ΑΘΗΝΑ (Όλες οι Προσφορές)

Από 50€: Ανάπλαση Προσώπου | Yπηρεσίες Υψηλής Αισθητικής | Περιστέρι

Από 50€ για Ανάπλαση Προσώπου με επιλογή από υπηρεσίες υψηλής Ιατρικής Αισθητικής: Botox, Ενέσιμο Γέμισμα Υαλουρονικού, Ενέσιμες Μεσοθεραπείες, Δερμοαπόξεση, στο Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής «Mediaspis», στο Περιστέρι!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
14

Από 50€: Ανάπλαση Προσώπου | Yπηρεσίες Υψηλής Αισθητικής | Περιστέρι

Από 50€ για Ανάπλαση Προσώπου με επιλογή από υπηρεσίες υψηλής Ιατρικής Αισθητικής: Botox, Ενέσιμο Γέμισμα Υαλουρονικού, Ενέσιμες Μεσοθεραπείες, Δερμοαπόξεση, στο Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής «Mediaspis», στο Περιστέρι!

14 Αγορές
 • 50€ για 1 Δερμοαπόξεση Προσώπου (Dermabrasion) με Μικροκρυστάλλους
 • 50€ για 1 Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ και Πολυβιταμίνες (1 ml)
 • 50€ για 1 Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με Πολυβιταμίνες (1 ml)
 • 50€ για 1 Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με καθαρό διασταυρωμένο Υαλουρονικό Οξύ (1 ml)
 • 100€ για 1 Θεραπεία Botox περιοφθαλμικά
 • 250€ για Γέμισμα με Υαλουρονικό Οξύ (1 ml) σε μία περιοχή επιλογής σου από:
  περίγραμμα χειλιών | όγκο σαρκώδους χειλιών | ρυτίδες καπνιστού (άνω χείλος) | ρυτίδες μεσόφρυου

- Διάρκεια κάθε θεραπείας: 30'

* Δες όλες τις Προσφορές του Mediaspis με κλικ ----> ΕΔΩ

Δες το πρόσωπο σου να αλλάζει θεαματικά και να δείχνει νεότερο από ποτέ! Ο συνδυασμός των παραπάνω θεραπειών αντιμετωπίζει στοχευμένα όλες τις μορφές γήρανσης (ρυτίδες έκφρασης-στατικές, αφυδάτωση, λιπαρότητα, τραχύτητα, πανάδες, χαλάρωση, θαμπάδα).

* Ανά 250€ αγορών σου προσφέρεται και 1 κουπόνι αξίας 50€ δώρο.
* Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών με τον περιορισμό ότι κάθε άτομο μπορεί να πραγματοποιήσει έως μία θεραπεία από το κάθε είδος υπηρεσίας (με εξαίρεση τις μεσοθεραπείες που μπορεί να πραγματοποιήσει απεριόριστες).

* Για αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε θεραπεία, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφορές». 

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

mediaspis-kritikes.jpg

Γέμισμα με υαλουρονικό οξύ (Filler)

Μείωση στατικών ρυτίδων και αλλαγή ογκομετρίας του προσώπου

Εφαρμόζεται σε μία περιοχή της επιλογής σας από: περίγραμμα χειλιών ή σαρκώδες χειλιών ή ρυτίδες καπνιστού (άνω χείλος) ή ρυτίδες μεσόφρυου

Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής η θεραπεία έχει στόχο να τονίσει το σχήμα και περίγραμμα των χειλιών ή να αυξήσει τον όγκο των χειλιών ή να μειώσει δραστικά τις ρυτίδες καπνιστού ή μεσόφρυου.

Είναι σημαντικό να συζητήσετε με τον θεραπευτή σας τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε μετά από κάθε εμφύτευση, όπως επίσης να καθορίσετε σε ποιες περιοχές του προσώπου σας μπορεί να εφαρμοστεί. Ανάλογα με τη γενική κατάσταση του δέρματος θα καθοριστεί από τον ιατρό σας, το πρωτόκολλο της θεραπείας που αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες.

Ενέσιμη θεραπεία κατά την οποία γίνεται τοποθέτηση διασταυρωμένου υαλουρονικού οξέος (της No1 παγκοσμίως μάρκας!!) κάτω από το δέρμα σας. Το υλικό απλά καταλαμβάνει όγκο και είναι απόλυτα φιλικό και ασφαλές αν αναλογιστεί κανείς ότι το υαλουρονικό οξύ αποτελεί συστατικό του ίδιου του δέρματος.

Άμεσο αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί 8 έως 12 μήνες στα χείλη και 13 έως 18 μήνες στις υπόλοιπες περιοχές του προσώπου.

Θεραπεία Botox

Μείωση ρυτίδων έκφρασης

Εφαρμόζεται στην περιοχή γύρω από τα μάτια (περιοφθαλμικά, "πόδι χήνας").

Σκοπός της θεραπείας είναι να μειώσει τις ρυτίδες έκφρασης (δυναμικές ρυτίδες) στην περιοχή που εφαρμόζεται.

Ενέσιμη θεραπεία (ανώδυνα τσιμπηματάκια) κατά την οποία εισάγεται Βοτουλινική τοξίνη τύπου Α στους μύες του προσώπου.

