Ομορφιά | Ευεξία

Από 19,90€: Δερμοαπόξεση με Διαμάντι ή Μικροκρυστάλλους


Από 19,90€ για 1 έως 3 Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Διαμάντι ή Μικροκρυστάλλους, για μείωση των ρυτίδων και επαναφορά της λάμψης, στο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην Περιοχή Βούλγαρη!

70,00€
19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-72%
Κερδίζεις
50,10€
Αγορές
34

Από 19,90€: Δερμοαπόξεση με Διαμάντι ή Μικροκρυστάλλους


Από 19,90€ για 1 έως 3 Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Διαμάντι ή Μικροκρυστάλλους, για μείωση των ρυτίδων και επαναφορά της λάμψης, στο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην Περιοχή Βούλγαρη!

70,00€
19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
34 Αγορές
-72% Έκπτωση
Κερδίζεις 50,10€

Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Διαμάντι ή Μικροκρυστάλλους

 • 19,90€ από 70€ για 1 Συνεδρία
 • 49,90€ από 200€ για 3 Συνεδρίες (16,63€/συνεδρία)

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60'

Στάδια Δερμοαπόξεσης:
- Ντεμακιγιάζ
- Επιπλέον καθαρισμός με ειδικό νερό ντεμακιγιάζ
- Peeling με scrub
- Δερμοαπόξεση
- Υψίσυχνα για αντισηψία και αποστείρωση
- Μάσκα ενυδάτωσης
- Ενυδατική κρέμα
- Αντηλιακό εάν ο η θεραπεία πραγματοποιηθεί μέρα

* Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην Περιοχή Βούλγαρη. Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.

* Δες όλες τις Προσφορές για το «Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής» με κλικ ----> ΕΔΩ


Δερμοαπόξεση 

Η Δερμοαπόξεση είναι μια αναίμακτη διαδικασία αφαίρεσης της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος, χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού και αναρρόφησης σε όλη την επιφάνεια του δέρματος. Η διαδικασία αυτή διεγείρει τις διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, της κυκλοφορίας του αίματος και προάγει την έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα οφέλη της διαδικασίας είναι: o βαθύς καθαρισμός του δέρματος, η λείανση ουλών και σημαδιών από ακμή, ο αποχρωματισμός κηλίδων, δυσχρωμιών και πανάδων, η βελτίωση της ανομοιόμορφης υφής του δέρματος, η αντιμετώπιση ξηρότητας και φθοράς από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η αναζωογόνηση του θαμπού, άτονου και σκληρού δέρματος, η μείωση της λιπαρότητας του δέρματος, η εξάλειψη λεπτών ρυτίδων, και η βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος και υπεραιμία των ιστών.

 • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 27/04/2024.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 έως 20:00.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην Περιοχή Βούλγαρη. Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Καλώς ήρθες σε ένα σύγχρονο Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Ιατρικής, στην περιοχή Βούλγαρη. 

Εδώ θα βρεις, σε συνεργασία με το Goldmall.gr, μοναδικές προσφορές για έναν πολυδύναμο χώρο, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό.

Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!