Αθήνα

79€ από 900€: 1 Συνεδρία Φυσικού Lifting Προσώπου & Λαιμού | Σύνταγμα



79€ για 1 Συνεδρία Φυσικού Lifting Προσώπου & Λαιμού, με την Επαναστατική Τεχνολογία HIFU ULTHERA, για Σύσφιξη, Ανόρθωση και Λείανσης των Ρυτίδων, στο Ιατρείο Κοσμητικής «Deka Medical Aesthetic», στο Σύνταγμα!

900,00€
79,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-91%
Κερδίζεις
821,00€
Αγορές
12

79€ από 900€: 1 Συνεδρία Φυσικού Lifting Προσώπου & Λαιμού | Σύνταγμα



79€ για 1 Συνεδρία Φυσικού Lifting Προσώπου & Λαιμού, με την Επαναστατική Τεχνολογία HIFU ULTHERA, για Σύσφιξη, Ανόρθωση και Λείανσης των Ρυτίδων, στο Ιατρείο Κοσμητικής «Deka Medical Aesthetic», στο Σύνταγμα!

900,00€
79,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
12 Αγορές
-91% Έκπτωση
Κερδίζεις 821,00€
  • 79€ από 900€ για 1 Συνεδρία Φυσικού Lifting Προσώπου & Λαιμού, με την Επαναστατική Τεχνολογία HIFU ULTHERA!

- Το Face Lifting ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία. 
- Η προσφορά αφορά μόνο Γυναίκες.

* Δες όλες τις Προσφορές του «Deka Medical Aesthetic» ----> ΕΔΩ


Μη επεμβατικό Φυσικό Face Lifting HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
Πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία που γίνεται με υπέρηχους τελευταίας γενιάς, χωρίς αναισθησία, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, με άμεσα αποτελέσματα έντονης σύσφιξης, ανόρθωσης και τελειοποίησης του οβάλ και λείανσης των ρυτίδων του προσώπου!

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η μοναδική τεχνολογία αισθητικής ιατρικής που έχει λάβει έγκριση από το αμερικάνικο οργανισμό FDA, τόσο για τις εφαρμογές της στο πρόσωπο όσο και για εκείνες στο σώμα.

Η ενέργεια υπερήχων διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και στα υποδερμικά επίπεδα. Έτσι αυξάνεται το κολλαγόνο στο δέρμα και επιτυγχάνεται σύσφιξη και ανόρθωση. Το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

deka-kritikes.jpg

HIFU ULTHERA
To HIFU ULTHERA είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα στον χώρο της μη επεμβατικής αισθητικής και είναι το ανώτερο από όλες τις σειρές HIFU της αγοράς. Ξεχωρίζει για την ασφάλεια του, τις διεθνής πιστοποιήσεις και τον καινοτόμο τρόπο λειτουργίας.

Αυτό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μηχανήματα HIFU είναι η δυνατότητα Είναι το μοναδικό που διαθέτει υπέρηχο real-time. Αυτό επιτρέπει στον ιατρό που εφαρμόζει τη θεραπεία να μπορεί να βλέπει καθαρά τα αγγεία και τα οστά.

Ο χειριστής μπορεί να βλέπει, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με ακρίβεια τα αγγεία και τα οστά. Η θεραπεία έτσι γίνεται ακόμα πιο ασφαλής καθώς δεν τραυματίζονται η γύρω ιστοί και η επιδερμίδα. Η δυνατότητα να "βλέπει" στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και η ανάλογη στόχευση επιτρέπει την αποδοτικότερη ανόρθωση για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα του μη επεμβατικού lifting.

  • Ισχύει έως 30/11/2022.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 21:00 | Σάββατο 10:00 έως 18:00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών, έως 1 για προσωπική χρήση.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2111833999.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο χώρο.

Το Deka Medical Aesthetic είναι ένα πολυτελές ιατρείο κοσμητικής και αποτρίχωσης στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση από παντού που προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά, για τη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και του σώματός του.

Στο Deka Medical Aesthetic, στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για αυτό ακριβώς τον λόγο, έχουν επενδύσει σε μηχανήματα που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για μη επεμβατικές θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα, αλλά και στον τομέα της μόνιμης αποτρίχωσης.

Η φιλοσοφία του εστιάζει στην ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ενώ είναι στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό.

Λειτουργεί μόνο με ραντεβού, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού, της σωστής και απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών, καθώς και για τη διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς σου.

Ερμού 13 και Σκόπα 2, Σύνταγμα
https://dekamedicalaesthetic.gr/
21 1183 3999

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αθήνα
Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!
Έκπτωση -59% Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας «Medikratis» | Πειραιάς

Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!

Αγορές: 23 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
24,90€
Αθήνα
Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέως, για αύξηση του όγκου σε χείλη & ζυγωματικά, στον Πειραιά!
Έκπτωση -33% Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας «Medikratis» | Πειραιάς

Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέως, για αύξηση του όγκου σε χείλη & ζυγωματικά, στον Πειραιά!

Αγορές: 15 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 90,00€
59,90€