Η βοτουλινική τοξίνη είναι ένα τοπικό μυοχαλαρωτικό με αποτέλεσμα το δέρμα που βρίσκεται πάνω στους μύες στους οποίους εφαρμόστηκε να γίνεται πιο λείο και να εξαφανίζονται οι ρυτίδες έκφρασης, ενώ οι υπόλοιποι μυς λειτουργούν κανονικά επιτρέποντας τη φυσιολογική εκφραστικότητα του προσώπου. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής αν αναλογιστεί κανείς ότι η εν λόγω δραστική ουσία χρησιμοποιείται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια, και η δράση της είναι παροδική.

Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε 15 ημέρες και διαρκεί 4 έως 6 μήνες.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με καθαρό Υαλουρονικό Οξύ

Ισχυρή ενυδατική δράση, στοιβαρό και ελαστικό δέρμα

Εφαρμόζεται σε μία περιοχή της επιλογής σας από: πρόσωπο ή λαιμό ή ντεκολτέ

Προσφέρει ισχυρή ενυδατική δράση στο χόριο του δέρματος όλου του προσώπου με αποτέλεσμα το δέρμα μέσα σε 36 ώρες να είναι πιο ζωηρό, ελαστικό, στιβαρό και πυκνό. Επίσης μειώνονται δραστικά οι ρυτίδες αφυδάτωσης και το δέρμα αποκτά την τάση να γυαλίζει από μόνο του λόγω της ισχυρής εκ των έσω ενυδάτωσης.

Ενέσιμη θεραπεία (πολλαπλά ανώδυνα τσιμπηματάκια) κατά την οποία γίνεται ομοιόμορφη τοποθέτηση μη διασταυρωμένου υαλουρονικού οξέος (1 ml) κάτω από το δέρμα σας.

Άμεσο αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί από 3 έως 6 μήνες ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και την έκθεση στον ήλιο.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με Πολυβιταμίνες

Υγεία επιδερμίδας και δερματικού ιστού

Εφαρμόζεται σε μία περιοχή της επιλογής σας από: πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ

Προσφέρει απευθείας στο δέρμα το σύνολο των μικροθρεπτικών συστατικών που του είναι απαραίτητα προκειμένου να είναι υγειές και ζωηρό. Δεν προσφέρει άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά βοηθά σημαντικά το δέρμα να επιτελεί τις λειτουργίες του και να ενισχύει τις άμυνές του απέναντι στις εξωτερικές επιδράσεις και το γήρας.

Ενέσιμη θεραπεία (πολλαπλά ανώδυνα τσιμπηματάκια) κατά την οποία γίνεται ομοιόμορφη τοποθέτηση ορού με πολυβιταμίνες (1 ml) κάτω από το δέρμα σας.

Άμεσο αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί από 3 έως 6 μήνες ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και την έκθεση στον ήλιο.

Δερμοαπόξεση (dermabrasion)

Ομαλοποίηση υφής της επιδερμίδας, μείωση λιπαρότητας και ουλών

Το Microdermabrasion (μικροδερμοαπόξεση) είναι μια συσκευή για μηχανική απολέπιση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Η μέθοδος βασίζεται στην προσβολή της επιφάνειας του δέρματος με μικροσκοπικούς κρυστάλλους Οξειδίου του Αλουμινίου σε αποστειρωμένες συνθήκες. Κατά την επαφή τους με το δέρμα, οι μικροκρύσταλλοι παρασύρουν και απομακρύνουν τα υπερπλήρη σε μελανίνη επιφανειακά κύτταρα, ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα νεκρών κυττάρων, αφήνοντας έτσι το δέρμα πιο λευκό και ήπια απολεπισμένο. Επίσης το Microdermabrasion εφαρμόζοντας εστιασμένα, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και την ισχυρή κινητική ενέργεια των μικροκρυστάλλων επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος.

Η δερμοαπόξεση έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να εμφανίζεται νεότερη, φρέσκια, φωτεινή, με δραματική μείωση της λιπαρότητας, της τραχύτητας και της πορώδους όψης της.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 15 ημέρες παράλληλα με την σωστή αντηλιακή προστασία. Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και σε βαριές περιπτώσεις συνδιάζεται με χημικό peeling ή laser για πιο δραστική αντιμετώπιση των πανάδων.

 • Ισχύει έως 30/06/2022.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 | Σάββατο 10:00 - 16:00
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Με αγορές κουπονιών αξίας 250€ και άνω σου προσφέρεται και 1 κουπόνι αξίας 50€ δώρο.
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών με τον περιορισμό ότι κάθε άτομο μπορεί να πραγματοποιήσει έως μία θεραπεία από το κάθε είδος υπηρεσίας (με εξαίρεση τις μεσοθεραπείες που μπορεί να πραγματοποιήσει απεριόριστες).
 • Απαραίτητη η επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στα τηλέφωνα: 210 5772100 ή 210 5772102
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Η προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη του Κέντρου.

Το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής «Mediaspis» στο Περιστέρι είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων.

Έλα στους σύγχρονους και άνετους χώρους του και απόλαυσε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της αισθητικής.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Στο Mediaspis λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.

Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 16, Περιστέρι
210 5772100 | 210 5772102

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!