Προϊόντα

Αιώνιο Τριαντάφυλλο ή Διακοσμητικό Αρκουδάκι | Παραλαβή ή Αποστολή

Από 14,90€ για 1 Αιώνιο Τριαντάφυλλο - Essential Forever Rose σε Κουτάκι 6×9cm ή Διακοσμητικό Αρκουδάκι από Συνθετικά Τριαντάφυλλα - Essential Toy Flower, με επιλογή χρώματος της αρεσκείας σου, από το σύγχρονο Ανθοπωλείο «Louloudia Online»!

Κάνε το πιο ευφάνταστο λουλουδένιο δώρο, με Παραλαβή από το Κατάστημα, Αυθημερόν Παράδοση στη Θεσσαλονίκη ή Δωρεάν Πανελλαδική Αποστολή!

19,90€
14,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
5,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
21

Αιώνιο Τριαντάφυλλο ή Διακοσμητικό Αρκουδάκι | Παραλαβή ή Αποστολή

Από 14,90€ για 1 Αιώνιο Τριαντάφυλλο - Essential Forever Rose σε Κουτάκι 6×9cm ή Διακοσμητικό Αρκουδάκι από Συνθετικά Τριαντάφυλλα - Essential Toy Flower, με επιλογή χρώματος της αρεσκείας σου, από το σύγχρονο Ανθοπωλείο «Louloudia Online»!

Κάνε το πιο ευφάνταστο λουλουδένιο δώρο, με Παραλαβή από το Κατάστημα, Αυθημερόν Παράδοση στη Θεσσαλονίκη ή Δωρεάν Πανελλαδική Αποστολή!

19,90€
14,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
21 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 14,90€ από 19,90€ για 1 Αιώνιο Τριαντάφυλλο - Essential Forever Rose σε Κουτάκι 6×9cm με επιλογή χρώματος από: Γαλάζιο, Μαύρο, Μοβ, Μπλε, Λευκό, Πορτοκαλί, Φούξια, Κόκκινο ή Ροζ, σε Μαύρο ή Λευκό Κουτάκι | Παραλαβή από το Κατάστημα
  • 19,90€ από 24,80€ για 1 Αιώνιο Τριαντάφυλλο - Essential Forever Rose σε Κουτάκι 6×9cm με επιλογή χρώματος από: Γαλάζιο, Μαύρο, Μοβ, Μπλε, Λευκό, Πορτοκαλί, Φούξια, Κόκκινο ή Ροζ, σε Μαύρο ή Λευκό Κουτάκι | Αυθημερόν Παράδοση στη Θεσσαλονίκη ή Πανελλαδική Αποστολή
  • 19,90€ από 24,90€ για 1 Αιώνιο Τριαντάφυλλο - Essential Forever Rose σε Κουτάκι 6×9cm με επιλογή χρώματος από: Χρυσό ή Rainbow σε Μαύρο ή Λευκό Κουτάκι | Παραλαβή από το Κατάστημα
  • 24,90€ από 29,80€ για 1 Αιώνιο Τριαντάφυλλο - Essential Forever Rose σε Κουτάκι 6×9cm με επιλογή χρώματος από: Χρυσό ή Rainbow σε Μαύρο ή Λευκό Κουτάκι | Αυθημερόν Παράδοση στη Θεσσαλονίκη ή Πανελλαδική Αποστολή
  • 34,90€ από 49,90€ για 1 Διακοσμητικό Αρκουδάκι 16×25cm από Συνθετικά Τριαντάφυλλα - Essential Toy Flower με επιλογή χρώματος από: Κόκκινο, Μαύρο, Λευκό, Φούξια, Ροζ, Γαλάζιο ή Άσπρο-Μαύρο Panda | Παραλαβή από το Κατάστημα
  • 39,90€ από 54,80€ για 1 Διακοσμητικό Αρκουδάκι 16×25cm από Συνθετικά Τριαντάφυλλα - Essential Toy Flower με επιλογή χρώματος από: Κόκκινο, Μαύρο, Λευκό, Φούξια, Ροζ, Γαλάζιο ή Άσπρο-Μαύρο Panda | Παράδοση στη Θεσσαλονίκη ή Πανελλαδική Αποστολή

