Όλες οι Προσφορές του Goldmall.gr

Από 9,90€ για Full Body | Deep Tissue | Shiatsu | Thai Massage!


Από 9,90€ για 1 Full Body Relax Massage | ή 1 Ολιστικό Massage | ή 1 Deep Tissue Massage | ή 1 Shiatsu Massage | ή 1 Thai Massage | ή 1 Rejuvance Προσώπου | ή 1 Massage Ρεφλεξολογίας | για απόλυτη Ευεξία, Χαλάρωση και Εξάλειψη Μυϊκών Πόνων, στο εξειδικευμένο Κέντρο Εναλλακτικής και Ολιστικής Ιατρικής «Terzoglou Wellness & Beauty» στην Περαία!

9,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
23

Από 9,90€ για Full Body | Deep Tissue | Shiatsu | Thai Massage!


Από 9,90€ για 1 Full Body Relax Massage | ή 1 Ολιστικό Massage | ή 1 Deep Tissue Massage | ή 1 Shiatsu Massage | ή 1 Thai Massage | ή 1 Rejuvance Προσώπου | ή 1 Massage Ρεφλεξολογίας | για απόλυτη Ευεξία, Χαλάρωση και Εξάλειψη Μυϊκών Πόνων, στο εξειδικευμένο Κέντρο Εναλλακτικής και Ολιστικής Ιατρικής «Terzoglou Wellness & Beauty» στην Περαία!

9,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
23 Αγορές
  • 9,90€ για 1 Full Body Relax Massage (45’)
  • 12,90€ για 1 Ολιστικό Massage (50’)
  • 14,90€ για 1 Massage Ρεφλεξολογίας (30’)
  • 19,90€ για 1 Deep Tissue Massage (50’)
  • 19,90€ για 1 Shiatsu Massage (50’)
  • 19,90€ για 1 Rejuvance Προσώπου (50') 
  • 19,90€ για 1 Thai Massage (50’)

* Για περιγραφή του κάθε είδους massage κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».


- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες.

- Η εξυπηρέτηση γίνεται μόνο από γυναίκες θεραπεύτριες.

Full Body Relax Massage
To Full Body Relax Massage είναι ιδανικό ενάντια στο στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Ο συνδυασμός των χαλαρωτικών μαλάξεων λειτουργεί καταλυτικά στο σώμα και την ψυχή ενώ σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε στη σύγχρονη καθημερινότητα δίνοντάς σας δύναμη. Ανακουφίζει τους μυς, αναζωογονεί το δέρμα και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. 

Οι απαλές μαλάξεις σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια εισβάλουν στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού.  

Ολιστικό Massage
Σκοπός της συγκεκριμένης θεραπείας μάλαξης είναι να επιτευχθεί μια «Ολιστική» προσέγγιση των αναγκών του δέκτη (“χαλάρωση από την κορυφή ως τα νύχια”). Επιδιώκεται η χαλάρωση και η αποβολή του άγχους (ενεργοποιώντας το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα), η ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, η αποτοξίνωση του οργανισμού (ενθαρρύνοντας την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού) και φυσικά η αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Deep Tissue Massage
Το Deep Tissue Massage χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση όχι μόνο των επιφανειακών μυών, αλλά ολόκληρης της δομής και της πορείας των μυϊκών ομάδων.

Προσεγγίζει και  ενεργεί στις μυϊκές ομάδες του οργανισμού ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους (κακή στάση του ύπνου ή εργασίας, έντονη αθλητική δραστηριότητα, παλιός τραυματισμός, κ.α.). 

Αυτό επιτυγχάνεται με αργά χτυπήματα ή με βαθιές δακτυλικές πιέσεις είτε στην πορεία, είτε κάθετα στις μυϊκές ίνες, τους τένοντες και την περιτονία. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση όχι μόνο των επιφανειακών μυών, αλλά ολόκληρης της δομής και της πορείας των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών  ιστών που βρίσκονται βαθύτερα και αποτελούν την δεύτερη και την τρίτη στιβάδα του μυϊκού συστήματος.

Shiatsu Massage
Shiatsu στα Ιαπωνικά σημαίνει πίεση με τα δάκτυλα. Ως ολοκληρωμένη τεχνική, εμφανίστηκε στην Ιαπωνία στις αρχές του 20ου αιώνα. Βασίζεται στις αρχές της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και της Ιαπωνικής Ιατρικής και περιλαμβάνει πίεση με τα δάχτυλα, τα πόδια, τις παλάμες, υποβοηθούμενες διατάσεις, και μαλάξεις των αρθρώσεων.

Μια συνεδρία Σιάτσου διαρκεί περίπου μία ώρα και πραγματοποιείται με τον δεχόμενο την αγωγή ντυμένο με άνετα ρούχα και ξαπλωμένο στο ειδικό στρώμα φουτόν που τοποθετείται στο πάτωμα.

Στόχος του Σιάτσου είναι να τονώνει και να υποστηρίζει τις διαδικασίες φυσικής αυτοθεραπείας, ευεξίας και προσωπικής ανάπτυξης και να διατηρεί την υγεία ισορροπώντας το σύστημα ενέργειας του ατόμου.

Το Σιάτσου δεν υποκαθιστά την ιατρική βοήθεια, αλλά μπορεί να συνεισφέρει στην ποιότητα ζωής, τη ψυχολογία και τη γενικότερη ευεξία. 

Rejuvance Προσώπου
Το Rejuvance είναι ένα ολιστικό lifting προσώπου που έχει δημιουργό τον Άγγλο θεραπευτή Stanley Rosenberg. Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά από την Julie Hardenberg. 

