Ομορφιά | Ευεξία

Από 39€: Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης για Καταπολέμηση του Τοπικού Πάχους

Από 39€ για Κρυολιπόλυση σε σημεία της επιλογής σου, με το εξειδικευμένο μηχάνημα LipoFreeze, για μείωση του Τοπικού Πάχους, στο Εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής και Αντιγήρανσης «C+ Beauty», στην Ίωνος Δραγούμη!

80,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-51%
Κερδίζεις
41,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
40

Από 39€: Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης για Καταπολέμηση του Τοπικού Πάχους

Από 39€ για Κρυολιπόλυση σε σημεία της επιλογής σου, με το εξειδικευμένο μηχάνημα LipoFreeze, για μείωση του Τοπικού Πάχους, στο Εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής και Αντιγήρανσης «C+ Beauty», στην Ίωνος Δραγούμη!

80,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
40 Αγορές
-51% Έκπτωση
Κερδίζεις 41,00€

Κρυολιπόλυση σε σημεία της επιλογής σου με το κορυφαίο μηχάνημα LipoFreeze

 • 39€ από 80€ για 1 Συνεδρία
 • 74€ από 160€ για 2 Συνεδρίες (37€/συνεδρία) * Ολοκλήρωση εντός 2 μηνών
 • 129€ από 320€ για 4 Συνεδρίες (32,25€/συνεδρία) * Ολοκλήρωση εντός 4 μηνών

* Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 45'

* Σε κάθε συνεδρία γίνεται εφαρμογή σε 1 περιοχή της επιλογής σου.
* Επιλογή σημείων από: Κοιλιακή χώρα | Εσωτερικό ή Εξωτερικό Μηρών | Μπράτσα
* Πραγματοποιείται 1 συνεδρία ανά 25 ημέρες.


Κρυολιπόλυση με το LipoFreeze
Το LipoFreeze είναι ένα μηχάνημα Κρυολιπόλυσης που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες με επίμονο τοπικό πάχος που δεν μπορεί να εξαλειφθεί με δίαιτα ή γυμναστική. Η Κρυολιπόλυση αποτελεί μια από τις διάσημες μεθόδους μη επεμβατικής λιποαφαίρεσης με αποτελέσματα από την 1η εφαρμογή.

Η μέθοδος χρησιμοποιεί δύο τεχνικές: Την αναρρόφηση για αποτελεσματική στόχευση του λιπώδους ιστού της υπό θεραπείας περιοχής και την ελεγχόμενη ψύξη που «αναγκάζει» ένα ποσοστό των λιποκυττάρων σε απόπτωση (ελεγχόμενο κυτταρικό «θάνατο»). Στη συνέχεια τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται, αποβάλλονται μέσω της λεμφικής οδού. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι μετά από 2-4 συνεδρίες υπάρχει μια εντυπωσιακή μείωση της τάξης του 25%-40% του λιπώδους ιστού. Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, η επαρκής κατανάλωση νερού και η σωματική άσκηση είναι απαραίτητα για την απελευθέρωση της πλήρους δυναμικής της Κρυολιπόλυσης.

Η Κρυολιπόλυση με το μηχάνημα LipoFreeze είναι μια απολύτως στοχευμένη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος που δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και μας επιτρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

c-beauty-kritikes.jpg
 • Ισχύει έως 31/03/2024.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-21:00.
 • Τα πακέτα των 2 και 4 συνεδριών πρέπει να ολοκληρωθούν εντός 2 και 4 μηνών αντίστοιχα.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 2310 500820
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το C+ Beauty είναι ένα από τα κορυφαία Κέντρα Αντιγήρανσης & Laser που ξεκίνησε το 1999, προσφέροντας πρωτοποριακές, καινοτόμες θεραπείες προσώπου και σώματος με εξαιρετικά αποτελέσματα.

H δυναμική ομάδα συνεργατών του C + Beauty, αποτελούμενη από ανθρώπους με πάθος για την υγεία του δέρματος και την Κοσμετολογία, έχουν διαμορφώσει μία κουλτούρα καινοτομίας, ποιότητας και αποτελεσμάτων με σκοπό την ικανοποίηση των ατομικών αναγκών και προσδοκιών των πελατών της.

Στο C+ Beauty είναι περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών τους, με μία πολύ εξατομικευμένη προσέγγιση. Στόχος τους να επιτύχουν το εξαιρετικό, εξασφαλίζοντας ευτυχείς, πιστούς πελάτες και εντυπωσιακά αποτελέσματα κάθε φορά.

Ίωνος Δραγούμη 39, Κέντρο
2310 500820

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 65 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€