Ομορφιά | Ευεξία

Από 59,90€: Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού

Από 59,90€ για Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή 0,5ml έως 1,5ml Υαλουρονικού Οξέως, για Αποκατάσταση του Χαμένου Όγκου και Ελαστικότητα, στον ολοκαίνουργιο Όμιλο Πολυϊατρείων «Ιατρικό Τμήμα Πλαστικής & Αισθητικής», στην περιοχή Ιπποκρατείου!

100,00€
59,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
40,10€
Αγορές
26

Από 59,90€: Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού

Από 59,90€ για Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή 0,5ml έως 1,5ml Υαλουρονικού Οξέως, για Αποκατάσταση του Χαμένου Όγκου και Ελαστικότητα, στον ολοκαίνουργιο Όμιλο Πολυϊατρείων «Ιατρικό Τμήμα Πλαστικής & Αισθητικής», στην περιοχή Ιπποκρατείου!

100,00€
59,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
26 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 40,10€
 • 59,90€ από 100€ για Εφαρμογή 0,5 ml Υαλουρονικού Οξέως για Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων
  * Η ποσότητα του υλικού τοποθετείται είτε στα χείλη για ένα απόλυτα φυσικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα είτε σε ρυτίδες σε ένα σημείο του προσώπου π.χ μέτωπο και μεσόφρυο.
 • 89,90€ από 200€ για Εφαρμογή 1 ml Υαλουρονικού Οξέως για Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων
  * Η ποσότητα του υλικού τοποθετείται είτε σε όλο το πρόσωπο είτε ένα μέρος στα χείλη για ένα απόλυτα φυσικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα και ένα μέρος σε ρυτίδες σε ένα σημείο του προσώπου π.χ μέτωπο, μεσόφρυο και γύρω από τα χείλη.
 • 169,90€ από 300€ για Εφαρμογή 2 ml Υαλουρονικού Οξέως για Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων
  * Η ποσότητα του υλικού τοποθετείται είτε σε όλο το πρόσωπο είτε μοιράζεται σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη για ένα απόλυτα φυσικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

- Για την υλοποίηση της θεραπείας χρησιμοποιείται μόνο πιστοποιημένο και εξαιρετικής ποιότητα υαλουρονικό οξύ με την έγκριση του FDA καθώς και των αντίστοιχων οργανισμών της ΕΕ.

* Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο Ιατρικό Τμήμα Πλαστικής & Αισθητικής του Ομίλου Πολυϊατρείων, στην Περιοχή του Ιπποκρατείου. Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.

* Δες όλες τις Προσφορές του Ομίλου Πολυϊατρείων «Ιατρικό Τμήμα Πλαστικής & Αισθητικής» με κλικ ----> ΕΔΩ
* Παρέχεται ολοήμερο δωρεάν parking σε όλους τους πελάτες.


Περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί το Υαλουρονικό Οξύ:

- Ρινοχειλική αύλακα (τη ρυτίδα δηλαδή που ξεκινάει από τη βάση της μύτης μέχρι το έξω μέρος του στόματος)
- Ρυτίδες στόματος (γύρω από τα χείλη)
- Ρυτίδες παρειών
- Ζυγωματικά
- Ρυτίδες ματιών & πόδι της χήνας
- Μέτωπο
- Μεσόφρυο
- Χείλη για αύξηση του όγκου (σαρκώδη χείλη)


Υαλουρονικό Οξύ
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα ευρύτερα διαδεδομένα ενέσιμα υλικά, γνωστό για τις θεραπευτικές ιδιότητές του στην αισθητική ιατρική. Βρίσκεται φυσιολογικά στον ανθρώπινο οργανισμό, κυρίως στο δέρμα αλλά και σε άλλους τύπους ιστών. Όταν το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται εξωτερικά, συνδέεται με το ήδη υπάρχον υαλουρονικό οξύ στον οργανισμό μας, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό και αποκαθιστώντας τον χαμένο όγκο του δέρματος. Αυτή η δράση βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων γήρανσης και στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, καθώς ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.
Η εφαρμογή του χρησιμοποιείται σε διάφορες περιοχές του προσώπου, όπως στις ρινοπαρειακές ρυτίδες, το άνω χείλος, οι γωνίες του στόματος, για να βελτιωθεί το περίγραμμα των χειλιών και τα ζυγωματικά ή να αντιμετωπισθούν οι βαθιές ρυτίδες του μετώπου.
 • Ισχύει έως 21/02/2024.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:30.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο Ιατρικό Τμήμα Πλαστικής & Αισθητικής του Ομίλου Πολυϊατρείων, στην Περιοχή του Ιπποκρατείου. Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Καλώς ήρθες σε έναν ολοκαίνουργιο Όμιλο Πολυϊατρείων στην περιοχή Ιπποκρατείου.

Εδώ θα βρεις, σε συνεργασία με το Goldmall.gr, μοναδικές προσφορές για ένα πολυδύναμο και υπερσύγχρονο Κέντρο Πλαστικής & Ιατρικής Αισθητικής καθώς και για το εξελιγμένο διαγνωστικό και ιατρικό τμήμα, σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις!

Παρέχεται ολοήμερο δωρεάν parking σε όλους τους πελάτες.

Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!