Ομορφιά | Ευεξία

Από 29,90€: Συνεδρίες RF & Cavitation για Σμίλευση του Σώματος!


Από 29,90€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων (RF) & Cavitation, για Αδυνάτισμα & Λιποδιάλυση, στον σύγχρονο χώρο ομορφιάς «Elegant Beauty Lab», στην περιοχή Μαρτίου!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
24

Από 29,90€: Συνεδρίες RF & Cavitation για Σμίλευση του Σώματος!


Από 29,90€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων (RF) & Cavitation, για Αδυνάτισμα & Λιποδιάλυση, στον σύγχρονο χώρο ομορφιάς «Elegant Beauty Lab», στην περιοχή Μαρτίου!

24 Αγορές

Ραδιοσυχνότητες (RF) & Cavitation

  • 29,90€ για 1 Συνεδρία
  • 79,90€ για 3 Συνεδρίες (26,63€/συνεδρία)
  • 139,90€ για 6 Συνεδρίες (23,31€/συνεδρία)
  • 199,90€ για 9 Συνεδρίες (22,21€/συνεδρία)

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60'
- Ολοκλήρωση συνεδριών εντός 3 εβδομάδων από την πρώτη συνεδρία για τα πακέτα των 3 συνεδριών, εντός 6 εβδομάδων για τα πακέτα των 6 συνεδριών κι εντός 9 εβδομάδων για τα πακέτα των 9 συνεδριών.

Cavitation
Η μέθοδος Cavitation αποτελεί την πιο δραστική, σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, η οποία βασίζεται στην δράση της ενέργειας υπερήχων. Ο ισχυρός υπέρηχος Cavitation στοχεύει απευθείας στο στρώμα του λίπους, προκαλεί ταχύτατη δόνηση στα στρώματα λιποκυττάρων της προχωρημένης κυτταρίτιδας, παράγει απειροελάχιστου μεγέθους κενά αέρος που συμπιέζουν και καταστρέφουν τα λιποκύτταρα, των οποίων το λίπος διαλύεται και μετατρέπεται σε ελεύθερα λιπαρά οξέα.

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν μία από τις αποτελεσματικότερες θεραπευτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας. Επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή ισχυρής ραδιοσυχνότητας και υπερήχων χαμηλής συχνότητας, προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα στη μείωση του λίπους και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

* Δες όλες τις Προσφορές του «Elegant Beauty Lab» με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

elegant-beauty-lab.png
  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 31/07/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 20:00.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Ολοκλήρωση συνεδριών εντός 3 εβδομάδων από την πρώτη συνεδρία για τα πακέτα των 3 συνεδριών, εντός 6 εβδομάδων για τα πακέτα των 6 συνεδριών κι εντός 9 εβδομάδων για τα πακέτα των 9 συνεδριών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριορίστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 842438, τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν το επιθυμητό ραντεβού, αναφέροντας τον κωδικό του Goldmall κουπονιού σας.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή, θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα.

Καλώς ήρθες στον απόλυτο χώρο ομορφιάς και φροντίδας! 

Στο Elegant Beauty Lab περιμένουν να σε υποδεχτούν για να αναδείξουν την πιο όμορφη πτυχή του εαυτού σου!

Με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως laser αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ, περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ και άλλα, είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. 

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, υψηλή εξειδίκευση και μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, προσεγγίζουν κάθε περιστατικό εξατομικευμένα προσφέροντας του την καταλληλότερη φροντίδα. 

Ο άνετος και κομψός χώρος με νότες μίνιμαλ αισθητικής θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να νιώσεις οικεία. 

Δώσε στον εαυτό σου σήμερα την περιποίηση που του αξίζει και δες την αυτοπεποίθησή σου να εκτοξεύεται στα ύψη!

Θάλητος 17, Περιοχή Μαρτίου
231 084 2438

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 84 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€