Massage | Spa

Από 149,90€: Διανυκτέρευση 2 Ατόμων, Γεύμα και/ή Spa | Wellness Santa


Από 149,90€ για την απόλυτη Απόδραση Αναζωογόνησης στο Ξενοδοχείο Wellness Santa 5* στην Αγία Τριάδα, με Διανυκτέρευση 2 Ατόμων σε Baroque Δίκλινο Δωμάτιο (με Πρωινό) & Γεύμα 2 Ατόμων στο «Bridge Bar Restaurant» & δυνατότητα για Luxury Πακέτο Spa (120') με Massage και χρήση της Wet Area με Σάουνα, Χαμάμ, Himalayan Salt Room, κ.α. (60')!

224,00€
149,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
74,10€
Αγορές
27

Από 149,90€: Διανυκτέρευση 2 Ατόμων, Γεύμα και/ή Spa | Wellness Santa


Από 149,90€ για την απόλυτη Απόδραση Αναζωογόνησης στο Ξενοδοχείο Wellness Santa 5* στην Αγία Τριάδα, με Διανυκτέρευση 2 Ατόμων σε Baroque Δίκλινο Δωμάτιο (με Πρωινό) & Γεύμα 2 Ατόμων στο «Bridge Bar Restaurant» & δυνατότητα για Luxury Πακέτο Spa (120') με Massage και χρήση της Wet Area με Σάουνα, Χαμάμ, Himalayan Salt Room, κ.α. (60')!

224,00€
149,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
27 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 74,10€
  • 149,90€ από 224€ για Διανυκτέρευση 2 Ατόμων με Πρωινό σε Baroque Δίκλινο Δωμάτιο & Γεύμα 2 Ατόμων στο Bridge Bar Restaurant
  • 184,90€ από 269€ για Διανυκτέρευση 2 Ατόμων με Πρωινό σε Baroque Δίκλινο Δωμάτιο & Πακέτο Spa (120') 2 Ατόμων που περιλαμβάνει: Full Body Relax Massage ή Deep Tissue ή Αρχαιοελληνικό ή Σουηδικό ή Hot Stone ή Candle Massage, σε Prive Καμπίνα (60') και χρήση της Wet Area με Σκωτσέζικο Ντους, Σάουνα, Χαμάμ και Himalayan Salt Room (60')
  • 219,90€ από 344€ για Διανυκτέρευση 2 Ατόμων με Πρωινό σε Baroque Δίκλινο Δωμάτιο & Γεύμα 2 Ατόμων στο Bridge Bar Restaurant & Πακέτο Spa (120') 2 Ατόμων που περιλαμβάνει: Full Body Relax Massage ή Deep Tissue ή Αρχαιοελληνικό ή Σουηδικό ή Hot Stone ή Candle Massage, σε Prive Καμπίνα (60') και χρήση της Wet Area με Σκωτσέζικο Ντους, Σάουνα, Χαμάμ και Himalayan Salt Room (60')

- Η Wet Area περιλαμβάνει: Φινλανδική Σάουνα, Bio Sauna, Χαμάμ, Himalayan Salt Room, Σκωτσέζικο Ντους, Αρωματικός Πάγος
- Περιλαμβάνεται και πρωινό (μπουφές) την επόμενη ημέρα, καθώς και δωρεάν χρήση της εσωτερικής πισίνας.
- Για αναλυτικές πληροφορίες για τα είδη μασάζ και τις υπηρεσίες spa κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Το Γεύμα είναι Μενού 2 Ατόμων και περιλαμβάνει:
Ορεκτικό επιλογή από: Ραγού Μανιταριών ή Duo από Χαλούμι και Μανούρι
Σαλάτα (ελεύθερη επιλογή)
2 Κυρίως Πιάτα με επιλογή από: Φιλέτο Κοτόπουλο ή Χοιρινό Φιλέτο ή Καρμπονάρα
Επιδόρπιο: Cheese cake
Φιάλη κρασί Λευκό ή Ερυθρό


Wellness Santa Hotel (Γρ. Λαμπράκη 3, Αγία Τριάδα)

