199€ από 500€ για 3 Συνεδρίες Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Προσώπου PRP, της υπερσύγχρονης ανώδυνης λύσης στην αντιμετώπιση της Γήρανσης του Δέρματος, της Χαλάρωσης και των Ρυτίδων, αλλά και στην πρόληψη και αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, από το Κέντρο Laser και Αισθητικής «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή!

500,00€
199,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-60%
Κερδίζεις
301,00€
Αγορές
14


199€ από 500€ για 3 Συνεδρίες Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Προσώπου PRP, της υπερσύγχρονης ανώδυνης λύσης στην αντιμετώπιση της Γήρανσης του Δέρματος, της Χαλάρωσης και των Ρυτίδων, αλλά και στην πρόληψη και αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, από το Κέντρο Laser και Αισθητικής «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή!

500,00€
199,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
14 Αγορές
-60% Έκπτωση
Κερδίζεις 301,00€
 • 199€ από 500€ για 3 Συνεδρίες Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Προσώπου PRP, της υπερσύγχρονης λύσης στην αντιμετώπιση της Γήρανσης του Δέρματος, της Χαλάρωσης και των Ρυτίδων, αλλά και στην πρόληψη και αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης!

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60'


- Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 3 συνεδρίες-επισκέψεις.

- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες και Άνδρες.

PRP Αυτόλογη Θεραπεία

Είναι μέθοδος της αισθητικής δερματολογίας τόσο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, της δερματικής χαλάρωσης και των ρυτίδων του προσώπου, όσο και για την πρόληψη και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και των αδύναμων μαλλιών.

Χρησιμοποιείται κυρίως στην εποχιακή τριχόπτωση, στην γυροειδή αλωπεκία, στην ουλωτική αλωπεκία, στην αρχόμενη ανδρογενετική αλωπεκία σε άντρες και γυναίκες καθώς και στην ενίσχυση και σταθεροποίηση του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Ποια η διαφορά ετερόλογης και αυτόλογης μεσοθεραπείας;

Η παραδοσιακή μεσοθεραπεία είναι η ετερόλογη. Αυτή χρησιμοποιεί ένα κοκτέιλ ουσιών όπως αμινοξέα, μέταλλα, ένζυμα, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ τα οποία εγχύονται ενδοδερμικά με ανώδυνες μικρο-ενέσεις στο χόριο και στόχο έχουν να χαρίσουν λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα.

Λέγοντας αυτόλογο εννοούμε υλικό από τον ίδιο τον οργανισμό. Στην πράξη, με μία απλή αιμοληψία (όπως αυτή που κάνουμε για μία εξέταση αίματος), παίρνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος. Το αίμα αυτό φυγοκεντρείται και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, πλάσμα, αιμοπετάλια και λευκά αιμοσφαίρια. Ένα μέρος από αυτό το υλικό αφού εμπλουτιστεί με ενεργοποιητές των αιμοπεταλίων χρησιμοποιείται ως υλικό μεσοθεραπείας. Δηλαδή, αξιοποιούμε το ίδιο το πλάσμα και τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων από το αίμα του ασθενούς. Λόγω της αυτόλογης φύσης της μεθόδου, η πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων, αυτοανοσίας κλπ είναι πρακτικά μηδαμινές.

Το ΡΗΡ (plateletrichplasma) σημαίνει πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Στους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων και στα ενεργοποιημένα συστατικά του αίματος του ασθενούς βασίζεται η θεραπεία. Είναι λοιπόν μια απολύτως βιολογική θεραπεία

Οι αυξητικοί παράγοντες των αιμοπεταλίων (κυριότεροι οι EGF, V-EGF, FGF, PDGF, TGF-α, TGF-β κ.α.) δρουν συνεργιστικά για την ανάπλαση του τριχωτού της κεφαλής και πιο συγκεκριμένα επάγουν:

Την αγγειογέννεση (άρα πετυχαίνουμε καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση του τριχωτού της κεφαλής), τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων του τριχωτού της κεφαλής και την διαφοροποίηση (προσέλκυση και δημιουργία νέων ινοβλαστών που παράγουν εξωκυττά.ρια ουσία)

Τα λευκά αιμοσφαίρια αντιμετωπίζουν τις μολύνσεις και εκκρίνουν και αυτά δικούς τους αυξητικούς παράγοντες που συμπληρώνουν και ενισχύουν τη δράση των αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων. Τα θρεπτικά συστατικά του πλάσματος (υδατάνθρακες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κλπ) συμβάλλουν στη θρέψη, ενυδάτωση και σφριγηλότητα του τριχωτού της κεφαλής και προστατεύουν τα κύτταρα από επιβλαβείς παράγοντες (πχ. αντιοξειδωτικά, αναστολείς πρωτεασών κλπ).

Το μείγμα που εφαρμόζεται αποτελείται από μία μεγάλη ποικιλία αυτόλογων συστατικών και τα συστατικά του DNAactivator, συνεπώς είναι πολυδύναμο. Αντίθετα οι ετερόλογες μεσοθεραπείες χρησιμοποιούν ένα μίγμα με μικρή ποικιλία ετερολόγων συστατικών (βιταμίνες, αμινοξέα κλπ). Τα αποτελέσματά της είναι πιο μακροπρόθεσμα, αφού η μέθοδος ενεργοποιεί τη φυσική αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής. Ειδικά οι επόμενες συνεδρίες ( μετά παύση 2 μηνών) θα γίνονται όλο και αραιότερα, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι αθροιστικά.

