Ομορφιά | Ευεξία

Από 79,90€: Συνεδρίες EMS για Απώλεια Λίπους & Ενδυνάμωση

Από 79,90€ για 6 έως 12 Συνεδρίες με την πρωτοποριακή εκγύμναση EMS HiiT (30') για Απώλεια Λίπους & Ενδυνάμωση, στο σύγχρονο Σαλόνι Ομορφιάς «White House Beauty Professionals», στον Εύοσμο!

170,00€
79,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-53%
Κερδίζεις
90,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
22

Από 79,90€: Συνεδρίες EMS για Απώλεια Λίπους & Ενδυνάμωση

Από 79,90€ για 6 έως 12 Συνεδρίες με την πρωτοποριακή εκγύμναση EMS HiiT (30') για Απώλεια Λίπους & Ενδυνάμωση, στο σύγχρονο Σαλόνι Ομορφιάς «White House Beauty Professionals», στον Εύοσμο!

170,00€
79,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
22 Αγορές
-53% Έκπτωση
Κερδίζεις 90,10€
  • 79,90€ από 170€ για 6 Συνεδρίες EMS HiiT (30')
  • 149,90€ από 220€ για 12 Συνεδρίες EMS HiiT (30')

* Μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και 3 συνεδρίες EMS την εβδομάδα, σε περίπτωση που δεν γίνεται παράλληλα κάποιο άλλο είδος γυμναστικής. 


EMS 
Η πρωτοποριακή καινοτόμος μέθοδος παθητικής εκγύμνασης, πλήρως αναγνωρισμένης και διαδεδομένης σε όλη την Ευρώπη. Είναι μια προπονητική μονάδα ηλεκτρομυοδιέγερσης η οποία γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα – ενεργοποιεί πάνω από 650 μυϊκές ομάδες. 

Τα άμεσα οφέλη είναι: ενδυνάμωση, σύσφιξη, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, καλυτερεύει την στάση του σώματος και ανακουφίζει πόνους στη πλάτη και μέση.

Η συνέδρια διαρκεί 30′ λεπτά και χωρίζεται σε τρία προγράμματα. Το πρώτο είναι το αερόβιο που έχει ως αποτέλεσμα τη καύση λίπους, την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, καθώς και απώλεια βάρους. Το δεύτερο είναι αυτό που ονομάζουμε ΕΜS (electric muscle stimulation). Όπου τα 30′ λεπτά αντιστοιχούν σε 120′ λεπτά «γυμναστηριακής» άσκησης και επιτυγχάνουμε πλήρη σύσφιξη ενδυνάμωση και αντοχή. Το τρίτο πρόγραμμα είναι η αποθεραπεία με διατάσεις όπου οι μυς χαλαρώνουν.

Για τα αναλυτικά πλεονεκτήματα της προπόνησης HiiT με EMS, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς». 

* Δες όλες τις Προσφορές του «White House Beauty Professionals» με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

white.png

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ HiiT ΜΕ EMS

Το EMS έχει πολλά οφέλη και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες χωρίς να χρειάζεται να λάβει υπόψη τη φυσική κατάσταση. Συνδυάζοντάς το με την προπόνηση HiiT,έχουμε άμεσα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσαρμόσουμε την προπόνηση σε κάθε άτομο.

1. Περισσότεροι από 300 μύες αναζωογονούνται

Το EMS είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναζωογονηθεί ολόκληρο το σώμα σας

2. Απώλεια λίπους

Όταν κάνετε τους μύες σας να δουλεύουν με την εκπαίδευση του EMS, το σώμα σας θα καταναλώνει μεγαλύτερες ποσότητες λίπους, ακόμα και όταν τελειώσετε την εκπαίδευσή σας, το σώμα σας θα συνεχίσει να καίει για λίγο.

3. Βοηθάει να εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα

Όταν κάνετε τους συνδετικούς ιστούς να δυναμώνουν και αυτό συνδυαστεί με μια υψηλότερη ροή αίματος, κάνετε το επιφανειακό λίπος να εξαφανιστεί. Τα πρώτα θεαματικά αποτελέσματα φαίνονται μετά από μερικές εβδομάδες εκπαίδευσης.