Πολυτελές και επιβλητικό, αναβιώνει την αίγλη των αριστοκρατικών τουριστικών θέρετρων της δεκαετίας του 60’, ενώ συγχρόνως αποτελεί μία όαση ηρεμίας, αξεπέραστου στυλ και εξαιρετικής φιλοξενίας. Μοναδικά διακοσμημένο με εντυπωσιακούς πολυέλαιους που εναρμονίζονται με το χώρο πλημμυρίζοντάς τον με φως, αναφορές μπαρόκ και πινελιές μεσογειακής αρχιτεκτονικής, το νέο πολύτιμο απόκτημα του Wellness Santa Hotel, είναι ένας ιδιαίτερος, μαγευτικός προορισμός. Είναι τοποθετημένο πάνω στην αμμώδη παραλία της περιοχής, με εξαιρετική κουζίνα, υπηρεσίες “wellness spa” υψηλών προδιαγραφών και μία ατμόσφαιρα πολυτέλειας που θα σας μαγέψει και θα σας δώσει μία αίσθηση μοναδικότητας.

Bridge Bar Restaurant

Fine Dining at its best!

Στη γέφυρα που ενώνει τα δύο κτήρια του Wellness Santa Hotel βρίσκεται το Bridge Bar Restaurant, ένας χώρος μοναδικός που σας υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία των αισθήσεων. Η θέα που απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Το βαθύ μπλε της θάλασσας συνδυάζεται ιδανικά με τα φώτα της πόλης και ξεδιπλώνεται ανεμπόδιστα χαρίζοντας στους επισκέπτες του Wellness Santa Hotel την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα. Εκεί μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία της υψηλής γαστρονομίας και της αψεγάδιαστης εξυπηρέτησης.

Το μενού που επιμελείται ο Executive Chef Θέμης Τσίτσουλας αποπνέει το πάθος για την ελληνική δημιουργική κουζίνα. Ο Chef και η ομάδα του εξασφαλίζουν ένα ιδιαίτερο γευστικό ταξίδι, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο φρέσκα τοπικά ελληνικά προϊόντα και δημιουργώντας αυθεντικά μεσογειακά πιάτα με fusion επιρροές.

Full Body Relax Massage
Μασάζ σώματος ήπιας πίεσης που αποτοξινώνει τους μύες, βοηθά τη κυκλοφορία και προσφέρει μια χαλάρωση νου-σώματος σύμφωνα με την παράδοση του Σουηδικού μασάζ.

Deep Tissue Massage
Το βαθύ μυοχαλαρωτικό μασάζ ενδείκνυται για την έντονη μυϊκή καταπόνηση. Ανακουφίζει από την ένταση και το stress ασκώντας πίεση σε όλο το σώμα. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης αναζωογόνηση, τόνωση και χαλάρωση και η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.

Αθλητικό
To sports μασάζ είναι η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς του σώματος μετά από φυσική δραστηριότητα. Ανακουφίζει από τους πόνους, τονώνει την κυκλοφορία και εμποδίζει τους τραυματισμούς.

Σουηδικό
Ένα παραδοσιακό χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα που στοχεύει στην ξεκούραση του σώματος αλλά και την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους. Μια ευεργετική πολυτέλεια για απόλυτη απόλαυση.

Wet Area 
Ένα ταξίδι χαλάρωσης, ευεξίας και ισορροπίας. Η Wet Area του Wellness Santa Hotel έχει σχεδιαστεί ειδικά, για να ενισχύσει την εμπειρία της βαθιάς χαλάρωσης αλλά και αναζωογόνησης του σώματος, του πνεύματος και του νου σε κάθε έναν από τους επισκέπτες του Spa & Health Club.

Στην Wet Area μπορείτε να απολαύσετε:

Φινλανδική σάουνα
Η πανάρχαια φυσική μέθοδος χαλάρωσης με τα αμέτρητα οφέλη, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της ζεστής και ξηρής ατμόσφαιρας της σάουνας η οποία εναλλάσσεται με χλιαρό ή κρύο ντους.

Bio Sauna
Μία πιο ήπια σε θερμότητα σάουνα για όσους δεν αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες και θέλουν να απολαύσουν μία μεγαλύτερη σε διάρκεια εμπειρία χαλάρωσης. Τα οφέλη της bio sauna είναι παρόμοια με αυτά της Φινλανδικής σάουνας.

