Προϊόντα

Από 12,90€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής και 1 Βιολογικό Υγρό


Από 12,90€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Ασφαιρικής Κατασκευής Τελευταίας Τεχνολογίας της «AlphaVision Plus» για τον ίδιο βαθμό μυωπίας ή υπερμετρωπίας & 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 100 ml ή 360ml της «I care» & 1 Οπτομετρική Εξέταση, από το κατάστημα «Οπτικά Ζωγράφος» στην Ερμού!

30,00€
12,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-57%
Κερδίζεις
17,10€
Αγορές
289

Από 12,90€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής και 1 Βιολογικό Υγρό


Από 12,90€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Ασφαιρικής Κατασκευής Τελευταίας Τεχνολογίας της «AlphaVision Plus» για τον ίδιο βαθμό μυωπίας ή υπερμετρωπίας & 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 100 ml ή 360ml της «I care» & 1 Οπτομετρική Εξέταση, από το κατάστημα «Οπτικά Ζωγράφος» στην Ερμού!

30,00€
12,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
289 Αγορές
-57% Έκπτωση
Κερδίζεις 17,10€
  • 12,90€ από 30€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής «AlphaVision» για τον ίδιο βαθμό μυωπίας ή υπερμετρωπίας & 1 Οπτομετρική Εξέταση
  • 15,90€ από 39€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής «AlphaVision» για τον ίδιο βαθμό μυωπίας ή υπερμετρωπίας & 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 100 ml «I care» & 1 Οπτομετρική Εξέταση
  • 17,90€ από 45€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής «AlphaVision» για τον ίδιο βαθμό μυωπίας ή υπερμετρωπίας & 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 360 ml «I care» & 1 Οπτομετρική Εξέταση

Δείτε όλες τις προσφορές από τα «Οπτικά Ζωγράφος» -----> ΕΔΩ


Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

zwgrafos.png

Φακοί Επαφής Alpha Vision Plus

Οι Alpha Vision Plus είναι μαλακοί φακοί επαφής υδρογέλης για καθημερινή χρήση, σχεδιασμένοι για μηνιαία αντικατάσταση και κατασκευασμένοι από το εξαιρετικά ενυδατωμένο υλικό Ocufilcon D με περιεκτικότητα 55% σε νερό. Διατίθενται με μια λεπτή γαλάζια απόχρωση για να γίνονται ευκολότερα ορατοί και να εντοπίζονται εύκολα στο διάλυμα καθαρισμού τους.

Κ κατασκευάζονται με τη χρήση μιας ακριβής τεχνολογίας χύτευσης που εξασφαλίζει τέλειο σχήμα φακού, βέλτιστη άνεση χρήσης και διαρκή οπτική οξύτητα. Η ίδια τεχνολογία χύτευσης εξασφαλίζει ποιότητα ανώτερη από άλλες τεχνικές κατασκευής, ιδίως όσον αφορά το άριστο σχήμα και την τέλεια επίπεδη επιφάνεια φακού.

Προσφέρουν υψηλή άνεση χρήσης, καλύτερη οπτική οξύτητα προσαρμοσμένη σε σφαιρικούς φακούς και τα πλεονεκτήματα της αντικατάστασης ενός φακού με ένα νέο κάθε μήνα όπως και την ευκολία φροντίδας και χρήσης του φακού.

Οι Alpha Vision Plus περιέχουν φίλτρα UVA και UVB και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για άτομα που δεν έχουν φορέσει ποτέ φακούς στο παρελθόν.

Προτείνονται σε άτομα :

• με πολύ ευαίσθητα μάτια

• που αναζητούν πολύ μαλακούς και ευαίσθητους φακούς

• που δεν ανέχονται φακούς υδρογέλης σιλικόνης

• τα μάτια των οποίων στεγνώνουν πολύ γρήγορα

• που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής

Παράμετροι φακού:

Υλικό: Ocufilcon D

Περιεκτικότητα σε νερό: 55%

Φίλτρο UVA/UVB: Ναι

Συχνότητα αντικατάστασης: μηνιαία

Ισχύς: από -0,50D έως -6,00 κάθε 0,25D και από - 6,50D έως -10,00D κάθε 0,50D

Καμπύλη: 8,60 mm

Διάμετρος: 14,20 mm

Αριθμός τεμαχίων στο κουτί: 6

Υγρό φακών επαφής «I care»

Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό, απολύμανση, απομάκρυνση πρωτεΐνης και φύλαξη των μαλακών φακών επαφής & των φακών σιλικόνης υδρογέλης. Περιέχει βιολογικά παραγόμενο ειδικό καθαριστικό που είναι συμβατό με τον ιστό, απομακρύνει την βρωμιά από την επιφάνεια των φακών και διαλύεται στο μάτι χωρίς να αφήνει χημικά κατάλοιπα. Αυτή η μοναδική ιδιότητα του βιολογικού καθαριστικού το καθιστά εξαιρετικά ασφαλές και απαλό ακόμα και στα πιο ευαίσθητα μάτια!

  • Ισχύει έως 30/10/2023.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 | Σάββατο 09:30 έως 16:00  
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Η τρέχουσα προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις της επιχείρησης.

Το πιο εξειδικευμένο κατάστημα οπτικών στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Το κατάστημα οπτικών ΖΩΓΡΑΦΟΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών από το 1986.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Ζωγράφος Παντελής (πτυχιούχος οπτικός AL.FLEMING-PERUGIA ITALY) & το εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να σας προτείνει λύση σε οποιαδήποτε πρόβλημα όρασης, επιλέγοντας γυαλιά ηλίου & γυαλιά οράσεως επώνυμων συλλογών, φακούς επαφής συμβατικούς, μηνιαίους & ημερήσιας αντικατάστασης, αστιγματικούς ή έγχρωμους. 

Επίσης υγρά φακών επαφής και διάφορα αξεσουάρ. Ιδιαίτερης σημασίας είναι και η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως DIOR, GUCCI, OLIVER PEOPLES, BOTTEGA VENETA και MYKITA.

Τα οπτικά ΖΩΓΡΑΦΟΣ προσφέρουν την πληρέστερη ενημέρωση πάνω σε όλα τα είδη πολυεστιακών γυαλιών, τα οποία πωλούνται με εγγύηση προσαρμογής, ώστε τα άτομα με πρεσβυωπία να μπορούν να βλέπουν άνετα σε όλες τις αποστάσεις. 

Όλα τα οπτικά είδη προσφέρονται σε προσιτές τιμές και σε 10 άτοκες δόσεις για όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Η άψογη εξυπηρέτηση & το μοναδικό after sales service μετατρέπουν την επίσκεψή σας μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.

ΟΠΤΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ότι περιμένεις από το καλύτερο κατάστημα οπτικών, σε τιμές που δεν περίμενες!

Ερμού 77 (Πλατεία Αγίας Σοφίας), Κέντρο, Θεσσαλονίκη
http://www.optics.gr
2310 281456

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!