Από 55€ για Ενέσιμη Εφαρμογή Botox σε 1 ή και περισσότερες Περιοχές του Προσώπου, για μείωση των Ρυτίδων Έκφρασης, από Πιστοποιημένο Χειρουργό, στο Κέντρο Αναζωογόνησης και Ευεξίας MED HOL Art, στην Καλαμαριά!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
25


Από 55€ για Ενέσιμη Εφαρμογή Botox σε 1 ή και περισσότερες Περιοχές του Προσώπου, για μείωση των Ρυτίδων Έκφρασης, από Πιστοποιημένο Χειρουργό, στο Κέντρο Αναζωογόνησης και Ευεξίας MED HOL Art, στην Καλαμαριά!

25 Αγορές
 • 55€ για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Botox σε 1 περιοχή του Προσώπου σας!
 • 99€ από 170€ για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Botox σε 2 περιοχές του Προσώπου σας!
 • 149€ από 250€ για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Botox σε 3 περιοχές του Προσώπου σας!

  Επιλογή Περιοχών Εφαρμογής:
  - Ανάμεσα στα φρύδια
  - Μέτωπο
  - Άνω χείλος
  - Λαιμός
  - Γύρω από τα μάτια, (πόδι της χήνας)

Botox
Το botox είναι αποτελεσματικό στην εξαφάνιση των ρυτίδων του μετώπου,του μεσόφρυου, των περιοφθαλμικών (πόδι χήνας), των περιστοματικών, του λαιμού. Είναι ακίνδυνη θεραπεία και γίνεται με τη μορφή ενέσεων με πολύ λεπτή βελόνα μεσοθεραπείας, αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία με αλοιφή, μέσα στον μυ που βρίσκεται κάτω από το δέρμα.

Η διάρκεια της διαδικασίας είναι περίπου 10 λεπτά και προηγείται η αναισθητική αλοιφή για 30 περίπου λεπτά. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας.

Άλλες εφαρμογές του botox είναι στην υπερυδρωσία (μασχαλών, προσώπου κ.α.), στην ημικρανία, στην ραγάδα του πρωκτού, στον τριγμό των οδόντων κατά τον ύπνο, στον βλεφαροσπασμό, στην σιελόρροια, στη σπαστικότητα από νευρογενή αίτια.

Το αποτέλεσμα εμφανίζεται την 4η-5η ημερα από την εφαρμογή και διαρκεί 4 - 5 μήνες. Εκτίμηση του αποτελέσματος γίνεται 18 - 20 ήμερες μετά. Περιοχές εφαρμογής είναι: ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια, στο άνω χείλος, στον λαιμό.

* Απαραίτητη η επικοινωνία (Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 - 21:00) για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του.

 • Ισχύει για αγορές έως 31/05/2021.
 • Απαραίτητη η επικοινωνία (Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 - 21:00) για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Ακύρωση ραντεβού το αργότερο 1 ημέρα πριν.

Το Κέντρο Αναζωογόνησης και Ευεξίας MED HOL Art είναι καινούργιο στην περιοχή άλλα με μακρόχρονη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. 

Μεταξύ των θεραπειών που διενεργουνται στο κέντρο είναι η τοποθέτηση νημάτων ανόρθωσης (cog), η μεσοθεραπεία με το Dermapen και το Peeling.

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!