Cafe - Bar

15€ από 32€: Κρασί και Φαγητό για 2 Άτομα | Λαδάδικα

15€ από 32€ για 1 Φιάλη Κρασιού (750ml), συνοδευόμενα από Πλατώ Τυριών-Αλλαντικών ή 1 Πίτσα με ελεύθερη επιλογή από το Menu, στο «Paraty & Loft» στα Λαδάδικα, έναν ατμοσφαιρικό χώρο με ιδιαίτερο στιλ και υψηλή αισθητική! 

32,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-53%
Κερδίζεις
17,00€
Αγορές
33

15€ από 32€: Κρασί και Φαγητό για 2 Άτομα | Λαδάδικα

15€ από 32€ για 1 Φιάλη Κρασιού (750ml), συνοδευόμενα από Πλατώ Τυριών-Αλλαντικών ή 1 Πίτσα με ελεύθερη επιλογή από το Menu, στο «Paraty & Loft» στα Λαδάδικα, έναν ατμοσφαιρικό χώρο με ιδιαίτερο στιλ και υψηλή αισθητική! 

32,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
33 Αγορές
-53% Έκπτωση
Κερδίζεις 17,00€
  • 15€ από 32 για 1 Φιάλη Κρασιού (750ml) & Πλατώ Τυριών-Αλλαντικών ή 1 Πίτσα με ελεύθερη επιλογή από το Menu
* Φιάλη Κρασιού: Επιλογή από Λευκό («Λευκός Ελέφαντας» 750ml) ή Κόκκινο («Κόκκινος Ελέφαντας» 750ml)

* Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 Άτομα.
* Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2310 522403.

- Σε περίπτωση επιπλέον κατανάλωσης, το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί απευθείας στην επιχείρηση.

Paraty & Loft (Πίνδου 8, Λαδάδικα)
Οι στιγμές στο Paraty & Loft (Λαδάδικα) είναι κάτι παραπάνω από στιγμές. Είναι μία συνολική ατμοσφαιρική εμπειρία, ένα ολόκληρο βιωματικό κόνσεπτ που τοποθετεί την αισθητική σε άλλα επίπεδα.

Το Paraty & Loft λατρεύεις να το παρατηρείς! Δεν επιβάλλει κάτι συγκεκριμένο, καθώς αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ένα γλυκό παιχνίδισμα στη διακόσμηση, στις τάσεις που συνδυάζει με υπέροχο τρόπο αλλά και μέτρο, στο vintage στοιχείο που αναπνέει με τη σύγχρονη αισθητική ενός σύγχρονου bar.

Από τις επιβλητικές πέτρες στους τοίχους, τα αναπαυτικά έπιπλα για ατελείωτες παρεΐστικες στιγμές, το bar καθαυτό που δεσπόζει στον χώρο αλλά και την επιβλητική σκάλα που οδηγεί στο... Loft, σε έναν άλλον κόσμο, μία ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε νεοϋορκέζικο bar.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

paraty-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/11/2022.
  • Καθημερινά 18:00 έως 21:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2310 522403, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού που έχεις αγοράσει.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 Άτομα.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά 2 άτομα μέσα σε μία ημέρα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο πριν την παραγγελία. Διαφορετικά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την επίσκεψή σας.
  • Ο κατάλογος και το ωράριο του καταστήματος ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Οι στιγμές στο Paraty & Loft (Λαδάδικα) είναι κάτι παραπάνω από στιγμές. Είναι μία συνολική ατμοσφαιρική εμπειρία, ένα ολόκληρο βιωματικό κόνσεπτ που τοποθετεί την αισθητική σε άλλα επίπεδα. 

Το Paraty & Loft λατρεύεις να το παρατηρείς! Δεν επιβάλλει κάτι συγκεκριμένο, καθώς αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ένα γλυκό παιχνίδισμα στη διακόσμηση, στις τάσεις που συνδυάζει με υπέροχο τρόπο αλλά και μέτρο, στο vintage στοιχείο που αναπνέει με τη σύγχρονη αισθητική ενός σύγχρονου bar. 

Από τις επιβλητικές πέτρες στους τοίχους, τα αναπαυτικά έπιπλα για ατελείωτες παρείστικες στιγμές, το bar καθαυτό που δεσπόζει στον χώρο αλλά και την επιβλητική σκάλα που οδηγεί στο... Loft, σε έναν άλλον κόσμο, μία ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε νεοϋορκέζικο bar.

Απόλαυσε το ρόφημα ή το ποτό σου και μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το πληθωρικό brunch του σε έναν δίσκο που μοσχομυρίζει από φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα αλλά και ανεπανάληπτους συνδυασμούς γεύσεων! Και την Κυριακή φάε απεριόριστα Πρωινό ή Brunch από τον πλούσιο Μπουφέ!

Πίνδου 8, Λαδάδικα
2310 522403

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!