Θέατρο | Συναυλίες

9€: Παράσταση «Δεν Πληρώνω, Δεν Πληρώνω» του Ντάριο Φο | Αθήναιον

9€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Δεν Πληρώνω, Δεν Πληρώνω» του Ντάριο Φο!

Η διαχρονική πολιτική φαρσοκωμωδία του βραβευμένου με Νόμπελ Ιταλού συγγραφέα, σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσικάρα, στο Θέατρο Αθήναιον, στις 29-31 Μαρτίου & 5-7 Απριλίου!

12,00€
9,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
192

9€: Παράσταση «Δεν Πληρώνω, Δεν Πληρώνω» του Ντάριο Φο | Αθήναιον

9€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Δεν Πληρώνω, Δεν Πληρώνω» του Ντάριο Φο!

Η διαχρονική πολιτική φαρσοκωμωδία του βραβευμένου με Νόμπελ Ιταλού συγγραφέα, σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσικάρα, στο Θέατρο Αθήναιον, στις 29-31 Μαρτίου & 5-7 Απριλίου!

12,00€
9,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
192 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 9€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Δεν Πληρώνω, Δεν Πληρώνω» στο Κινηματοθέατρο Αθήναιον

- Ημερομηνίες Παραστάσεων: 
Παρασκευή 29 Μαρτίου - 21:15
Σάββατο 30 Μαρτίου - 21:15
Κυριακή 31 Μαρτίου - 21:15
Παρασκευή 5 Απριλίου - 21:15
Σάββατο 6 Απριλίου - 21:15
Κυριακή 7 Απριλίου - 21:15

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 12€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης, επιδεικνύοντας το κουπόνι που αγόρασες.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Κινηματοθέατρο Αθήναιον (Βασιλίσσης Όλγας 35)

Η πασίγνωστη κωμωδία του Ντάριο Φο, μια πολιτική φάρσα που δεσπόζει εδώ και δεκαετίες στο θεατρικό στερέωμα, θα παρουσιαστεί για 6 παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον με τη σκηνοθεσία να την υπογράφει ο Βασίλης Τσικάρας. Το έργο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 21.15.

Συντελεστές
Μετάφραση - Απόδοση: Πηνελόπη Χριστοπούλου
Σκηνοθεσία - Προσαρμογή Κειμένου: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Ήχοι - Φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης, Χρ. Ασλανίδη
Φωτογράφιση - trailer: Βασίλης Τσικάρας
Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου
Παίζουν: Όλγα Κουτσώνου, Πάνος Μέγγουλης, Σταύρος Βαφειάδης, Μαρία Κατέχη, Σταύρος Δουκουζγιάννης και ο Βασίλης Τσικάρας

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

ΔΕΝ πληρώνω ΔΕΝ πληρώνω
κωμωδία του Ντάριο Φο

«ΔΕΝ πληρώνω, ΔΕΝ πληρώνω». Η πασίγνωστη κωμωδία του Ντάριο Φο, μια πολιτική φάρσα που δεσπόζει εδώ και δεκαετίες στο θεατρικό στερέωμα, θα παρουσιαστεί για 6 παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον με τη σκηνοθεσία να την υπογράφει ο Βασίλης Τσικάρας. Το έργο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 21.15.

Λίγα λόγια για το έργο: Σε μια γειτονιά του Μιλάνου, η Αντωνία επιστρέφει στο σπίτι από το σούπερ - μάρκετ, κουβαλώντας πολλές σακούλες με τρόφιμα! Παράλληλα διηγείται στην φίλη της Μαργαρίτα, πως οι πελάτες του σούπερ - μάρκετ επαναστάτησαν, άδειασαν όλα τα ράφια και πλήρωσαν όσα ήθελε ο καθένας, φωνάζοντας το σύνθημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ». Στη συνέχεια Αντωνία και Μαργαρίτα προσπαθούν να εξαφανίσουν με…κόλπο τις σακούλες με τα τρόφιμα σκεπτόμενες την αντίδραση του Τζοβάνι που είναι νομοταγής μέχρι…αηδίας! Όταν όμως εμφανιστούν στο σπίτι οι ανυποψίαστοι σύζυγοι Τζιοβάνι και Λουίτζι, θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν την υπόθεση! Τότε θα επιστρατευτεί η Αγία Ευλαλία και η νέα ιατρική μέθοδος μεταφοράς εμβρύων και…ψαριών!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση - απόδοση: Πηνελόπη Χριστοπούλου

Σκηνοθεσία - προσαρμογή κειμένου: Βασίλης Τσικάρας

Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βλάχου

Ήχοι - φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης, Χρ. Ασλανίδη

Φωτογράφιση - trailer: Βασίλης Τσικάρας

Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου

Παίζουν: Όλγα Κουτσώνου, Πάνος Μέγγουλης, Σταύρος Βαφειάδης, Μαρία Κατέχη, Σταύρος Δουκουζγιάννης και ο Βασίλης Τσικάρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Βασιλίσσης Όλγας 35

Τ. 6906 467 283

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.15

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρασκευή 29/3, Σάββατο 30/3, Κυριακή 31/3

Παρασκευή 5/4, Σάββατο 6/4, Κυριακή 7/4

***

Βασίλης Τσικάρας: Τον γνωρίσαμε μέσα από τα θεατρικά του έργα «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Άδεια πιάτα», «Άδεια πιάτα 2», «Έχω θέμα», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Μην πεις όχι μωρό μου», «Χοντρός παραμυθάς», «Απόψε σε θέλω πάλι», «Madmix I,II,III» κι από τις κινηματογραφικές του ταινίες «Έξοδος 1826», «Πολιορκία», «Πέντε 5», «Operation Star». Έχει σκηνοθετήσει επίσης μεγάλους Ιταλούς δημιουργούς όπως Πιραντέλο, Φο, Μαστριάνι. Για το έργο του στο θέατρο και τον κινηματογράφο, έχει βραβευτεί δεκάδες φορές, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 35, σε έναν από τους πιο γνώριμους και κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στεγάζεται το Θέατρο «Αθήναιον».

Το ιστορικό αυτό θέατρο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968 ως θερινός κινηματογράφος και στη συνέχεια από το 1980 έκανε το ντεμπούτο του ως θέατρο με μύθους του χώρου όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Μίμης Φωτόπουλος και νεότεροι όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος κ.α. Το θέατρο ανήκει στη δικαιοδοσία της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Το Θέατρο Αθήναιον Θεσσαλονίκης διαθέτει δύο αίθουσες χωρητικότητας 361 και 135 θέσεων αντίστοιχα, μεγάλο φουαγιέ, 8 καμαρίνια, πλήρη φωτιστικό και ηχητικό εξοπλισμό.

Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη
https://cineathinaion.gr/
6906 467283

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!