Μόλις από 10€ για Full Body Relax Massage ή Αθλητικό Massage ή Θεραπευτικό Deep Tissue Massage ή Λεμφικό Massage ή Χαλαρωτικό Massage Εγκυμοσύνης, για Απαλλαγή από Μυοσκελετικούς Πόνους και Άμεση Ανακούφιση, στο Εξειδικευμένο «Κέντρο Λειτουργικής Φυσιοθεραπείας & Αποκατάστασης» της Έμπειρης Φυσιοθεραπεύτριας Δήμητρας Μπλέκου στην Παπαναστασίου!

20,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
10,00€
Αγορές
70


Μόλις από 10€ για Full Body Relax Massage ή Αθλητικό Massage ή Θεραπευτικό Deep Tissue Massage ή Λεμφικό Massage ή Χαλαρωτικό Massage Εγκυμοσύνης, για Απαλλαγή από Μυοσκελετικούς Πόνους και Άμεση Ανακούφιση, στο Εξειδικευμένο «Κέντρο Λειτουργικής Φυσιοθεραπείας & Αποκατάστασης» της Έμπειρης Φυσιοθεραπεύτριας Δήμητρας Μπλέκου στην Παπαναστασίου!

20,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
70 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 10,00€
 • 10€ από 20€ για 1 Αθλητικό Massage για πρόληψη και θεραπεία μυϊκών 
  τραυματισμών, χαλάρωση των μυών μετά την έντονη άσκηση, και αποθεραπεία μετά από προπονήσεις, με ειδικό λάδι άρνικα (Διάρκεια: 30’) 
 • 15€ από 25€ για 1 Full Body Relax Massage για ανακούφιση από το στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση, βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση (Διάρκεια: 60’) 
 • 15€ από 25€ για 1 Λεμφικό Massage για καλύτερη κυκλοφορία της λέμφου, 
  αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους (Διάρκεια: 45’) 
 • 20€ από 40€ για 1 Deep Tissue Massage για ανακούφιση μυοσκελετικών πόνων στον αυχένα και τη ράχη, αντιμετώπιση θλάσεων και τραβηγμάτων μυών λόγω άσκησης και αποβολή τοξινών (Διάρκεια: 60’) 
 • 20€ από 40€ για 1 Χαλαρωτικό Massage Εγκυμοσύνης για αντιμετώπιση μυοσκελετικών πόνων και πόνων στις αρθρώσεις & συμβολή στην ψυχική ηρεμία της εγκύου (Διάρκεια: 45’) 

- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες. 

Full Body Relax Massage 

Ένα καλό μασάζ απομακρύνει τις τοξίνες από τους ιστούς, διευκολύνει τη λεμφική κυκλοφορία, δημιουργεί ενδορφίνες, οι οποίες είναι αποδεδειγμένο ότι μεταφράζονται σε ενέργεια στον άνθρωπο, χαλαρώνει το σώμα και το πνεύμα και μας ανακουφίζει από τους πόνους και τις εντάσεις. 

Ως φυσικό μέσο θεραπείας που είναι, εντάσσεται στις εναλλακτικές μορφές θεραπείας, οι οποίες με την αφή και το άγγιγμα σαν μέθοδο θεραπείας και με τα κατάλληλα γνήσια αιθέρια έλαια ανά περίπτωση, μπορούν να θεραπεύσουν τον άνθρωπο από στρες και πόνους και να του μεγιστοποιήσουν την αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

To Full Body Relax Μασάζ είναι ιδανικό ενάντια στο στρες και την συσσωρευμένη κόπωση προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Ο συνδυασμός των χαλαρωτικών μαλάξεων λειτουργεί καταλυτικά στο σώμα και την ψυχή ενώ σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε στη σύγχρονη καθημερινότητα δίνοντάς σας δύναμη. Ανακουφίζει τους μυς, αναζωογονεί το δέρμα και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. 

Οι απαλές μαλάξεις σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια εισβάλουν στην γενικότερη ευεξία του οργανισμού.    

Αθλητικό Massage

To αθλητικό μασάζ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθάει αθλητές και όχι μόνο και είναι συνδυασμός μερικών τεχνικών μασάζ και επικεντρώνεται σε περιοχές που σχετίζονται με το άθλημα. Επικεντρώνεται στους μύες οι οποίοι λειτουργούν σε μια επανειλημμένη κίνηση και έχουν κουραστεί από αυτές. Το μασάζ επίσης βοηθάει στην προετοιμασία του σώματος για την μέγιστη απόδοση όπως επίσης προλαμβάνει και θεραπεύει τραυματισμούς.