Η τεχνική του οφείλεται σε ακριβείς κινήσεις των ακροδακτύλων που απελευθερώνουν τον συνδετικό ιστό και εξαφανίζουν την ένταση από τους μύες του προσώπου και παράλληλα ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. 

Ακόμη και με μία συνεδρία, το δέρμα σας θα λάμπει, τα μάτια σας θα «ζωντανέψουν» και το πρόσωπό σας θα δείχνει φρέσκο και χαλαρωμένο όπως μετά από πολλές ώρες ύπνου. Η ένταση θα έχει εξαφανισθεί όχι μόνο από το πρόσωπο αλλά και από ολόκληρο το σώμα.

Με το Rejuvance ανασηκώνεται και αναζωογονείται κάθε σημείο του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων. Δουλεύονται με λεπτομέρεια όλες οι στοιβάδες των μυών. 

Τι επιτυγχάνεται με το Rejuvance:

- Λείανση των ρυτίδων και εξαφάνιση των λεπτών γραμμών
- Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας
- Απομάκρυνση τοξινών που έχουν συσσωρευτεί στους υποδόριους ιστούς και την επιδερμίδα
- Πρόσωπο πιο λείο και πιο εκφραστικό
- Αντιγηραντική δράση
- Μείωση των μαύρων κύκλων των ματιών
- Μείωση στις σακούλες κάτω από τα μάτια
- Απαλλαγή από στρες, πονοκεφάλους και ημικρανίες

Ρεφλεξολογία 
Η Ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη,  η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.

Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνετε η ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.

Η Ρεφλεξολογία είναι μία τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της αυτοθεραπευτικής ικανότητας του οργανισμού, δεν παρεμβαίνει στον οργανισμό, δεν συνιστά ή χορηγεί φάρμακα και δεν προκαλεί παρενέργειες.

Thai Massage
Οι ευεργετικές ιδιότητες του Massage είναι γνωστές από παλιά, ωστόσο, ένα συγκεκριμένο είδος, το Thai Massage, φαίνεται πως κερδίζει στα σημεία με πολλαπλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η αρχαία παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη μάλαξη είναι τεχνική με πιέσεις (πιεσοθεραπεία) και εφαρμογή παθητικών διατάσεων. 

Tα δάχτυλα πιέζουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος για να προσφέρουν ανακούφιση από τους πόνους, τη δυσκαμψία, την ένταση, την κούραση και τα συμπτώματα ασθένειας.

H Ταϊλανδέζικη μάλαξη βοηθά στη μείωση του άγχους. Με τη σταδιακή μετακίνηση του ατόμου μέσω διαφόρων στάσεων και θέσεων γιόγκα ενισχύεται η ευελιξία, που επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος της κίνησης. 

Ενισχύει επίσης το κυκλοφορικό σύστημα. Αυξάνει την σωστή κυκλοφορία αίματος, οξυγόνου και λέμφου στο σώμα. Με αυξημένη κυκλοφορία, περισσότερο οξυγόνο θα οδηγηθεί στους μυς και στον εγκέφαλο. Αυτό θα μειώσει τον αριθμό των ημικρανιών και των πονοκεφάλων στον δέκτη. Η αυξημένη κυκλοφορία θα μειώσει τις πιθανότητες της πήξης του αίματος στις αρτηρίες. 

Συνιστάται για όλα τα μέλη της οικογένειας και βοηθάει σημαντικά και τις μέλλουσες μητέρες κατά την περίοδο εγκυμοσύνης. H Ταϊλανδέζικη μάλαξη θα σας προσφέρει απόλυτη αναζωογόνηση και ανανέωση.

  • Ισχύει έως 28/02/2021
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00 | Σάββατο: 09:00 – 16:00
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 2 για προσωπική χρήση και τα υπόλοιπα για άτομα της επιλογής σας.
  • Οι υπηρεσίες Shiatsu Massage, Rejuvance Προσώπου & Thai Massage είναι διαθέσιμες μόνο κάθε Πέμπτη 09:00-13:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 23920 76025.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Χαρίστε στο σώμα και στο πρόσωπό σας ομορφιά, χαλάρωση και ευεξία στο Κέντρο Εναλλακτικής και Ολιστικής Ιατρικής «Terzoglou Wellness & Beauty».

Σε έναν εντυπωσιακό και σύγχρονο χώρο στη Περαία η υπεύθυνή τους, Τερζόγλου Ειρήνη, Μέλος του συλλόγου ΠΑΣΕΜΕΘ, Πιστοποιημένη Επαγγελματίας Μάλαξης & Εναλλακτικών Θεραπευτών αλλά και Massage Therapist της Εθνικής Ελλάδος Beach Volley, σας προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες προσωπικής και εξατομικευμένης φροντίδας.

Αφεθείτε στην φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού για ένα μαγευτικό ταξίδι ομορφιάς και χαλάρωσης! 

Το δέρμα σας θα δεχτεί τα ευεργετικά αποτελέσματα των θεραπειών, βασισμένων στις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις!

Υπηρεσίες Προσώπου 
Καθαριστικά, Λείανση-Λεύκανση, Κρέμες, Serums, Αιθέρια έλαια, Μάσκες, Peel Off (Λάτεξ),
A H A Treatment, Προϊόντα ματιών, Προϊόντα ακμής, Mesotherapie Visage, Αντηλιακά προϊόντα

Υπηρεσίες Σώματος 
Μασάζ: Hotstones, Κυτταρίτιδας, Αδυνατίσματος, Βεντούζες, Κλασικό, Αθλητικό, Αναλγητικό,
Football, Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Θλάσης, Διαστρέμματος, Ηλεκτροβελονισμός 

Ανθέων 36, Περαία, Θεσσαλονίκη
2392076025

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!