Η προσφορά θα κλείσει για αγορές στις 28/02 !

10,90€ από 22€ για Μεγάλη Γαριδομακαρονάδα για 2 Άτομα & 2 ποτήρια Κρασί ή Τσίπουρο ή Ούζο, με θέα τον Θερμαϊκό και τον Λευκό Πύργο, στο Νέο Ουζερί του Αγιολί στην Παραλιακή, το σημείο όπου οι Μεσογειακές γεύσεις απογειώνονται!

* Η προσφορά θα κλείσει για αγορές στις 28/02 ! 
Ισχύει για χρήση έως 20/03/2019

22,00€
10,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
11,10€
Αγορές
242Η προσφορά θα κλείσει για αγορές στις 28/02 !

10,90€ από 22€ για Μεγάλη Γαριδομακαρονάδα για 2 Άτομα & 2 ποτήρια Κρασί ή Τσίπουρο ή Ούζο, με θέα τον Θερμαϊκό και τον Λευκό Πύργο, στο Νέο Ουζερί του Αγιολί στην Παραλιακή, το σημείο όπου οι Μεσογειακές γεύσεις απογειώνονται!

* Η προσφορά θα κλείσει για αγορές στις 28/02 ! 
Ισχύει για χρήση έως 20/03/2019

22,00€
10,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
242 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 11,10€
 • 10,90€ από 22€ για Μεγάλη Γαριδομακαρονάδα για 2 Άτομα, 2 ποτήρια Κρασί ή Τσίπουρο ή Ούζο, για την απόλυτη θαλασσινή εμπειρία γεύσεων, με θέα τον Θερμαϊκό και τον Λευκό Πύργο, στο Νέο Ουζερί του Αγιολί στην Παραλιακή! 
  *
   Η προσφορά θα κλείσει για αγορές στις 28/02 !
    
  Ισχύει για χρήση έως 20/03/2019

Η προσφορά περιλαμβάνει:
- Γαριδομακαροναδα για 2 Άτομα
- 2 ποτήρια Κρασί (λευκό ή κόκκινο) «Ο Τόπος μας» ή 2 ποτήρια τσίπουρο «Ηδωνικό» ή  2 ποτήρια Ούζο
- 1 φιάλη νερό


Το κουπόνι της Προσφοράς – αξίας 10,90€ - αφορά κατανάλωση Γαριδομακαρονάδας για 2 Άτομα, 2 ποτήρια Κρασί ή Τσίπουρο ή Ούζο, συνολικής αξίας 22€. Σε περίπτωση επιπλέον κατανάλωσης, το επιπλέον ποσό θα πρέπει να καταβληθεί στην επιχείρηση.

Κλικ ΕΔΩ για τον Νέο Κατάλογο του Ουζερί του Αγιολί

Ισχύει για: Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 έως 00:00 και Κυριακή 18:00 έως 00:00 (Εξαιρείται το Σάββατο από την προσφορά)
Εξυπηρέτηση βάσει διαθεσιμότητας, χωρίς τηλεφωνική κράτηση.

Νέο Ουζερί του Αγιολί στην Παραλιακή, Λεωφόρος Νίκης 15  

Όταν το βλέμμα ταξιδεύει στο παιχνίδι των φώτων με το μπλε της θάλασσας και αντικρίζει την επιβλητική παρουσία του Λευκού Πύργου, τότε σίγουρα βρίσκεστε στο Αγιολί!

Όταν πριν 12 χρόνια το «Αγιολί» άνοιγε τα φτερά του στο γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης, είχε μόνο έναν στόχο: να προσφέρει αγνή απόλαυση στα χρώματα και τις γεύσεις της Μεσογειακής Κουζίνας, με απόλυτο σεβασμό σε όσους το επιλέγουν για το φαγητό τους.

Με απόλυτη συνέπεια σε αυτό τον αρχικό στόχο, το «Αγιολί» κατάφερε να είναι το No. 1 σημείο συνάντησης στην πόλη, συνώνυμο της ποιότητας, του εκλεκτού φαγητού και των νέων γαστρονομικών τάσεων που βασίζονται στην παράδοση αλλά και στην gourmet απόλαυση.

Μάλιστα, το ουζερί που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του Αγιολί ανανεώθηκε πρόσφατα τον Δεκέμβριο του 2018 με μοντέρνα σχεδίαση σε ένα χώρο φιλικό για όλους με το μπλε στον ουρανό του να δίνει τη δική του νότα χαλάρωσης σε συνδυασμό με το καλό φαγητό!

