Αθήνα

Από 59€ για Ανανέωση της Εμφάνισής σου σε Πρόσωπο & Λαιμό | Παγκράτι


Από 59€ για 1 Συνεδρία Botox σε Μεσόφρυο, Πόδι Χήνας, Full Face, Ρυτίδες Καπνιστού, Οβάλ Προσώπου & Λαιμό, με δυνατότητα συνδυασμού με Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, στη σύγχρονη Κλινική Αισθητικής Δερματολογίας «Athens Derma Clinic», στο Παγκράτι!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
22

Από 59€ για Ανανέωση της Εμφάνισής σου σε Πρόσωπο & Λαιμό | Παγκράτι


Από 59€ για 1 Συνεδρία Botox σε Μεσόφρυο, Πόδι Χήνας, Full Face, Ρυτίδες Καπνιστού, Οβάλ Προσώπου & Λαιμό, με δυνατότητα συνδυασμού με Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, στη σύγχρονη Κλινική Αισθητικής Δερματολογίας «Athens Derma Clinic», στο Παγκράτι!

22 Αγορές
  • 59€ από 180€ για 1 Συνεδρία Botox σε Μεσόφρυο ή Πόδι Χήνας
  • 119€ από 500€ για 1 Συνεδρία Botox (& 1 Επαναληπτική Συνεδρία) σε Full Face, Ρυτίδες Καπνιστού, Οβάλ Προσώπου & Λαιμό και 1 Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

- Η επαναληπτική συνεδρία θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με το δερματολογικό ιατρείο.
- Λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό πριν την εφαρμογή και σε περίπτωση αντένδειξης του ασθενή στo botox ακυρώνεται το κουπόνι και γίνεται επιστροφή ολόκληρου του ποσού των χρημάτων.

* Δες και την Προσφορά της Athens Derma Clinic για Γέμισμα Υαλουρονικού & Αύξηση Όγκου Χειλιών

Botox
Το botox είναι αποτελεσματικό στην εξαφάνιση των ρυτίδων του μετώπου, του μεσόφρυου, των περιοφθαλμικών (πόδι χήνας), των περιστοματικών, του λαιμού. Είναι ακίνδυνη θεραπεία και γίνεται με τη μορφή ενέσεων με πολύ λεπτή βελόνα μεσοθεραπείας, αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία με αλοιφή, μέσα στον μυ που βρίσκεται κάτω από το δέρμα.
Η διάρκεια της διαδικασίας είναι περίπου 15 λεπτά και προηγείται η αναισθητική αλοιφή για 30 περίπου λεπτά. 
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εγχύεται πρωτεΐνη με λεπτές ενέσεις στην περιοχή του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών ακινητοποιώντας τους μύες που προκαλούν τις ρυτίδες.
Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας.
Το αποτέλεσμα εμφανίζεται την 4η-5η ημερα από την εφαρμογή και διαρκεί 4 - 5 μήνες. Εκτίμηση του αποτελέσματος γίνεται 18 - 20 ήμερες μετά.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
Η ενέσιμη μεσοθεραπεία διορθώνει πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας. Μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, που ενισχύουν τα υδατικά συστατικά της επιδερμίδας, συγκρατούν το νερό και διατηρούν το δέρμα λαμπερό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο.
Είναι ιδανικό για Αντιγήρανση με μείωση των ρυτίδων, πρόληψη εμφάνισης νέων ρυτίδων, βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών, φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα, και έχει συσφιγκτική δράση.
Η ενέσιμη μεσοθεραπεία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία σε όλα τα σημεία του προσώπου. Εφαρμόζεται γύρω από τα μάτια, στους μαύρους κύκλους των ματιών, στο πόδι της χήνας, στο μεσόφρυο, γύρο από το στόμα, στο πηγούνι και σε όλες τις ρυτίδες έκφρασης και όλες τις ρυτίδες του προσώπου γενικά.

  • Ισχύει για αγορές έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 13:00 - 22:00.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 210 7226969, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Η Athens Derma Clinic είναι ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο που εξειδικεύεται στη δερματολογία, την αισθητική ιατρική και την δερματοχειρουργική. 

Έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με έγκριτους ιατρούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό και έχουν εξειδικευτεί στους τομείς της μεταμόσχευσης μαλλιών και της πλαστικής χειρουργικής.

Διευθυντής της Αthens Derma Clinic είναι ο ιατρός Δεληγιάννης Παναγιώτης, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος με δεκαετή εμπειρία στον τομέα της κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Απόφοιτος της ιατρικής σχολής του ΔΠΘ, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος και ειδικευθείς στο νοσοκομείο Α. Συγγρός. Ο ιατρός έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει επιστημονικό έργο με άρθρα και εργασίες.

Τμήματα:
-Δερματολογία-Παιδοδερματολογια
-Αισθητική Ιατρική
-Δερματοχειρουργική

Σπύρου Μερκούρη 28, Παγκράτι
210 7226969

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αθήνα
Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!
Έκπτωση -59% Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας «Medikratis» | Πειραιάς

Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!

Αγορές: 23 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
24,90€
Αθήνα
Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέως, για αύξηση του όγκου σε χείλη & ζυγωματικά, στον Πειραιά!
Έκπτωση -33% Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας «Medikratis» | Πειραιάς

Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέως, για αύξηση του όγκου σε χείλη & ζυγωματικά, στον Πειραιά!

Αγορές: 16 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 90,00€
59,90€