Για το Παιδί

39,90€ από 80€: Καλοκαιρινό Camp Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά!


39,90€ από 80€ για Εβδομαδιαίο (5νθήμερο) Καλοκαιρινό Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για 1 Παιδί ηλικίας 5 έως 13 ετών, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Sports Summer City Camp του Πολυχώρου Αθλητισμού Εκπαίδευσης & Ψυχαγωγίας «Nouvelle», στο Πάρκο Δεινοσαύρων!

80,00€
39,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
40,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
42

39,90€ από 80€: Καλοκαιρινό Camp Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά!


39,90€ από 80€ για Εβδομαδιαίο (5νθήμερο) Καλοκαιρινό Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για 1 Παιδί ηλικίας 5 έως 13 ετών, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Sports Summer City Camp του Πολυχώρου Αθλητισμού Εκπαίδευσης & Ψυχαγωγίας «Nouvelle», στο Πάρκο Δεινοσαύρων!

80,00€
39,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
42 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 40,10€
  • 39,90€ από 80€ για Εβδομαδιαίο (5νθήμερο) Καλοκαιρινό Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για 1 παιδί ηλικίας 5 έως 13 ετών

* To Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα ισχύει από τις 17/06/2024 έως την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η ιδανική απασχόληση για τα παιδιά, κατά τη διάρκεια των σχολικών τους διακοπών και η ασφαλής λύση για τους εργαζόμενους γονείς!

Το πρόγραμμα των παιδιών είναι σχεδιασμένο από την επιστημονική, εκπαιδευτική και έμπειρη ομάδα του Nouvelle για μια αξέχαστη εμπειρία! Στόχος του είναι η πνευματική, φυσική, κοινωνική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών, μέσα από βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, αθλήματα, ομαδικό παιχνίδι και συμβίωση.
Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελείς ομάδες 12 παιδιών με κριτήριο την ηλικία και το φύλο. Οι φίλοι και τα αδέλφια παραμένουν μαζί.


- Το εβδομαδιαίο (5νθημερο) πρόγραμμα υλοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 17:00.
- Η ώρα προσέλευσης είναι από τις 07:00 έως τις 09:00 το πρωί και η ώρα παραλαβής στις 17:00 (τυχόν παράταση της ώρας παραλαβής στις 18:00 χρεώνεται με 2€). 
- Η προσέλευση των παιδιών το πρωί γίνεται στον χώρο του παιδότοπου.
- Η μετακίνηση των παιδιών από και προς το Camp πραγματοποιείται από τους γονείς.
- Τα παιδιά φέρνουν μαζί τους δεκατιανό και μεσημεριανό (σε μεταλλικό σκεύος για φούρνο εάν χρειάζεται ζέσταμα) με το όνομά τους γραμμένο από έξω και τα δικά τους μαχαιροπίρουνα.
- Στον χώρο βρίσκεται καθημερινά νοσηλευτής.

Το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, καθώς και δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης:

• Καθημερινά μαθήματα κολύμβησης από πτυχιούχο γυμναστή παρουσία ναυαγοσώστη
• Ενόργανη και ρυθμική γυμναστική 
• Ποδόσφαιρο, Βόλεϊ, Μπάσκετ, Badmiton, Μίνι Τένις, Στίβος.
• Ημέρα Χορού & Τραγουδιού.
• Γνωριμία, Παιχνίδι & κατασκευή παραδοσιακών παιχνιδιών στο Διαδραστικό Μουσείο Ελληνικού Παιχνιδιού.
• Επίσκεψη στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων, το Πάρκο Θηλαστικών & το Σπήλαιο.
• Μαθήματα Ιστορίας στο Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα.
• Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές Δημοτικού.
• Ξενάγηση στον Λαβύρινθο της Ελληνικής Μυθολογίας & θεατρικά δρώμενα με τη συμμετοχή των παιδιών.
• Επίσκεψη στο Μουσείο Ανθρώπινους Σώματος - Συζήτηση με θέμα την υγεία, την υγιεινή διατροφή & τη στοματική υγιεινή.
• Συμβουλές για αντιμετώπιση – προετοιμασία από φυσικές καταστροφές.
• Μαθήματα για πρώτες βοήθειες
• Κινηματογράφος - ζωγραφική - παιχνίδι

* Τα απαραίτητα έγγραφα που θα προσκομίσετε εκτυπωμένα κατά την προσέλευση συμπληρωμένα είναι: Υπεύθυνη Δήλωση εδώ και Αίτηση Εγγραφής εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το Αναλυτικό Καθημερινό Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

* ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις Αναλυτικές Οδηγίες και τους Κανόνες Λειτουργίας του Camp

  • Ισχύει από τις 17/06/2024 έως την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Κλειστά 14-15/08/2024.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο κατά την πρώτη μέρα προσέλευσης.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Παρέχεται η δυνατότητα αθροιστικής χρήσης των κουπονιών. Π.χ. με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης του παιδιού για 2 εβδομάδες, κ.ο.κ.
  • Τα απαραίτητα έγγραφα που θα προσκομίσετε εκτυπωμένα κατά την προσέλευση συμπληρωμένα είναι: Υπεύθυνη Δήλωση και Αίτηση Εγγραφής
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 2310 686544 (ωράριο επικοινωνίας 08:00 έως 14:00), τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης του εβδομαδιαίου προγράμματος.
  • Η μετακίνηση των παιδιών από και προς το Camp πραγματοποιείται από τους γονείς. Η ώρα προσέλευσης είναι από τις 07:00 έως τις 09:00 το πρωί και η ώρα παραλαβής στις 17:00 (τυχόν παράταση της ώρας παραλαβής στις 18:00, χρεώνεται με 2€).
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων λόγων.

Ο Πολυχώρος Αθλητισμού & Εκπαίδευσης «Nouvelle» και το Πάρκο Δεινοσαύρων, εδώ και πάνω από μια 10ετία, έχουν γίνει συνώνυμο της προεφηβικής εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας.

Το Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων, το Μουσείο Ανθρώπινου Σώματος, οι υπόλοιπες εκπαιδευτικές θεματικές εκθέσεις, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, η πισίνα και η συνεργασία με τον Α.Μ.Π.Σ. ΠΑΟΚ-ΔΙΑΠΛΑΣΗ είναι πλεονεκτήματα που καθιστούν τον χώρο του «Nouvelle» ξεχωριστό για ένα καλοκαίρι αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης στην πόλη που πραγματικά θα μείνει αξέχαστο!

Το πρόγραμμα των παιδιών είναι σχεδιασμένο από την επιστημονική, εκπαιδευτική και έμπειρη ομάδα του Nouvelle για μία μοναδική εμπειρία!

Στόχος του είναι η πνευματική, φυσική, κοινωνική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, αθλήματα, ομαδικό παιχνίδι και συμβίωση.

7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου
https://parkodeinosauron.gr/
2310 686544

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!