Όλες οι Προσφορές του Goldmall.gr

Από 14,90€: Full Body Massage με δυνατότητα Extra Υπηρεσίας | Κολωνός

Aπό 14,90€ για μία Αναζωογονητική Εμπειρία Χαλάρωσης, για 1 Άτομο, με Full Body Massage με επιλογή από Relax, Deep Tissue, Αρωματοθεραπεία, Lomi Lomi ή Hot Stones & δυνατότητα επιπλέον υπηρεσίας, στο Κέντρο Χαλάρωσης & Ευεξίας «Sparadise Wellness Boutique», στον Κολωνό!

14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
35

Από 14,90€: Full Body Massage με δυνατότητα Extra Υπηρεσίας | Κολωνός

Aπό 14,90€ για μία Αναζωογονητική Εμπειρία Χαλάρωσης, για 1 Άτομο, με Full Body Massage με επιλογή από Relax, Deep Tissue, Αρωματοθεραπεία, Lomi Lomi ή Hot Stones & δυνατότητα επιπλέον υπηρεσίας, στο Κέντρο Χαλάρωσης & Ευεξίας «Sparadise Wellness Boutique», στον Κολωνό!

14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
35 Αγορές
  • 14,90€ για Full Body Massage διάρκειας 60' με επιλογή από: Relax ή Deep Tissue ή Αρωματοθεραπεία ή Lomi Lomi ή Hot Stones
  • 19,90€ για 1 Συνεδρία συνολικής διάρκειας 75' που περιλαμβάνει: Full Body Massage διάρκειας 60' με επιλογή από: Relax ή Deep Tissue ή Αρωματοθεραπεία ή Lomi Lomi ή Hot Stones και Foot Massage ή Μασάζ Προσώπου & Κεφαλής διάρκειας 15'
  • 24,90€ για 1 Συνεδρία συνολικής διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Full Body Massage διάρκειας 60' με επιλογή από: Relax ή Deep Tissue ή Αρωματοθεραπεία ή Lomi Lomi ή Hot Stones και Foot Massage ή Μασάζ Προσώπου & Κεφαλής διάρκειας 30'
  • 34,90€ για 1 Συνεδρία συνολικής διάρκειας 105' που περιλαμβάνει: Full Body Massage διάρκειας 60' με επιλογή από: Relax ή Deep Tissue ή Αρωματοθεραπεία ή Lomi Lomi ή Hot Stones και Περιποίηση «Νύμφη των Ρόδων» για τις γυναίκες ή «Αίθουσα του Θρόνου» για τους Άνδρες διάρκειας 45'

* Παρέχονται πετσέτες, καθώς και παντόφλες μιας χρήσης.

- Για Αναλυτικές Πληροφορίες για το κάθε είδος Μασάζ, δες την καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».



Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

sparadise.png

Χαλαρωτικό Μασάζ
Το Χαλαρωτικό Μασάζ είναι αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην βελτίωση της σωµατικής και ψυχικής υγείας, έχοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρµογών. Είναι ευεργετικό όχι µόνο για τα άτοµα που αντιµετωπίζουν τραυµατισµούς ή χρόνιες παθήσεις, αλλά και σε άτοµα απολύτως υγιή που απλά αναζητούν στην καθηµερινότητά τους κάποιες στιγµές χαλάρωσης και υψηλής ποιότητας ζωής.
Χαλαρώνει όλο το μυϊκό σύστημα, προσδιδει υγιή λάμψη στο δέρμα, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και αυξάνει την ενέργεια. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα νιώσετε απαλαγμένοι απο το stress και αναζωογονημένοι απολαμβάνοντας το υπόλοιπο της ημέρας σας.

Deep Tissue Massage

Το Deep Tissue Massage βοηθάει το σώμα ν’ ανακουφιστεί από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος μετά από μια κοπιαστική προπόνηση ή εργασία.
Η εφαρµογή του Deep Tissue Massage βασίζεται σε έναν συνδυασµό ειδικών τεχνικών κινήσεων με τις παλάμες, τα δάκτυλα και τους αγκώνες. Δια μέσου των πιέσεων και των διατάσεων προκαλείται ευεργετική επίδραση σε όλο το σώμα. Είναι ιδανικό για τα άτομα που προτιμούν το έντονο μασάζ, για αυτούς που αθλούνται και για αυτούς που έχουν επιβαρυμένο μυικό σύστημα λόγω κοπιαστικής εργασίας ή ορθοστασίας.

Αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία είναι μία μέθοδος την οποία χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι από τα αρχαία χρόνια προκειμένου να ανακουφιστούν από διάφορες σωματικές αλλά και πνευματικές παθήσεις. Βοηθά σημαντικά στη αντιμετώπιση της καθημερινής έντασης, στην ανακούφιση από τους πόνους και στην βελτίωση της όψης του δέρματος.
Η σημαντικότητα της μεθόδου αποτελεί βασικό μέσο ανακούφισης από τον πόνο καθώς επιφέρει ευεξία και χαλάρωση. Στην έναρξη της κάθε συνεδρίας και ανάλογα τις μοναδικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου φτιάχνεται μια νέα και μοναδική συνταγή απο τον ιδανικό συνδυασμο των αιθεριων ελαιων.

Lomi Lomi Massage
Το Εξωτικό Lomi lomi massage έχει ρίζες από την Χαβάη και αποτελεί ένα κατεξοχήν ενεργειακό μασάζ όπου ο δέκτης έχει την αίσθηση πως του κάνουν ταυτόχρονα πολλά χέρια μασάζ. Διευκολύνει την ενεργειακή ροή του σώματος και προσφέρει πνευματική και συναισθηματική θαλπωρή.
Ο θεραπευτής συνδέεται με τον δέκτη και έτσι λειτουργεί διαισθητικά με αποτέλεσμα το μασάζ να είναι είτε αργό και χαλαρωτικό, είτε πιο γρήγορο και αναζωογονητικό.