Χαμάμ
Αφεθείτε στο ευεργετικό χάδι το ατμόλουτρου, μειώστε το άγχος και την ένταση και βοηθήστε το δέρμα σας να λάμψει. Ισορροπήστε μυαλό και πνεύμα και νιώστε απόλυτα αναζωογονημένοι.

Σκωτσέζικο ντους
Η εναλλαγή ζεστού και κρύου νερού έχει αποδεχθεί ευεργετική για τον οργανισμό. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί μυαλό και σώμα. Τολμήστε το!

Αρωματικός Πάγος
Ένα παγωμένο σιντριβάνι που μπορεί να εφαρμοστεί μετά από κάθε θερμή θεραπεία και να προσφέρει απόλυτη αίσθηση δροσιάς.

  • Η προσφορά ισχύει έως 20/04/2024. Εξαιρούνται τα διαστήματα: 15-18/03 και 22-25/03. 
  • Για να τεθεί σε ισχύ το κουπόνι σας, πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για διαθεσιμότητα δωματίου για την ημερομηνία που επιθυμείτε (τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα) στα 2392 115000, 2392 022291, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall.
  • Περιλαμβάνεται και πρωινό (μπουφές) την επόμενη ημέρα, καθώς και δωρεάν χρήση της εσωτερικής πισίνας.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει όλα όσα αναφέρονται στην περιγραφή του πακέτου της επιλογής σας.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Wellness Santa Hotel

Το Wellness Santa Hotel είναι ένας ξεχωριστός προορισμός. Τοποθετημένο στην παραλία του Θερμαϊκού κόλπου, συνδυάζει δύο διαφορετικούς κόσμους, τη γοητεία της πόλης, με την ηρεμία της φύσης. Εδώ συνυπάρχουν αρμονικά η έντονη ζωή και η φυσική ομορφιά δίνοντας στον επισκέπτη την ελευθερία να επιλέξει αυτό που θα κάνει τη διαμονή του αξέχαστη. Ο εξαιρετικός αυτός προορισμός, έχει τη δική του προσωπικότητα. Είναι η προσωποποίηση της άνεσης, της περιποίησης και της ευεξίας, δίνοντας νέα διάσταση στις πολυτελείς διακοπές. Μέσα από τις μοναδικές υπηρεσίες του, το εξαιρετικό spa, τις ξεχωριστές γεύσεις, σας ταξιδεύει στα μυστικά της ευζωίας, της άνεσης και της πολυτέλειας που σας αξίζουν.

Παράδεισος ευζωίας και αναζωογόνησης

Το Wellness Santa Hotel σας καλωσορίζει σε ένα σύγχρονο καταφύγιο ευεξίας, ανανέωσης και ομορφιάς. Σας προσκαλούν να βιώσετε μία ιδιαίτερη εμπειρία χαλάρωσης και να αφεθείτε στον μαγικό κόσμο της αρμονίας που έχουν δημιουργήσει ειδικά για σας. Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Spa & Health Club, κορυφαίου κέντρου ευεξίας στην Ελλάδα θα γνωρίσετε τις μοναδικές θεραπείες σχεδιασμένες αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.

Η φιλοσοφία τους – Ένα μαγικό ταξίδι θεραπείας

Το Spa & Health Club του Wellness Santa Hotel δεν αποτελεί μόνο ένα σύγχρονο κέντρο ευεξίας. Σχεδιάστηκε ως μία μετεξέλιξη των αρχαίων ιαματικών λουτρών όπου το πνεύμα και το σώμα αντιμετωπίζεται ολιστικά σαν μία αδιαίρετη οντότητα. Γνωρίζουν καλά ότι η ισορροπία, η ψυχική ηρεμία, η σωματική υγεία και η ομορφιά είναι έννοιες αλληλένδετες και για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε θεραπείες που αγγίζουν όχι μόνο το σώμα αλλά και το νου.
Για να ενισχύσουν την αίσθηση της πνευματικής χαλάρωσης και της σωματικής ηρεμίας δημιούργησαν ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και σας καλούν στο απόλυτο ταξίδι ευεξίας στο οποίο θα σας συνοδεύσουν οι έμπειροι θεραπευτές τους.

Γρ. Λαμπράκη 3, Αγία Τριάδα, Θεσσαλονίκη
https://santahotel.gr/
2392 115000, 2392 022291

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!