Σπίτι

Από 22€: Απεντόμωση σε Διαμέρισμα ή Πολυκατοικία | Green Eco

Από 22€ για Ασφαλή και Αποτελεσματική Εφαρμογή Απεντόμωσης σε Διαμέρισμα ή Kοινόχρηστους Xώρους Πολυκατοικίας, με τη χρήση εγκεκριμένων βιοκτόνων σκευασμάτων, για να απαλλαγείτε άμεσα από τα ανεπιθύμητα έντομα, με εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλονίκη, από την Εξειδικευμένη Eταιρεία «Green Eco»

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
160

Από 22€: Απεντόμωση σε Διαμέρισμα ή Πολυκατοικία | Green Eco

Από 22€ για Ασφαλή και Αποτελεσματική Εφαρμογή Απεντόμωσης σε Διαμέρισμα ή Kοινόχρηστους Xώρους Πολυκατοικίας, με τη χρήση εγκεκριμένων βιοκτόνων σκευασμάτων, για να απαλλαγείτε άμεσα από τα ανεπιθύμητα έντομα, με εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλονίκη, από την Εξειδικευμένη Eταιρεία «Green Eco»

160 Αγορές
  • 22€ για Εφαρμογή Απεντόμωσης 1 Διαμερίσματος (ανεξαρτήτως τ.μ.), για οριστική απαλλαγή από μυρμήγκια ή κατσαρίδες [*η προσφορά αφορά μεμονωμένα κατσαρίδες ή μυρμήγκια / σε περιπτώσεις που υπάρχει πρόβλημα και από τα 2 παράσιτα, είναι απαραίτητη η επόμενη προσφορά]
  • 27€ για Συνδυαστική Εφαρμογή Απεντόμωσης 1 Διαμερίσματος (ανεξαρτήτως τ.μ.), για οριστική απαλλαγή από μυρμήγκια και κατσαρίδες
  • 32€ για Εφαρμογή Απεντόμωσης σε Κοινόχρηστους Χώρους Πολυκατοικίας

* Σε περίπτωση που στο διαμέρισμα υπάρχουν άλλοι πληθυσμοί εντόμων, όπως σαρανταποδαρούσες, ψαράκια, ψαλίδες και αράχνες, γίνεται ΔΩΡΕΑΝ ψεκασμός στα σημεία που αναπτύσσονται τα παραπάνω έντομα.

* Η προσφορά ισχύει για υλοποίηση στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης (Δήμοι Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας, Νεάπολης, Συκεών, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Ευκαρπίας, Κορδελιού, Ευόσμου, Αμπελοκήπων, Μενεμένης). Για περιοχές εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης καθώς και για απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης με επιπλέον επιβάρυνση, κατόπιν συνεννόησης σας με την επιχείρηση.

- Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

green-eco-kritikes.jpg

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απεντόμωση είναι η εφαρμογή για τον έλεγχο και την καταπολέμηση εντόμων. Για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών γίνεται χρήση δολωμάτων gel αλλά και ψεκασμός με ειδικά εντομοκτόνα κατάλληλα για κατοικημένους χώρους.

- Για τις κατσαρίδες γίνεται επιτόπιος έλεγχος από το εξιδεικευμένο συνεργείο και γίνεται τοποθέτηση ειδικού δολώματος gel για όλα τα είδη των κατσαρίδων στα σημεία ανάπτυξης των εντόμων, καθώς επίσης και ψεκασμός.

- Για τα μυρμήγκια αφού υποδείξετε τις διαδρομές των εντόμων και γίνει επιτόπιος έλεγχος του χώρου από το εξιδεικευμένο συνεργείο, γίνεται τοποθέτηση ειδικού δολώματος gel για τα μυρμήγκια συνδυαστικά με ψεκασμό στις διαδρομές αυτές.

  • Ισχύει έως 30/09/2024.
  • Η προσφορά ισχύει για υλοποίηση στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης (Δήμοι Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας, Νεάπολης, Συκεών, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Ευκαρπίας, Κορδελιού, Ευόσμου, Αμπελοκήπων, Μενεμένης). Για περιοχές εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης καθώς και για απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης με επιπλέον επιβάρυνση, κατόπιν συνεννόησης σας με την επιχείρηση.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στο κινητό σας ή εκτυπωμένο, στον υπεύθυνο της επιχείρησης που θα σας εξυπηρετήσει.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 2310 664382 & 6977 780161.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης προγραμματισμένου ραντεβού, θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση το αργότερο, μια ημέρα πριν.

Η Green Eco δραστηριοποιείται και παρέχει υπηρεσίες εξυγίανσης και ελέγχου παρασίτων - μικροοργανισμών σε κατοικημένους και επαγγελματικούς χώρους.

Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με ολοκληρωμένες μεθόδους αντιμετώπισης και χρησιμοποιούνται μόνο εγκεκριμένα βιοκτόνα σκευάσματα (κατάλληλα για κατοικημένους χώρους και ακίνδυνα προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον) ενώ πάντα δίνουμε έμφαση στηv πρόληψη. 

Η εταιρεία έχει νόμιμα αναγγελθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την επαγγελματική χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων ενώ είναι μέλος στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Την Εταιρία εμπιστεύονται ιδιώτες σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα αλλά και επαγγελματίες όπως χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος (Cafe-bar, εστιατόρια, αναψυκτήρια), χώροι επεξεργασίες τροφίμων (αρτοποιεία-φούρνοι, κρεοπωλεία, super markets), βιοτεχνίες – εργοστάσια, ξενοδοχεία, σχολεία – παιδικοί σταθμοί. 

Η έδρα της εταιρείας είναι στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Σέρρες, Πιερία, Πέλλα, Ημαθία).

Ο Γεωπόνος της εταιρείας συμμετέχει σε ετήσια βάση σε σεμινάρια που σκοπό έχουν την κατάρτιση – επιμόρφωση σε θέματα pest control ώστε να παραμένει ενημερωμένος για κάθε νέο προϊόν και να σας παρέχει κάθε νέα μέθοδο – τεχνολογία.

Εμπιστευτείτε την Green Eco για μια ασφαλή – ακίνδυνη, αποτελεσματική και τεκμηριωμένη επιστημονικά λύση.

Φιλίππου 23, Πολίχνη
http://www.greenecopest.gr/
2310 664382

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!