Αντενδείξεις της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP

– Σακχαρώδης διαβήτης μη ρυθμισμένος

– Λήψη αντιπηκτικών

– Μη ελεγχόμενη υπέρταση

– Καρδιακή ανεπάρκεια

– Αρρυθμίες

Πόσο ασφαλής είναι η μέθοδος PRP;

Γίνεται με απλή αιμοληψία σε επίπεδο ιατρείου. Στη συνέχεια το αίμα με φυγοκέντρηση διαχωρίζεται από το πλάσμα που είναι πλούσια σε αιμοπετάλια, τα οποία και περιέχουν τους αυξητικούς παράγοντες. Συνθήκες αντισηψίας για αποφυγή επιμολύνσεων πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά.

Αυτό το είδος μεσοθεραπείας είναι μοναδικό γιατί δεν προκαλεί αλλεργία λόγω του ότι λαμβάνεται από το ίδιο το άτομο.

Για να απελευθερωθούν περισσότεροι αυξητικοί παράγοντες ορισμένοι ενεργοποιούν το αυτόλογο πλάσμα αιμοπεταλίων με προσθήκη DNA, χλωριούχου ασβεστίου ή θρομβινης. Η χρήση των ενεργοποιητὡν αυτών απαιτεί ιατρική επιτήρηση για την αποφυγή καρδιακών αρρυθμιών και θρομβώσεων και το ενεργοποιημένο PRP δεν θεωρείται πια αυτόλογο και μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Τρόπος εφαρμογής του PRP

Η εφαρμογή του PRP γίνεται από τον ίδιο τον γιατρό με εξειδικευμένο πρωτόκολλο με το ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας U225 το οποίο είναι ανώδυνο.

 • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 31/10/2018.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.
 • Δυνατότητα αγοράς έως 1 κουπονιού για ατομική χρήση. 
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 3 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στα τηλέφωνα 2310 232525 ή 2310 235948.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένου.
 • Ακύρωση ραντεβού, τουλάχιστον μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας. 

Τα Laserline Clinics, όνομα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πρωτοπορία και την καινοτομία στο χώρο της Κοσμητικής Ιατρικής, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, αξιοποιώντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία Laser και την εξειδικευμένη γνώση από το 1996.

Αναπτύσσουν και προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους, που μπορούν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα αισθητικής και διαιτολόγια που στο παρελθόν πολύ πιθανόν να φάνταζαν οικονομικά απρόσιτες.

Το άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου, σας προτείνει την καταλληλότερη θεραπευτική προσέγγιση με βάση τις ανάγκες σας και σας ενημερώνει πλήρως και λεπτομερώς για την μέθοδο που θα ακολουθήσει, από την έναρξη μέχρι και την ολοκλήρωση των εφαρμογών.

Με επιστημονική ευθύνη, πολυετή πείρα, κύρος και συνέπεια, αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες απαιτήσεις του σημερινού ανθρώπου για αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι:

⦁ Σωστή εκτίμηση της κάθε περίπτωσης από ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
⦁ Σωστή θεραπευτική προσέγγιση με την επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος.
⦁ Συνεχής παρακολούθηση και εκτίμηση της πορείας του περιστατικού.
⦁ Μόνο ιατρικά αποδεκτές & τεκμηριωμένες μέθοδοι, εφαρμοσμένες από ειδικούς, μπορούν να έχουν αποτέλεσμα.

Τα Laserline Clinics για άλλη μια φορά έρχεται να δώσει λύσει εκεί όπου οι άλλοι αδυνατούν ή λίγα έχουν να προσφέρουν.

Υπηρεσίες:

⦁ Med Contour - Μη Επεμβατική Μέθοδος Λιποαφαίρεσης
⦁ Αποτρίχωση laser Alexandrite
⦁ Μεταμόσχευση μαλλιών
⦁ Ενεργοτριχογέννεση – Αντιμετώπιση τριχόπτωσης με Laser
⦁ Θεραπεία Ευρυαγγείων, ραγάδων
⦁ Θεραπεία Ακμής
⦁ Μεσοθεραπεία Προσώπου
⦁ Δερμοαπόξεση Microdermabration Ecopeel
⦁ Οξυγονοθεραπεία Προσώπου – Σώματος
⦁ Φωτοανάπλαση
⦁ Υαλουρονικό – Bottox
⦁ Edermologie LPG
⦁ Cryolipolisis Μεσοθεραπεία Σώματος
⦁ P.R.P.

Τσιμισκή 86 (4ος όροφος), Θεσσαλονίκη
http://www.laserline-clinics.gr/
2310 232525 & 2310 235948

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
 • Παραγγελία του κουπονιού σας με Δωρεάν Αντικαταβολή 
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αποκλειστικό
Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου με τη μέθοδο Hydrafacial, για Βαθιά Ενυδάτωση και Θρέψη του Δέρματος, στον Εύοσμο!
Έκπτωση -40% Πρότυπο Ιατρικό Κέντρο Ομορφιάς Δυτικής Θεσσαλονίκης

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου με τη μέθοδο Hydrafacial, για Βαθιά Ενυδάτωση και Θρέψη του Δέρματος, στον Εύοσμο!

Αγορές: 21 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 50,00€
29,90€