τις υπηρεσίες του τα τελευταία χρόνια σε έναν φιλόξενο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο στην περιοχή της Χαριλάου.

Το άκρως εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και το όμορφο περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάθε στόχο σας!

Σε χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους για ατομικά προγράμματα θα βρείτε υπηρεσίες όπως γυμναστική, μυϊκή ενδυνάμωση, Cardio Fitness, κ.α.

Παράλληλα, παρέχονται ομαδικά προγράμματα, όπως: Pilates, Aerobic, Zumba, PowerBars, Yoga, καθώς και τμήματα πολεμικών τεχνών, όπως KickBoxing, Tae-Kwon-Do, Αυτοάμυνα ενηλίκων

Τέλος, σε συνεργασία με διαιτολόγο-διατροφολόγο παρέχονται και υπηρεσίες για αδυνάτισμα, παροχή εξατομικευμένης διατροφής, λιπομέτρηση, ανάλυση σωματικού βάρους και εξειδικευμένη διατροφή παθολογικών καταστάσεων.

Γιώργου Σεφέρη 10, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
2310 314919

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

8 Μαθήματα Εκμάθησης Τένις για μικρούς και μεγάλους και Παροχή Δωρεάν Εξοπλισμού, στη Δυτική Θεσσαλονίκη!
Έκπτωση -44% Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

8 Μαθήματα Εκμάθησης Τένις για μικρούς και μεγάλους και Παροχή Δωρεάν Εξοπλισμού, στη Δυτική Θεσσαλονίκη!

Αγορές: 23 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 45,00€
25,00€