Από 99€ για 6μηνο ή Ετήσιο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με Xρήση όλων των Οργάνων και Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης και Αερόβιας Άσκησης, Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, 72 ή 144 Συνεδρίες Power Vibro Plate, Διαμόρφωση Εξατομικευμένων Προγραμμάτων Διατροφής, Λιπομετρήσεις & Χρήση Χαμάμ ή Σάουνας, στα Γυμναστήρια «Viva La Vita», στη Δελφών και στην περιοχή του Ευκλείδη!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
31

Από 99€ για 6μηνο ή Ετήσιο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με Xρήση όλων των Οργάνων και Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης και Αερόβιας Άσκησης, Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, 72 ή 144 Συνεδρίες Power Vibro Plate, Διαμόρφωση Εξατομικευμένων Προγραμμάτων Διατροφής, Λιπομετρήσεις & Χρήση Χαμάμ ή Σάουνας, στα Γυμναστήρια «Viva La Vita», στη Δελφών και στην περιοχή του Ευκλείδη!

31 Αγορές
 • 99€ για 6μηνο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου με δυνατότητα χρήσης όλων των οργάνων και των μηχανημάτων ενδυνάμωσης, καθώς και αερόβιας άσκησης.Ποδήλατα | Διάδρομοι | Ελεύθερα Βάρη | Ελλειπτικά, κ.α. & 6μηνη Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, με ελεύθερη επιλογή τμημάτων από: Pilates, Zumba, Yoga, Body Pump, Δυναμικό, κ.α., 72 Συνεδρίες Power Vibro Plate, 3 Λιπομετρήσεις, 3 Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής , 6 Επισκέψεις σε Σάουνα ή Χαμάμ & Εγγραφή στο Γυμναστήριο 

- Δυνατότητα Πραγματοποίησης έως 3 Power Vibrο Plate την εβδομάδα

 • 149€ για Ετήσιο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου με δυνατότητα χρήσης όλων των οργάνων και των μηχανημάτων ενδυνάμωσης,καθώς και αερόβιας άσκησης.Ποδήλατα | Διάδρομοι | Ελεύθερα Βάρη | Ελλειπτικά, κ.α. & Ετήσια Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, με ελεύθερη επιλογή τμημάτων από: Pilates, Zumba, Yoga, Body Pump, Δυναμικό, κ.α., 144 Συνεδρίες Power Vibro Plate, 6 Λιπομετρήσεις, 6 Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες σας, 12 Επισκέψεις σε Σάουνα ή Χαμάμ & Εγγραφή στο Γυμναστήριο 

- Δυνατότητα Πραγματοποίησης έως 3 Power Vibrο Plate την εβδομάδα

Pilates

Το Πρόγραμμα Pilates είναι το αντίβαρο της καθιστικής ζωής του στρες και της πολύωρης εργασίας. Αποτελεί μία μέθοδο γυμναστικής με θεραπευτικό αποτέλεσμα που απευθύνεται σε κάθε ασκούμενη.

Zumba

Η Zumba είναι ένα αερόβιο πρόγραμμα που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα στην ρουτίνα του αερόμπικ, δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που γυμνάζει όλο το σώμα και βοηθάει να κάψετε από 400 έως 1.000 θερμίδες την ώρα.

Λιπομέτρηση & Πρόγραμμα Διατροφής

Με τη λιπομέτρηση γίνετε ο υπολογισμός για το πόσα κιλά λίπους έχει το σώμα σας και πόσα κιλά είναι η άλυπη μάζα (το βάρος των μυών, των οστών και των οργάνων) για να διαπιστωθεί πόσα είναι τα περιττά κιλά και αν υπάρχουν. 

Με βάση τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης σχεδιάζετε από έμπειρους γυμναστές το πρόγραμμα της διατροφής με γνώμονα τις διατροφικές συνήθειες, το βασικό μεταβολισμό, τις ημερήσιες καύσεις και φυσικά την κατανάλωση θερμίδων από την προπόνηση.

Η διατροφή βοηθάει στην πιο γρήγορη ελάττωση του περιττού λίπους και κατά συνέπεια του βάρους, τη διατήρηση του βάρους ή την αύξηση της άλυπης μάζας ανάλογα με τους στόχους του κάθε ατόμου.

Power Vibro Plate 

Το Power Vibro Plate είναι η επιστημονική εξέλιξη του τρόπου εκγύμνασης που εξασφαλίζει γρήγορα θεαματικά αποτελέσματα. 

Πρόκειται για μια επανάσταση, που δίνει τη δυνατότητα σε 10΄μόνο λεπτά , εύκολα, γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, να αποκτήσουμε τέλειο σώμα

 • Ισχύει έως 30/10/2020 για έναρξη προγράμματος.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 23:00 & Σάββατο 10:00 έως 19:00
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς 5 κουπονιών, 1 για προσωπική χρήση.
 • Η υλοποίηση της προσφοράς μπορεί να υλοποιηθεί σε έναν από τους παρακάτω χώρους: 
  - Ήρωνος 3, Ευκλείδης, τηλέφωνο 2310 850116
  - Κοσμά Αιτωλού 38, Δελφών, τηλέφωνο 2310 820574
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Γυμναστηρίου.

Η Viva La Vita είναι η σύγχρονη αλυσίδα γυμναστηρίων και ινστιτούτων αισθητικής που διατηρεί υψηλά στάνταρ υπηρεσιών και αυστηρές προδιαγραφές χώρων, εξοπλισμού και προσωπικού. 

Τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα  από υπηρεσίες άθλησης και ομορφιάς που εντάσσονται σε μια κουλτούρα που θέλει ανθρώπους ενεργητικούς, νέους και υγιείς.

Η Εταιρεία πρεσβεύει μια εντελώς φρέσκια ιδέα για το πώς πρέπει να είναι το γυμναστήριο σήμερα. Χτίζει προσωπικές σχέσεις επιτυχίας, δημιουργεί κίνητρα αυτοπραγμάτωσης και αυτοεπιβεβαίωσης, αφοσιώνεται στην εξασφάλιση μιας πρωτότυπης και συναρπαστικής γυμναστικής εμπειρίας και οργανώνει την ατομική σας προπόνηση με εγκαρδιότητα και χαμόγελο.

Οι αξίες της εταιρείας συμπυκνώνονται στο «μήνυμα»:

Γυμνάσου οργανωμένα με φροντίδα και κέφι.
Νιώσε τη συναρπαστική αίσθηση του ανανεωμένου σου εαυτού.
Ζήσε τις όμορφες στιγμές σου.

1. Ήρωνος 3, Περιοχή Ευκλείδη | 2. Κοσμά Αιτωλού 38, Δελφών
http://vivalavita.gr/
1. 2310 850116 | 2. 2310 820574

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!