- Μπορείς να δεις τα Αιώνια Τριαντάφυλλα σε Κουτάκι - Essential Forever Roses -----> ΕΔΩ
- Μπορείς να δεις τα Διακοσμητικά Αρκουδάκια από Συνθετικά Τριαντάφυλλα - Essential Toy Flowers -----> ΕΔΩ

Για Παραλαβή από το Κατάστημα:
Επισκέπτεσαι το φυσικό κατάστημα στην οδό Κλαυθμώνος 49 στη Θεσσαλονίκη, δείχνεις τον κωδικό κουπονιού goldmall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο και παραλαμβάνεις το προϊόν της επιλογής σου. Υποχρεωτικά θα πρέπει να έχει προηγηθεί online ή τηλεφωνική παραγγελία στο 2310 200455 τουλάχιστον 24 ώρες πριν την παραλαβή/αποστολή.

Για Αυθημερόν Παράδοση στη Θεσσαλονίκη:
Καλείς στο 2310 200 455 ή επισκέπτεσαι το φυσικό κατάστημα στην οδό Κλαυθμώνος 49 στη Θεσσαλονίκη. Κάνεις την παραγγελία σου αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού goldmall και το προϊόν που έχεις επιλέξει. Στη συνέχεια αναφέρεις την ακριβή διεύθυνση στην οποία θέλεις να παραδοθεί το προϊόν, καθώς κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον παραλήπτη. 

Για Πανελλαδική Αποστολή:
Πραγματοποιείς ηλεκτρονική αγορά στη σελίδα https://louloudia-online.gr/ ακολουθώντας τις συνήθεις οδηγίες αγοράς. Αφού προσθέσεις το προϊόν της επιλογής σου στο καλάθι αγορών, προσθέτεις τη λέξη «goldmall» στο πεδίο «Κωδικός κουπονιού», ώστε να μηδενίσει το ποσό της αγοράς, εφόσον έχεις ήδη πληρώσει το προϊόν με την αγορά σου στο Goldmall.gr. Συνεχίζεις επιλέγοντας το πεδίο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» και συμπληρώνεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία που σου ζητά για την παράδοση της παραγγελίας σου. Ολοκληρώνεις προσθέτοντας τον κωδικό κουπονιού του Goldmall στο πεδίο «Σημειώσεις παραγγελίας (προαιρετικό)».

Προσοχή: Εάν μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου ο κωδικός κουπονιού του goldmall δεν αναγράφεται στο πεδίο «Σημειώσεις παραγγελίας (προαιρετικό)», η παραγγελία σου δεν θα αποσταλεί και θα πρέπει να την πραγματοποιήσεις εκ νέου στο https://louloudia-online.gr/ ή να τηλεφωνήσεις στο 2310 200 455, ώστε να δώσεις συμπληρωματικά τον κωδικό του κουπονιού goldmall τηλεφωνικά.

Γενικές πληροφορίες πανελλαδικής παράδοσης:
* Δεν ισχύει η υπηρεσία παράδοσης αυθημερόν ούτε και η επιλογή ώρας παράδοσης.
* Δεν ισχύει η επιλογή παράδοσης σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που υπάρχει στη φόρμα παραγγελίας, ακόμη και αν το επιλέξετε.
* Η παράδοση πραγματοποιείται συνήθως σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση τα νησιά και τις δυσπρόσιτες περιοχές που χρειάζονται συνήθως λίγο περισσότερο χρόνο.


