Όλες οι Προσφορές του Goldmall.gr

Από 89€: Επαναφορά Χρώματος Αυτοκινήτου | Ελληνικό


Από 89€ για Επαναφορά Χρώματος Αυτοκινήτου, με Αφαίρεση Γρατζουνιών, χρήση Γυαλιστικής Αλοιφής και Κέρωμα 12μηνης διάρκειας, με χρήση κορυφαίων προϊόντων, από το εξειδικευμένο προσωπικό του «AUTO PAINT by Morakis D.», στο Ελληνικό!

159,00€
89,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-44%
Κερδίζεις
70,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
16

Από 89€: Επαναφορά Χρώματος Αυτοκινήτου | Ελληνικό


Από 89€ για Επαναφορά Χρώματος Αυτοκινήτου, με Αφαίρεση Γρατζουνιών, χρήση Γυαλιστικής Αλοιφής και Κέρωμα 12μηνης διάρκειας, με χρήση κορυφαίων προϊόντων, από το εξειδικευμένο προσωπικό του «AUTO PAINT by Morakis D.», στο Ελληνικό!

159,00€
89,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
16 Αγορές
-44% Έκπτωση
Κερδίζεις 70,00€
  • 89€ από 159€ για Επαναφορά Χρώματος Αυτοκινήτου, με Αφαίρεση Γρατζουνιών, χρήση Γυαλιστικής Αλοιφής, Κέρωμα 12μηνης διάρκειας, για κανονικά Ι.Χ.
  • 139€ από 199€ για Επαναφορά Χρώματος Αυτοκινήτου, με Αφαίρεση Γρατζουνιών, χρήση Γυαλιστικής Αλοιφής, Κέρωμα 12μηνης διάρκειας για Αυτοκίνητα τύπου SUV, STATION WAGON, JEEP

Διαδικασία:
1. Λεπτομερής καθαρισμός επικαθίσεων του οχήματος
2. Μεσαία αλοιφή για την αφαίρεση γρατζουνιών, την επαναφορά του χρώματος και την απομάκρυνση της αράχνης
3. Ψιλή αλοιφή για την επαναφορά της στιλπνότητας του οχήματος στον μέγιστο δυνατό βαθμό με τη χρήση γυαλιστικής αλοιφής
4. Σφράγιση οχήματος με κερί 12μηνης διάρκειας

Οι εργασίες γίνονται με χρήση προϊόντων Farecla και Koch.

* Δες όλες τις Προσφορές του «AUTO PAINT by Morakis D.», με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

autopaint.png

  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα έως και Σάββατο 09:00 έως 17:00.
  • Για να τεθεί σε ισχύ το κουπόνι σου, πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στo τηλέφωνo 210 993 7938, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall. Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα μπορέσει να γίνει χρήση του κουπονιού σου.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 αυτοκίνητο.
  • Δεν ισχύει για αυτοκίνητα με σκασμένο χρώμα ή ξεφλουδισμένα.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού στο κινητό σας ή εκτυπωμένο.
  • Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Auto Paint by Morakis D.

Το κατάστημα AUTO PAINT by Morakis D. είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα βαφής αυτοκινήτων στην περιοχή του Ελληνικού που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες του. Το κατάστημα διαθέτει εξειδικευμένους τεχνίτες που είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες βαφής στο αυτοκίνητό σας.

Στο AUTO PAINT by Morakis D. οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μεταλλικών και των ματ φινιρισμάτων. Οι τεχνίτες του καταστήματος θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο χρώμα για το αυτοκίνητό σας και θα εξασφαλίσουν ότι η βαφή θα είναι ομοιόμορφη και λαμπερή.

Επιπλέον, το κατάστημα AUTO PAINT by Morakis D. προσφέρει και υπηρεσίες επιδιόρθβσης χτυπημάτων και γρατζουνιών στο αυτοκίνητο σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες θα επισκευάσουν τις ζημιές και θα επαναφέρουν το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση.

Συνολικά, το κατάστημα AUTO PAINT by Morakis D. είναι ένας αξιόπιστος και εξειδικευμένος πάροχος υπηρεσιών βαφής αυτοκινήτων που θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπο.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 114, Ελληνικό
2109937938

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!