Massage | Spa

Προσφορά για 2 Άτομα: Μασάζ με δυνατότητα για Τζακούζι-Σαμπάνια

Από 32,90€ για Full Body Massage (60') για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα, με επιλογή από: Relax Massage ή Θεραπευτικό - Deep Tissue Massage & επιπλέον δυνατότητα για Τζακούζι (30'), συνοδεία Φρουτοσαλάτας και Σαμπάνιας, στο «Crystal Spa», έναν σύγχρονο χώρο Περιποίησης και Ευεξίας, στην Άνω Τούμπα!

55,00€
32,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
22,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
360

Προσφορά για 2 Άτομα: Μασάζ με δυνατότητα για Τζακούζι-Σαμπάνια

Από 32,90€ για Full Body Massage (60') για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα, με επιλογή από: Relax Massage ή Θεραπευτικό - Deep Tissue Massage & επιπλέον δυνατότητα για Τζακούζι (30'), συνοδεία Φρουτοσαλάτας και Σαμπάνιας, στο «Crystal Spa», έναν σύγχρονο χώρο Περιποίησης και Ευεξίας, στην Άνω Τούμπα!

55,00€
32,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
360 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 22,10€
  • 32,90€ από 55€ για Full Body Relax Massage (60') για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα
  • 39,90€ από 65€ για Full Body Θεραπευτικό - Deep Tissue Massage (60') για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα
  • 69,90€ από 135€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Full Body Relax Massage (60') & Τζακούζι (30'), συνοδεία Φρουτοσαλάτας και Σαμπάνιας, σε Prive Διπλή Καμπίνα (συνολική διάρκεια υπηρεσίας: 120')

* Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

* Tο Crystal Spa χρησιμοποιεί 100% μοναδικές πρώτες ύλες που χαρίζει απλόχερα η Κρητική γη, υιοθετώντας αειφόρες πρακτικές για την παραγωγή αγνών, αληθινών, τελικών προϊόντων, αποκλείοντας τη χρήση επικίνδυνων χημικών συντηρητικών. Σε συνεργασία με την εταιρεία Bioaroma


Δες όλες τις Προσφορές του Crystal Spa -------> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

crystal-spa-kritikes.jpg

Χαλαρωτικό Μασάζ - Relaxing Massage

Το χαλαρωτικό μασάζ έχει σκοπό να χαλαρώσει το σώμα και τον οργανισμό, και να προσφέρει το αίσθημα απόλαυσης και ξεκούρασης. Δεν εφαρμόζεται για θεραπευτικούς σκοπούς αλλά μόνο για ευχαρίστηση και ανακούφιση. Η τεχνική του, περιλαμβάνει μαλάξεις των μυών, συνήθως απαλές με αιθέρια έλαια.

Ένταση πίεσης: Απαλή έως μέτρια

Θεραπευτικό Μασάζ - Deep Tissue Massage

Το θεραπευτικό μασάζ περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές που θεραπεύουν θέματα που αφορούν τους μύες, τα κόκκαλα, τη διευκόλυνση της κίνησης και τη μείωση του πόνου. Ο κύριος σκοπός του θεραπευτικού μασάζ είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας και η παραγωγή θερμότητας μέσω της τριβής, για αυτό το λόγο είναι πιο επίπονο από το χαλαρωτικό. Προτείνεται συνδυασμός με Jacuzzi ή ατμόλουτρο για ιδανικό αποτέλεσμα.

Ένταση πίεσης: Μέτρια έως πολύ δυνατή

Τζακούζι
Τα Jacuzzi χρησιμοποιούν υδρομασάζ για να διεγείρουν τους μύες. Σε θερμοκρασία περίπου 37,7°C - 37,8°C, η ζέστη αρχίζει να λειτουργεί χαλαρώνοντας τους πιο καταπονημένους μύες, ενώ το υδρομασάζ αυξάνει τη ροή του αίματος και απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες. Οι τοξίνες και η περιορισμένη ροή του αίματος μπορεί να είναι η αιτία πόνου και φλεγμονής. Γι’ αυτό η τακτική χρήση του Jacuzzi είναι εξαιρετική για τη βελτίωση της υγείας μας

Συστήνεται για 30’ πριν από την επιλογή του μασάζ

  • Ισχύει έως 02/08/2024.
  • Δευτέρα έως Σάββατο 14:00 έως 22:00. Για την περίοδο από τις 03/07/23 έως και τις 20/08/23: Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 έως 22:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 2310 940003 & 6978 171067.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ταξίδεψε στον κόσμο της ευεξίας!

Στο Crystal Spa θα βρεις ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στην πόλη και μία απόδραση από την καθημερινότητα!

Εδώ μπορείς να απολαύσεις μοναδικές θεραπείες περιποίησης, αναζωογόνησης, ξεκούρασης και χαλάρωσης, σε έναν ολοκαίνουργιο και σύγχρονο χώρο!

Αφέσου στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξίδεψε μέσα από ξεχωριστά αρώματα.

Στο Crystal Spa θα βρεις θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ, στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδύασέ τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης!

Γρηγορίου Λαμπράκη 208, Άνω Τούμπα
https://crystal-spa.gr
2310 940003 | 6978 171067

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!