Αιώνιο Τριαντάφυλλο σε Κουτάκι - Essential Forever Rose
Το προϊόν Forever Rose Essential είναι ένα μαγικό δώρο που υπόσχεται να καταπλήξει τον παραλήπτη του κρατώντας του συντροφιά για χρόνια !
Αποτελείται από ειδικά επεξεργασμένα τριαντάφυλλα τα οποία έχουν διάρκεια ζωής 5 χρόνια και άνω.
Η συγκεκριμένη διαδικασία μετατρέπει το τριαντάφυλλο σε αφυδατωμένο άνθος μετατρέποντας το σε αιώνιο.
Το Forever Rose Essential περιέχει 1 μεγάλo άνθος στο χρώμα της επιλογής σου τοποθετημένο σε μία Premium συσκευασία που μόνο το LouloudiaOnline μπορεί να προσφέρει!
Διαστάσεις: 6 × 9 cm

Διακοσμητικό Αρκουδάκι από Συνθετικά Τριαντάφυλλα - Essential Toy Flower
Το Toy Flower Essential είναι ένα υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση.
Είναι ένα προϊόν απίστευτης ποιότητας και υφής που υπόσχεται να κάνει το παραλήπτη του να εκπλαγεί όταν το πρωτοαντικρίσει!
Αποτελείται από πολύ μικρά τριαντάφυλλα που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και συνήθως προσφέρεται για να εκφράσεις την αγάπη σου.
Διαστάσεις: 16 × 25 cm

  • Ισχύει έως 22/06/2024.
  • Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 20:00 | Κυριακή 09:00 έως 16:00
  • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 1 προϊόν.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριορίστων κουπονιών.
  • Για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή ή την παράδοση του προϊόντος, διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες στην καρτέλα «Περιγραφή Προσφοράς». 

Louloudia Online 

Τα λουλούδια δεν είναι απλά ένα δώρο, είναι συναίσθημα! Εκφράζουν με τον αγνότερο τρόπο την αγάπη, τον έρωτα, τον θαυμασμό και ότι άλλο έντονο μπορεί να περικλείει η πράξη της αποστολής λουλουδιών. Γνωρίζοντας αυτή την ιδιαιτερότητα του δώρου σας, στο LouloudiaOnline τους ανατίθεται κάθε ημέρα, σε κάθε μια απο τις παραγγελίες σας μια ειδική αποστολή! Να μεταφέρουν τα συναισθήματα σας με τον αρτιότερο τρόπο, με αγάπη και φροντίδα σαν να πρόκειται να μεταφέρουν τα δικά τους συναισθήματα στους αγαπημένους τους ανθρώπους.
Έτσι για την ομάδα του LouloudiaOnline η προσοχή της κάθε λεπτομέρειας στα προϊόντα που ετοιμάζουν αποτελεί μονόδρομο! Η διαδρομή του LouloudiaOnline στις αποστολές λουλουδιών ξεκινά από το 2016 και διαρκεί μέχρι και σήμερα έχοντας υλοποιήσει πολλές χιλιάδες παραδόσεων συνθέσεων λουλουδιών και συναισθημάτων! Εργάζονται καθημερινά με γνώμονα την απόλυτη προϊοντική ποιότητα και την ταχύτητα στην παράδοση των αποστολών τους. Η εμπιστοσύνη που τους δείχνετε είναι η επιβράβευση των προσπαθειών τους όλα αυτά τα χρόνια και τους κάνει να συνεχίζουν να εξελίσουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους τομείς. Έχοντας βοηθήσει ανθρώπους να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στέλνοντας λουλούδια από κάθε γωνία του κόσμου, καλούν και εσάς να πλοηγηθείτε στο site τους και να επιλέξετε από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιέχει. Ούτως η άλλως, όπως έχει πει και η Maya Angelou "Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι είπες ή τι έκανες, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουν πώς τους έκανες να νιώσουν".

Κλαυθμώνος 49, Θεσσαλονίκη
https://louloudia-online.gr/
2310 200455

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!