Massage 2 Άτομων

34,90€ από 70€: Full Body Massage (60') για 2 Άτομα | Τσιμισκή


34,90€ από 70€ για μία Απολαυστική Εμπειρία Χαλάρωσης για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα, με Full Body Massage (60') & επιλογή από Relax Deep Tissue | Hot Stones | Βεντούζες, στο Ινστιτούτο Αισθητικής & Ευεξίας «Καλλωπίζω», στην Τσιμισκή!

70,00€
34,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
35,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
91

34,90€ από 70€: Full Body Massage (60') για 2 Άτομα | Τσιμισκή


34,90€ από 70€ για μία Απολαυστική Εμπειρία Χαλάρωσης για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα, με Full Body Massage (60') & επιλογή από Relax Deep Tissue | Hot Stones | Βεντούζες, στο Ινστιτούτο Αισθητικής & Ευεξίας «Καλλωπίζω», στην Τσιμισκή!

70,00€
34,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
91 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 35,10€
  • 34,90€ από 70€ για Full Body Massage (60') για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα με επιλογή από Relax | Deep Tissue | Hot Stones | Βεντούζες

* Παρέχονται αποστειρωμένες πετσέτες.
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Τα έλαια που χρησιμοποιούνται για το μασάζ είναι όλα βιολογικά, δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά προς το δέρμα.


* Δες όλες τις Προσφορές του Ινστιτούτου Αισθητικής «Καλλωπίζω», με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

kallwpizw-kritikes2.jpg

Full Body Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ, βασισμένο στο ευρέως γνωστό σουηδικό, πρόκειται για ένα είδος μάλαξης ιδανικό για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.

Οι καταρτισμένοι θεραπευτές, με τη δεξιοτεχνία που τους διακατέχει, σχηματίζουν με τα έμπειρα χέρια τους κινήσεις, οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν τη ροή οξυγόνου σε αυτό και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από τους μύες ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν τον οργανισμό και συνδράμουν στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας.

Deep Tissue Massage
Το Deep Tissue Massage (βαθύ μασάζ ιστών) είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια του μασάζ αυτού δίνεται βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας, τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

Hot Stones Massage
Οι ζεστές πέτρες βασάλτη αποδεσμεύουν σιγά σιγά την θερμότητα που έχουν απορροφήσει στο σώμα, με αποτέλεσμα να χαρίζουν ηρεμία και να ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και του νευρικού συστήματος. Σας βοηθούν να καταπολεμήσετε το άγχος, την αϋπνία και τη συναισθηματική κατάπτωση.

Massage με Βεντούζες
Κατά τη διάρκεια του μασάζ, η αναρρόφηση που επιτυγχάνεται από τις βεντούζες τονώνει τη ροή και την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά μεταφέρονται ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά σε όλον τον οργανισμό, ενώ η λέμφος αποβάλλει όλα τα περιττά μεταβολικά προϊόντα.

  • Ισχύει έως 28/09/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00 | Σάββατο 10:00-14:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 2315 515121
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το Ινστιτούτο Αισθητικής & Ευεξίας «Καλλωπίζω» βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε καλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς!

Ο χώρος είναι καταξιωμένος για την παροχή των πιο αποτελεσματικών θεραπειών, που εκτελούνται από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες.

Το φιλόξενο προσωπικό του κέντρου ομορφιάς σας υποδέχεται σε έναν εντυπωσιακό χώρο με σκοπό να ικανοποιηθεί κάθε σας ανάγκη. Πρόκειται για έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα!

Στόχος τους είναι να υλοποιήσουν τις προσδοκίες σας με τον καλύτερο τρόπο: υγεία, ομορφιά, χαλάρωση, λάμψη, χαρακτηριστικά τα οποία κάθε άνθρωπος ονειρεύεται και προσπαθεί γι' αυτά!

Παράλληλα, το Ινστιτούτο λειτουργεί και ως εκπαιδευτήριο αισθητικής (κέντρο διά βίου μάθησης), γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή κατάρτιση και την εξειδίκευση του έμπειρου προσωπικού του χώρου.

Γρηγορίου Παλαμά 1 & Τσιμισκή 87, Κέντρο Θεσσαλονίκης
2315 515121

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!