Σώμα | Αδυνάτισμα

Από 59€ για 6 ή 10 Διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, στη Δελφών!


Από 59€ για 6 ή 10 Διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, με Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε Συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία ή Θερμοθεραπεία, για Αποτοξίνωση, Απώλεια Βάρους και Σύσφιξη, στο Κέντρο Αισθητικής «Beauty Tec», στη Δελφών!

59,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
15

Από 59€ για 6 ή 10 Διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, στη Δελφών!


Από 59€ για 6 ή 10 Διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, με Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε Συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία ή Θερμοθεραπεία, για Αποτοξίνωση, Απώλεια Βάρους και Σύσφιξη, στο Κέντρο Αισθητικής «Beauty Tec», στη Δελφών!

59,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
15 Αγορές
  • 59€ για 6 Διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, με Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε Συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία ή Θερμοθεραπεία!
  • 89€ για 10 Διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, με Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε Συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία ή Θερμοθεραπεία!

- Διάρκεια κάθε διπλής συνεδρίας: 60'

Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε Συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία
1. Περιποίηση με gel λιποδιάλυσης στη θερμοκουβέρτα (30')
2. Massage κατά της κυτταρίτιδας με έλαια λιποδιάλυσης (30')
Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε Συνδυασμό με Θερμοθεραπεία

1. Massage κατά της κυτταρίτιδας με έλαια λιποδιάλυσης (30')
2. Πρεσσοθεραπεία για αποσυμφόρηση της λέμφου και μείωση του λίπους και των οιδημάτων (30')

- Για περισσότερες πληροφορίες για τις θεραπείες, κάνε κλικ πάνω στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας
Το λεμφικό μασάζ ή πιο απλά το μασάζ με χειρομαλάξεις έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αφού βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου από τις τοξίνες, στην κυκλοφορία του αίματος, ενώ αυξάνει και τα επίπεδα του μεταβολισμού. Ειδικά με τη βοήθεια των αιθέριων ελαίων τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο ευεργετικά.

Θερμοθεραπεία
Η θερμοθεραπεία με θερμοκουβέρτες είναι ένα μέσο θερμοθεραπείας που χρησιμοποιείται στην αισθητική. Χρησιμοποιούνται για την εφίδρωση του σώματος μέσω της οποίας επιταχύνεται η αιματική κυκλοφορία, επέρχεται αύξηση του μεταβολισμού κατά 40% και προάγεται η νευρομυϊκή χαλάρωση και η αποβολή των τοξινών. Συνεπώς, βοηθά στην αποσύνθεση του λίπους και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.
Η θερμοκρασία που αναπτύσσουν ρυθμίζεται από ειδικούς διακόπτες και δεν υπερβαίνουν τους 50-55 βαθμούς C. Η θερμότητα μεταφέρεται σε βάθος στους υποκείμενους ιστούς. Οι μύες χαλαρώνουν και επέρχεται ψυχική ηρεμία.
Η θερμαινόμενη κουβέρτα βοηθά στην απώλεια βάρους με την βοήθεια των υπέρυθρων ακτινών . Καλύπτει το σώμα μέχρι το λαιμό με τις μεγάλες περιοχές της κουβέρτας. Οι υπέρυθρες ακτίνες ενεργοποιούν τον καταβολισμό και τον μεταβολισμό. Βοηθά στην απελευθέρωση τοξινών, επιπλέον νερό, αποσυνθέτει το λίπος και άλλες ουσίες μεταβολισμού με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.
Η συσκευή έχει ένα σύστημα ελέγχου με μικροϋπολογιστή και τριπλό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας. Μπορεί να αυξήσει την θερμοκρασία του δέρματος και σταδιακά διαλύει το λίπος, μπορεί να εισχωρήσει μέχρι και 5 εκατοστά βαθιά στο λιπώδη ιστό, καταναλώνει τις έξτρα θερμίδες, αποσυνθέτει τις στοιβάδες λίπους, αποτοξινώνει το αίμα και απελευθερώνει τις τοξίνες, αυξάνει την ανοσία στο σώμα, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει το μεταβολισμό, απαλλαγή από τον ιδρώτα, μειώνει τους πόνους και αναζωογονεί.

Πρεσσοθεραπεία
Η Πρεσσοθεραπεία είναι μία μέθοδος λεμφικής παροχέτευσης (λεμφικού μασάζ) ,αποτοξίνωσης, αύξησης του μεταβολισμού και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.
Κατά την διάρκεια λειτουργίας της με τη βοήθεια μιάς αντλίας στέλνει αέρα στη στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα και έτσι επιτυγχάνεται ένα ολικό μασάζ θερμού αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικρουπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται. Κάνει λεμφικό μασσάζ και "πιέζοντας" τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και την χαλάρωση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη.

Έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου σε όλο το σώμα. Η αίσθηση που νιώθει ο άτομο είναι αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης, μετά δε το πέρας της θεραπείας νοιώθει ελαφρύτερο κατα το ήμισυ του βάρους του!
Θεραπεύει πρηξίματα και οιδήματα όπου λιμνάζει η λέμφος και οφείλονται στην κακή κυκλοφορία και σε χρόνιες παθήσεις των φλεβών.Βελτιώνει εσωτερικά την υγεία και ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δέν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος.

  • Ισχύει για έναρξη των συνεδριών έως 31/03/2021.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 21:00. 
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2310 847543.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010.  

Η πολυετής της εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή της απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.

Στο νέο της χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.

Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών!

Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχει επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνει λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς και περιποίησης με τις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες μεθόδους!

Δελφών 68, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
https://www.beautytecshop.com
2310 847543

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 86 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€