Εστιατόρια

39€ από 80€: Γεύμα 2 Ατόμων με Πλήρες Μενού | Anatolia Hotel | Κέντρο


39€ από 80€ για Γεύμα 2 Ατόμων με Πλήρες Μενού που περιλαμβάνει επιλογή από 2 Κυρίως Πιάτα, Σαλάτα, Ορεκτικό, Επιδόρπιο & Φιάλη Κρασί, στο «Aqua Lounge Bar Restaurant» του 4* Anatolia Hotel, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Απόλαυσε μία πανδαισία από premium μεσογειακές γεύσεις και αρώματα, στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου ή στο roof garden!

80,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-51%
Κερδίζεις
41,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
102

39€ από 80€: Γεύμα 2 Ατόμων με Πλήρες Μενού | Anatolia Hotel | Κέντρο


39€ από 80€ για Γεύμα 2 Ατόμων με Πλήρες Μενού που περιλαμβάνει επιλογή από 2 Κυρίως Πιάτα, Σαλάτα, Ορεκτικό, Επιδόρπιο & Φιάλη Κρασί, στο «Aqua Lounge Bar Restaurant» του 4* Anatolia Hotel, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Απόλαυσε μία πανδαισία από premium μεσογειακές γεύσεις και αρώματα, στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου ή στο roof garden!

80,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
102 Αγορές
-51% Έκπτωση
Κερδίζεις 41,00€
  • 39€ από 80€ για Γεύμα 2 Ατόμων με Πλήρες Μενού που περιλαμβάνει επιλογή από 2 Κυρίως Πιάτα, Σαλάτα, Ορεκτικό, Επιδόρπιο & Φιάλη Κρασί

Το κουπόνι της προσφοράς – αξίας 39€ – αφορά κατανάλωση για γεύμα με μενού 2 ατόμων συνολικής αξίας 80€.
Σε περίπτωση επιπλέον κατανάλωσης το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί απευθείας στην επιχείρηση.

- Η προσφορά ισχύει για Dine in (κατανάλωση εντός του εστιατορίου ή στο roof garden).
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά 2 άτομα. Ισχύει για έως 3 κουπόνια ανά κράτηση.

Το Μενού 2 Ατόμων περιλαμβάνει:
2 Κυρίως Πιάτα (περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες του μενού - Κυρίως, Πάστα & Ριζότο και Pizza - εξαιρείται η Μπριζόλα Μόσχου)
1 Σαλάτα (ελεύθερη επιλογή)
1 Ορεκτικό (εξαιρείται η Ιταλική πιατέλα)
1 Επιδόρπιο (ελεύθερη επιλογή)
1 Φιάλη Κρασί («Παράγκα» ή «Ροδίτης» ή «Μαλαγουζιά»)


Εδώ θα βρεις ένα εξαιρετικό εστιατόριο που συνδυάζει μεσογειακές γεύσεις και ελαφριά μενού. Μετά από μια κουραστική μέρα στην πόλη δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για φαγητό από την όμορφη όαση του Aqua Lounge Bar Restaurant, στον πολυτελή εσωτερικό ή τον όμορφο χώρο του roof garden! Ο σεφ του ξενοδοχείου προσφέρει μια πανδαισία με ιδιαίτερες γεύσεις και μυρωδιές. Υπέροχες δημιουργίες από αγνά, φρέσκα υλικά της Μεσογείου σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, σου υπόσχεται μια πραγματικά ξεχωριστή γευστική εμπειρία!

* Δες και την προσφορά του Anatolia Hotel για Μασάζ, Σάουνα, Χαμάμ, Απολέπιση, με κλικ -----> ΕΔΩ

  • Ισχύει έως 30/06/2024. Εξαιρείται η ημερομηνία 14/02/2024.
  • Δευτέρα έως Κυριακή 14:00–23:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 2310 522422, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall.
  • Η προσφορά ισχύει για Dine in (κατανάλωση εντός του εστιατορίου ή στο roof garden).
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Ισχύει για έως 3 κουπόνια ανά κράτηση.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για μενού 2 ατόμων.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο πριν την παραγγελία.
  • Δεν μπορεί να γίνει χρήση κουπονιού, αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2 κουπόνια για 3 άτομα.
  • Δεν μπορούν τα ίδια άτομα να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από 1 κουπόνι στην ίδια επίσκεψη.
  • Ο κατάλογος και το ωράριο του καταστήματος ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Σε ένα μοντέρνο και κομψό κτήριο που βρίσκεται λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης, το Anatolia Hotel Thessaloniki προσφέρει: 60 Deluxe δωμάτια, 7 Junior σουίτες και 2 Grand σουίτες.

Ιδανικά ισορροπημένη πρακτικότητα με υψηλή σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία, όλα τα δωμάτια του Anatolia Hotel ικανοποιούν κάθε απαίτηση, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ιδιαίτερη αίσθηση φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο, μέλος του ομίλου Anatolia Hospitality, συνδυάζει μοναδικά τη δυναμική ενός σύγχρονου spa, με τις σύγχρονες δυνατότητες ενός συνεδριακού και και πολυτελούς ξενοδοχείου.

Εδώ θα βρεις ένα εξαιρετικό εστιατόριο που συνδυάζει μεσογειακές γεύσεις και ελαφριά μενού. Μετά από μια κουραστική μέρα στην πόλη δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για φαγητό από την όμορφη όαση του Aqua Lounge Bar Restaurant, στον πολυτελή εσωτερικό ή τον όμορφο χώρο του roof garden! Ο σεφ του ξενοδοχείου προσφέρει μια πανδαισία με ιδιαίτερες γεύσεις και μυρωδιές. Υπέροχες δημιουργίες από αγνά, φρέσκα υλικά της Μεσογείου σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, σου υπόσχεται μια πραγματικά ξεχωριστή γευστική εμπειρία!

Το All Senses Fitness and Health Club του Anatolia Hotel Thessaloniki είναι η τελευταία δημιουργία του ξενοδοχείου και έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες αναζωογόνησης και ευεξίας. Διαθέτει εγκαταστάσεις όπως σάουνα, ατμόλουτρο, προσωπικά μασάζ και γυμναστήριο.

Επισκεφθείτε το All Senses Fitness and Health Club του Anatolia Hotel Thessaloniki για πλήρη ξεκούραση, χαλάρωση, καθώς και ευημερία του σώματος και του νου!

Τέλος, στο ξενοδοχείο θα βρείτε 2 αίθουσες για τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και ιδιωτικών επαγγελματικών συναντήσεων και άλλων εκδηλώσεων, εξοπλισμένων πλήρως με οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Η εμπειρία του προσωπικού του ξενοδοχείου σε επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις θα εγγυηθεί την πλήρη επιτυχία όλων των τύπων παρουσιάσεων.

Λαγκαδά 13, Κέντρο Θεσσαλονίκης
https://anatoliahotelthessaloniki.reserve-online.net/
2310 522422

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!