Hot Stones Massage
Το Hot Stones Massage γίνεται με ηφαιστειακές πέτρες βασάλτη που θερμαίνονται στην ειδική συσκευή και μεταφέρουν την θερμότητα στο σώμα του δέκτη.
Τοποθετούνται σε ενεργειακά σημεία του σώματος και σε συνδυασμό με το χειρομασάζ αποτελούν μια θεραπεία για τους μυϊκούς πόνους ενώ επιπρόσθετα βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρουν μια ανεπανάληπτη χειμερινή εμπειρία.

Μασάζ Προσώπου-Κεφαλής
Η μάλαξη Προσώπου είναι η τέλεια εναλλακτική για αυτούς που θέλουν κάτι σύντομο να τους ξεκουράσει ή για αυτούς που έχουν κάποια αντένδειξη για την μάλαξη σώματος. Η μάλαξη προσώπου ξεκινάει από τους ώμους και το ντεκολτέ με έμφαση στον αυχένα, πραγματοποιεί εξειδικευμένες κινήσεις στην περιοχή του προσώπου και καταλήγει στο τριχωτό της κεφαλής. Προσφέρει βαθιά χαλάρωση στα σημεία του αυχένα και των ώμων και βοηθάει πολύ σε προβλήματα ύπνου και πονοκεφάλων. Μπορείτε να συνδυάσετε την μάλαξη στο κεφάλι με έλαιο δάφνης που αποτελεί φυσική θεραπεία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Η Νύμφη των Ρόδων
Βιώστε μια μοναδική τελετουργία προσώπου και αναγνωρίστε την ομορφιά που υπάρχει μέσα σας. Πλούσια περιποίηση προσώπου με αληθινό εκχύλισμα Ζαφειριού. Χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα ενώ ενυδατώνει και βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης και της υφής.
Η θεραπεία ξεκινάει με καθαρισμό του προσώπου και τόνωση της επιδερμίδας. Συνεχίζει με βαθιά απολέπιση, για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, που θα σας χαρίσει λάμψη και υγεία. Το μασάζ προσώπου θα προσφέρει το απαραίτητο οξυγόνο που χρειάζονται τα κύτταρά σας. Η πολυτελής μάσκα με αληθινό εκχύλισμα Ζαφειριού θα σας προσφέρει ζαφειρένια λάμψη και υφή με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η Αίθουσα του Θρόνου
Η απόλυτη θεραπεία ιδανική για την ανδρική επιδερμίδα. Περιποίηση με εκχύλισμα μαργαριταριού και Ryzasol οπου θρέφει το δέρμα και προκαλεί σύσφιξη και βελτίωση της υφής του.
Η θεραπεία ξεκινάει με καθαρισμό του προσώπου και τόνωση της επιδερμίδας. Συνεχίζει με βαθιά απολέπιση, για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που ευθύνονται για την κουρασμένη και θαμπή όψη. Το μασάζ προσώπου θα προσφέρει το απαραίτητο οξυγόνο που χρειάζονται τα κύτταρά σας και θα ξεκουράσει τους μύες του προσώπου, των ώμων και του αυχένα. Η πολυτελής μάσκα με αληθινό εκχύλισμα μαργαριταριού και πρωτεΐνης ρυζιού θα σας προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και νεανική υφή με αποτέλεσμα που διαρκεί.

  • Ισχύει έως 30/06/2023.
  • Δευτέρα έως Κυριακή 11:00-21:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 693 656 8648, τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Sparadise Wellness Boutique

Στο SPAradise παρέχουν υπηρεσίες μάλαξης, ομορφιάς και ευεξίας σε όλους εσάς που χρειάζεστε αυτοφροντίδα, περιποίηση και βελτίωση της ψυχολογίας σας και της αυτοπεποίθησής σας.

Αυτός ο χώρος δημιουργήθηκε με μεράκι το 2022 απο την Ελένη Μουγκολιά έπειτα από 15ετή ενεργό δράση σε Day & Resort spas, Yacht Spas, Κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής και Ινστιτούτα Αισθητικής.

Με επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Αμερική συλλέχθηκαν όλες αυτες οι γνώσεις και γέννησαν αυτόν τον χώρο που συνδυάζει ποιότητα, επαγγελματισμό, καλαισθησία, ποικιλία και προσιτές τιμές για όλους.

Στο κέντρο λοιπόν του Ιστορικού Κολωνού με άμεση Πρόσβαση στο μετρο ‘’Σταθμός Λαρίσης’’ θα συναντήσετε έναν χώρο που δημιουργήθηκε με μεράκι και τεχνογνωσία, με σκοπό να προωθήσει την φιλοσοφία της ευεξίας και της ομορφιάς σε όλους.

Στο SPAradise θα εξυπηρετηθείτε από επαγγελματίες που θα σας χαλαρώσουν με σκοπό να γεμίσετε μπαταρίες, καθώς θα γνωρίσετε μια διαφορετική οπτική στο low-cost spa.

Ανακαλύψτε όλες τις θεραπείες προσώπου & σώματος και νιώστε μια ξεχωριστή εμπειρία, που θα σας φτιάξει την διάθεση και θα ανεβάσει την ποιότητα της ζωής σας.

Επενδύστε σε εσάς..στο Sparadise γνωρίζουν τον τρόπο!

Θεσπρωτίας 5, Κολωνός
https://sparadise.gr/
693 656 8648

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!