4. Χρόνος βραδείας αποκατάστασης. Ο πόνος για χρόνιες παθήσεις

Το EMS είναι η μόνη τεχνική που σας επιτρέπει να κάνετε εκπαίδευση υψηλής έντασης, χωρίς να υποφέρετε από τις αρθρώσεις σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θέτετε επιπλέον ένταση κατά την διάρκεια της προπόνησης και αυτό σας επιτρέπει να καταστήσετε τη μυϊκή δομή ισχυρότερη και να μειώσουμε τον χρόνιο πόνο. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι το EMS. χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε κέντρα αποκατάστασης. Μόλις 25 λεπτά με εκπαίδευση EMS ισοδυναμούν με 3 ώρες τυπικής εκπαίδευσης, αυτή η μείωση χρόνου σημαίνει ότι σχεδόν όλη αυτή η πίεση στις αρθρώσεις σας αφαιρείται.

5. Αυξάνει τα επίπεδα της ενδορφίνης, των αυξητικών ορμονών και μειώνει τις ορμόνες του στρες

Όταν αυξάνετε τα επίπεδα ενδορφίνης σας, νοιώθετε πιο ευτυχισμένοι, καλύτεροι, πιο σίγουροι και έχετε περισσότερη αυτοεκτίμηση. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα, μειώσατε περισσότερο την ορμόνη της κορτιζόλης.

6. Αυξάνει τη φυσική κατάσταση (δύναμη, ταχύτητα και αντίσταση)

Χάρη στην ποικιλία κινήσεων που μπορείτε να κάνετε όταν φοράτε τον πλήρη εξοπλισμό EMS (γιλέκο ηλεκτροδίων, ζώνη και ιμάντες), θα είστε σε θέση να βελτιώστε κάθε μορφή δύναμης ή αντίσταση. Με λίγη προσπάθεια θα έχετε τεράστια αποτελέσματα.

7. Διατηρείτε τη μυϊκή ενεργοποίηση

Με την ηλεκτρική διέγερση σε βαθύτερες μυϊκές στρώσεις έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα.

8.Μεγαλύτερη ενδομυϊκή και μυϊκή κατάσταση

Όταν χρησιμοποιείτε εξοπλισμό EMS, περισσότεροι από 300 μύες κινούνται ταυτοχρόνως, πράγμα που σας βοηθά να βελτιώσετε το συντονισμό αυτών των μυών.

9. Βοηθάει σε οποιοδήποτε άθλημα μπορείτε να σκεφτείτε

Ακόμη και αν σκεφτήκατε ένα θαλάσσιο άθλημα, το EMS το ταιριάζει. Κάθε άθλημα έχει κάτι κοινό όταν μιλάμε για τις προπονήσεις και αυτός είναι ο χρόνος που περνάει στο γυμναστήριο. Χάρη στην ποικιλία των κινήσεων που μπορείτε να κάνετε με τον εξοπλισμό EMS, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενώ κάνετε τις «κανονικές» ασκήσεις και να προχωρήσετε περαιτέρω στην εκπαίδευση.

10. Αυξάνει την ευημερία και την υγεία σας

Είναι γενικά γνωστό ότι κάθε φορά που ασχολείστε με τον αθλητισμό αισθάνεστε καλύτερα, πιο ευτυχισμένοι και πιο χαλαροί, εάν συνδυάσετε αυτό με την αίσθηση που έχετε ότι αισθάνεστε ότι κάνατε το καλύτερο δυνατό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και δείτε τα αποτελέσματα αυτά τα θετικά συναισθήματα γεμίζουν ολόκληρο το μυαλό σας και αισθάνεστε ικανοποιημένοι

  • Ισχύει έως 24/07/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-22:00 | Σάββατο 10:00-18:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 231 601 7733
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

White House Beauty Professionals

Ένας λαμπερός χώρος ομορφιάς και περιποίησης ακούει στο όνομα «White House Beauty Professionals» και σε περιμένει στον Εύοσμο. 
Το απολύτως εξειδικευμένο προσωπικό με υψηλή κατάρτιση σε θέματα ομορφιάς είναι έτοιμο να σου χαρίσει την απόλυτη περιποίηση που χρειάζεται το σώμα ή το πρόσωπό σου. 
Με μία αρκετά ευρεία γκάμα υπηρεσιών είναι βέβαιο πως θα βρεις αυτο που χρειάζεσαι.
Ο κομψά διακοσμημένος χώρος με διακριτικές νότες μίνιμαλ αισθητικής, θα σε κάνει απευθείας να νιώσεις άνετα και οικεία.
Επισκέψου σήμερα το «White House Beauty Professionals» και αγκάλιασε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου!

Μεγ. Αλεξάνδρου 39, Εύοσμος
231 601 7733

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 78 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€