Σπίτι

Εγκατάσταση Φίλτρου Ενεργού Άνθρακα & Συντήρηση Κλιματιστικού

Αγορά & Εγκατάσταση Φίλτρου Ενεργού Άνθρακα σε Κλιματιστικό για Προστασία από Μικρόβια & Ιούς & Ετήσια Συντήρηση του Κλιματιστικού Μηχανήματος για Άριστη Απόδοση ! Σε 1 επίσκεψη, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας της «GK Clima»! 

50,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
25,10€
Αγορές
700

Εγκατάσταση Φίλτρου Ενεργού Άνθρακα & Συντήρηση Κλιματιστικού

Αγορά & Εγκατάσταση Φίλτρου Ενεργού Άνθρακα σε Κλιματιστικό για Προστασία από Μικρόβια & Ιούς & Ετήσια Συντήρηση του Κλιματιστικού Μηχανήματος για Άριστη Απόδοση ! Σε 1 επίσκεψη, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας της «GK Clima»! 

50,00€
24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
700 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 25,10€

24,90€ από 50€ για 1 Κλιματιστικό
34,90€ από 100€ για 2 Κλιματιστικά
44,90€ από 150€ για 3 Κλιματιστικά

Περιλαμβάνει: Αγορά & Εγκατάσταση Φίλτρου Αέρα Ενεργού Άνθρακα + Συντήρηση του Κλιματιστικού 

Τα 2 ή 3 κλιματιστικά πρέπει να βρίσκονται στην ίδια διεύθυνση. Δυνατότητα αγοράς πολλαπλών κουπονιών. Κλιματιστικά τοίχου ή δαπέδου, έως 24.000 BTU, οποιασδήποτε εταιρίας. Ισχύει για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης. Πάτησε στο «Αγόρασε το» για άμεση αγορά του κουπονιού ή πάτα εδώ για όλους τους τρόπους αγοράς. Διάβασε τους «όρους χρήσης προσφοράς» παρακάτω για τις απαραίτητες πληροφορίες.


Το Φίλτρο Αέρα Ενεργού Άνθρακα για Κλιματιστικό:
Ο Σχεδιασμός αυτών των τύπων φίλτρου, είναι κατάλληλος για υψηλής αποτελεσματικότητας φιλτράρισμα από ουσίες όπως: βενζίνη, διαλύτες, εντομοκτόνα, βακτήρια, μικρόβια, ιούς κ.α.
Οι οργανικές ουσίες συσσωρεύονται και παγιδεύονται στην επιφάνεια του ενεργού άνθρακα, καθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αέρα που εξέρχεται Από τα φίλτρα.
Η αντιβακτηριακή δράση του φίλτρου ενεργού άνθρακα απομακρύνει και καταπολεμά τη σκόνη και όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα προστατεύοντας έτσι την υγεία μας αλλά και τις ευαίσθητες ομάδες. Μέγιστη διάρκεια φίλτρου - 12 μήνες λειτουργίας. Ιδανικό και για το πρόβλημα της υγρασίας.

Η εργασία της συντήρησης περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:

- Καθαρισμός των φίλτρων αέρα και των περσίδων της εσωτερικής μονάδος του κλιματιστικού
- Καθαρισμός επιμέρους στοιχείων εσωτερικής μονάδος με μυκητοκτόνα φάρμακα
- Καθαρισμός της λεκάνης συλλογής υδάτων του κλιματιστικού
- Καθαρισμός στοιχείων της εξωτερικής μονάδος για μέγιστη συντήρηση
- Καθαρισμός των ανεμιστήρων εξωτερικής μονάδας
- Έλεγχος φρέον

Δεν καλύπτει τυχόν επιδιόρθωση βλαβών στην συσκευή ή εργασίες επισκευής με αντικατάσταση ανταλλακτικού. Στην περίπτωση που το μηχάνημα αντιμετωπίζει πρόβλημα λειτουργίας, ο τεχνικός θα ενημερώσει για το είδος της βλάβης και το κόστος επιδιόρθωσης. 

* Δες και τις υπόλοιπες Προσφορές του «GK Clima»:
- Συντήρηση Κλιματιστικού
Συντήρηση Οικιακού Λέβητα Φυσικού Αερίου

⦁ Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2024.
⦁ Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 6957 500949 μετά την αγορά του κουπονιού σας, για τον προγραμματισμό ραντεβού στις Ώρες επικοινωνίας 09.00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή. 
Το κόστος του φίλτρου συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά.
⦁ Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό. 
⦁ Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια.
⦁ Για την υλοποίηση της προσφοράς είναι απαραίτητη η επίδειξη του εκτυπωμένου κουπονιού στον εκπρόσωπο της επιχείρησης που θα σας επισκεφτεί.

Η GK Clima δραστηριοποιείται στον τομέα της ψύξης και της θέρμανσης. 

Αποτελείται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που στόχος τους είναι η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η άμεση επιδιόρθωση βλαβών. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αναλαμβάνει επισκευές αλλά και εγκαταστάσεις κλιματιστικών και φυσικού αερίου. 

695 750 0949

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!