Το αθλητικό μασάζ βοηθά στο να διατηρούνται οι μυς σε καλή κατάσταση ελαστικότητας και θρεπτικότητας. Σε περιόδους έντονης προπόνησης το σώμα του αθλητή δεν προλαβαίνει να συνέλθει τελείως και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της απόδοσής του, δηλαδή υπερκόπωση. Το αθλητικό μασάζ μειώνει την μυϊκή δυσφορία, μειώνει τον πόνο που προκαλεί το γαλακτικό οξύ, προωθεί την τοπική και γενική χαλάρωση των μυών μετά την άσκηση. Γενικά, είναι η πιο κατάλληλη τεχνική για την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, βοηθάει στο να διατηρούνται οι ιστοί σε καλή κατάσταση, διότι κινητοποιεί όλους τους ιστούς που εμπλέκονται στην κίνηση, επιταχύνει την επούλωση, ενισχύει την ελαστικότητα και βελτιώνει το εύρος κίνησης.

Δεν χρειάζεται, όμως, να είσαι αθλητής για να απολαύσεις το αθλητικό μασάζ. Μπορεί να την επιλέξει οποιοσδήποτε γιατί αποτελεί την ιδανική τεχνική για την αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων.

Deep Tissue massage

Το Deep Tissue massage είναι βαθύ και δυνατό μασάζ. Η ένταση αυξάνεται σταδιακά και αποτελείται από δυνατές και αργές κινήσεις που δρουν βαθιά μέσα στους μυς, τους χαλαρώνουν και τους αποτοξινώνουν. Το Deep Tissue massage απελευθερώνει τον μυϊκό πόνο ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος.

Είναι Ιδανικό για: 

- Μείωση και απομάκρυνση των χρόνιων πόνων
- Ενεργοποίηση μυϊκών ομάδων που βρίσκονται σε βάθος
- Ανακούφιση από κράμπες, έντονα πιασίματα, θλάση και τραβήγματα μυών, λόγω άσκησης, όπως μηροί, γλουτοί και γάμπες
- Αντιμετώπιση χρόνιων προτύπων στάσης ή επαναλαμβανόμενων κινήσεων που καταπονούν το σώμα
- Ανακούφιση αυχένα, κοιλιακά και εντερικά προβλήματα
- Αποβολή τοξινών
- Σταδιακή διάλυση της κυτταρίτιδας

Λεμφικό Massage

Γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. 

Συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. 

Έτσι, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό χειροπρακτικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους.

Χαλαρωτικό Massage Εγκυμοσύνης

Πραγματοποιείται με ειδικούς χειρισμούς μαλάξεων και δρα ευεργετικά στους πόνους, τα πρηξίματα, την δυσφορία και τα μπλοκαρίσματα που μπορεί να έχει η μέλλουσα μητέρα σε διάφορες περιοχές του σώματος της. Η θέση μπορεί να είναι ύπτια και πλάγια πάντα φροντίζοντας, με τη βοήθεια μαξιλαριών, για την απόλυτη άνεση και ασφάλεια της εγκύου. Το μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα με μεγαλύτερη έμφαση στα επιβαρυμένα σημεία.

Το μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απαλύνει τα οιδήματα, τους μυοσκελετικούς πόνους και τους πόνους των αρθρώσεων, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει στη βελτίωση της κυκλοφορίας της λέμφου και του αίματος και στην εξισορρόπηση των επιπέδων των ορμονών.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους ειδικούς, ωφελεί τόσο την έγκυο όσο και το έμβρυο, καθώς συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του άγχους και στην ψυχική ηρεμία της μητέρας, χαρίζοντας στο έμβρυο ένα πιο γαλήνιο περιβάλλον για να αναπτυχθεί ομαλά.

 • Ισχύει έως 11/01/2019.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00 και Σάββατο 09:00 έως 14:00.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 2 για προσωπική χρήση και τα υπόλοιπα από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 6949 945228.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.


Στo Κέντρο Λειτουργικής Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης της κ. Δήμητρας Μπλέκου, σε έναν όμορφο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο χώρο επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 53Α (περιοχή Ιπποκρατείου), θα βρείτε εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ασθενών με μυοσκελετικά και νευρολογικά προβλήματα.

Η κ. Μπλέκου έχει εξειδικευτεί στην Κινησιοθεραπέια και το manual therapy, καθώς και στην κλινική αξιολόγηση και κινητική μάθηση, στη λεμφική μάλαξη και σε άλλες τεχνικές ευεξίας. 

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων, εκπαίδευσης και εμπειρίας και η χρήση νέων τεχνολογικών εφαρμογών, είναι ο συνδυασμός που θα σας δώσει το μέγιστο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Τα προγράμματα Φυσικοθεραπείας είναι απολύτως εξατομικευμένα και καταρτίζονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τους μυοσκελετικούς πόνους και το έντονο στρες με μία μεγάλη γκάμα θεραπευτικών massage και όχι μόνο, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον χώρο!

Αλ. Παπαναστασίου 53Α (περιοχή Ιπποκρατείου), Θεσσαλονίκη
6949 945228

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
 • Παραγγελία του κουπονιού σας με Δωρεάν Αντικαταβολή 
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!