Η ανυπέρβλητη θέα στο μπλε της θάλασσας, η γεμάτη ζωντάνια Λεωφόρος Νίκης, το παιχνίδισμα των φώτων στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη και πάνω απ’ όλα η επιβλητική παρουσία του Λευκού Πύργου, συνδυάζονται άψογα με τις υψηλής ποιότητας γευστικές προτάσεις, τα εκλεκτά κρασιά και το κρυστάλλινο τσίπουρο.

Διαθέτοντας προϊόντα και υλικά μόνο από πιστοποιημένους παραγωγούς με σεβασμό στην Ελληνική γη και τις θάλασσες, σας προσφέρει μία απόλυτη εμπειρία γεύσεων, συνδυασμένη με την όμορφη και προσεγμένη αισθητική που συνδυάζει την ελληνική νησιωτική παράδοση αλλά και τη μοντέρνα luxury διακόσμηση.

 • Ισχύει για χρήση έως 20/03/2019.
 • Δεν ισχύει για χρήση στις 28/02, 11/03, 25/03.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 έως 00:00 και Κυριακή 18:00 έως 00:00 (Εξαιρείται το Σάββατο από την προσφορά) 
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για γεύμα 2 ατόμων ή περισσοτέρων.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά παραγγελία για κάθε 2 άτομα με δυνατότητα χρήσης έως 3 κουπονιών ανά τραπέζι για τη δημιουργία παρέας έως 6 ατόμων.
 • Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2 κουπόνια για 3 άτομα. Για κάθε κουπόνι που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα άτομα στην κράτηση.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών είτε για προσωπική χρήση είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, πριν την παραγγελία σας.
 • Εξυπηρέτηση βάσει διαθεσιμότητας, με τήρηση προτεραιότητας τις ώρες που το κατάστημα δεν διαθέτει ελεύθερα τραπέζια.  
 • Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά για το Νέο Ουζερί του Αγιολί (στο ισόγειο).
 • Πληροφορίες στο 2310 262888 (εσωτ. 2).
 • Για την χρήση του κουπονιού δεν γίνεται κράτηση

Όταν το βλέμμα ταξιδεύει με το παιχνίδι των φώτων στο μπλε της θάλασσας και αντικρίζει την επιβλητική παρουσία του Λευκού Πύργου αλλά και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης τότε σίγουρα βρίσκεστε μπροστά στο Αγιολί!

Από το 2006 το «Αγιολί» άνοιξε τα φτερά του στο γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης με μοναδικό στόχο να προσφέρει «νόστιμες» αναμνήσεις αφού πιστεύουμε με θέρμη ότι τα πιο νόστιμα φαγητά είναι αυτά που δημιουργούν αναμνήσεις.

Με απόλυτη συνέπεια σε αυτό τον αρχικό στόχο, το «Αγιολί» κατάφερε να είναι απ τα κορυφαία σημεία συνάντησης στην πόλη, συνώνυμο της ποιότητας, του εκλεκτού φαγητού και των νέων γαστρονομικών τάσεων που βασίζονται στην παράδοση με τελικό προορισμό την απόλαυση.

Μάλιστα, το ουζερί που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του Αγιολί ανανεώθηκε πρόσφατα με μοντέρνα σχεδίαση σε ένα χώρο φιλικό για όλους με το μπλε στον ουρανό του να δίνει τη δική του νότα χαλάρωσης σε συνδυασμό με το καλό φαγητό!

Η ανυπέρβλητη θέα στο μπλε της θάλασσας, η γεμάτη ζωντάνια Λεωφόρος Νίκης, το παιχνίδισμα των φώτων στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη και πάνω απ’ όλα η επιβλητική παρουσία του Λευκού Πύργου, συνδυάζονται άψογα με τις υψηλής ποιότητας γευστικές προτάσεις, τα εκλεκτά κρασιά και το κρυστάλλινο τσίπουρο που πάντα προσθέτει την δική του εύθυμη νότα απόλαυσης.

Διαθέτοντας προϊόντα και υλικά μόνο από πιστοποιημένους παραγωγούς με σεβασμό στην Ελληνική γη και τις θάλασσες, σας προσφέρει μία απόλυτη εμπειρία γεύσεων, συνδυασμένη με την όμορφη και προσεγμένη αισθητική που συνδυάζει την ελληνική νησιωτική παράδοση αλλά και τη μοντέρνα διακόσμηση.

Λεωφόρος Νίκης 15, Θεσσαλονίκη
http://agioli.gr/
2310 262888

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!