Από 15€ για 8 Ομαδικά Μαθήματα Χορού για 1 ή 2 Άτομα με Δυνατότητα Επιλογής από SalsaBachataHip Hop για Ενήλικες & Μουσικοκινητική και Zumba Kids για Παιδιά, στη Βραβευμένη Σχολή Χορού «The ProDancers School», στην Καλαμαριά! 

35,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-57%
Κερδίζεις
20,00€
Αγορές
15

Από 15€ για 8 Ομαδικά Μαθήματα Χορού για 1 ή 2 Άτομα με Δυνατότητα Επιλογής από SalsaBachataHip Hop για Ενήλικες & Μουσικοκινητική και Zumba Kids για Παιδιά, στη Βραβευμένη Σχολή Χορού «The ProDancers School», στην Καλαμαριά! 

35,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
15 Αγορές
-57% Έκπτωση
Κερδίζεις 20,00€
 • 15€ από 35€ για 8 Ομαδικά Μαθήματα Χορού για 1 Μήνα για 1 Άτομο με Δυνατότητα Επιλογής από Salsa | Bachata | Hip Hop για Ενήλικες & Μουσικοκινητική και Zumba Kids για Παιδιά!
 • 25€ από 60€ για 8 Ομαδικά Μαθήματα Χορού για 1 Μήνα για 2 Άτομα με Δυνατότητα Επιλογής από Salsa | Bachata | Hip Hop για Ενήλικες & Μουσικοκινητική και Zumba Kids για Παιδιά!

- Διάρκεια κάθε μαθήματος: 60'

The Pro Dancers School
Αριστοφάνους 4 με Πόντου 1, Καλαμαριά

Salsa 
Ο χορός Salsa είναι ένας latin χορός που δημιουργήθηκε από τους ισπανόφωνους της καραϊβικής και από τους ισπανόφωνους μετανάστες στις ΗΠΑ. Ο χορός Salsa αναμιγνύει στοιχεία από διάφορους αφρικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς. Βασικές επιρροές τις Salsa είναι οι χοροί Σον, Ρούμπα, Γκουαράτσα, Μπόμπα. 

Η κουβανέζικη Salsa χορεύεται στην Κούβα και χαρακτηρίζεται από μία φυσικότητα στην κίνηση του σώματος και δημιουργεί «χώρο» για έκφραση και επικοινωνία! Οι φιγούρες εξελίσσονται καθώς τα χέρια πλέκονται και ξεπλέκονται λόγω μιας συνεχόμενης κυκλικής κίνησης!

Bachata 
Η Bachata είναι ένας ερωτικός χορός από τον Άγιο Δομίνικο! Χορεύεται αγκαλιαστά και έχει μια χαρακτηριστική κίνηση γοφού που τον έχει κάνει διάσημο σε όλο τον κόσμο! Οι όμορφες και απαλές μελωδίες συναρπάζουν και μαγεύουν όποιον τις ακούει! Yπάρχουν διαφορετικά στιλ χορού! Διδάσκουμε αρχικά την κλασσική μορφή για να επεκταθούμε ύστερα στην παραδοσιακή Δομενικάνικη!

Zumba Kids

Το Zumba Kids είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής ιδανικό για παιδιά που βασίζεται στο πρότυπο του προγράμματος  ZUMBA! Χωρίζεται σε  Zumba Kids Junior για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών και Zumba Kids για παιδιά ηλικίας 7-12. Περιλαμβάνει  χορογραφίες ειδικά φτιαγμένες για παιδιά και σε κατάλληλη και ειδικά επιλεγμένη, για την ηλικία των παιδιών, μουσική. Στο μάθημα – party ενσωματώνονται παιχνίδια, δραστηριότητες και τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πολιτιστικά στοιχεία από όλο τον κόσμο!

Το πρόγραμμα Zumba kids βοηθά τα παιδιά στο να αναπτύξουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής και να κάνουν την άσκηση φυσικό μέρος της ζωής τους ,μέσα από τη χαρά που προσφέρει.

Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα ώστε να περιέχουν απαραίτητα στοιχεία για την αναπτυξιακή φάση κάθε ηλικίας, όπως η ομαδικότητα, η πρωτοβουλία,  η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η αυτοεκτίμηση, η μνήμη, η δημιουργικότητα,  ο συντονισμός , η πολιτιστική συνείδηση.

Hip-Hop

O χορός hip-hop εξελίσσεται παράλληλα με τη μουσική hip-hop και είναι αλληλένδετος με τα graffiti. Η μουσική και χορευτική εξέλιξη του hip-hop διαδίδεται σαν κουλτούρα παγκοσμίως, μέσω της τηλεόρασης και των μουσικών video-clips.

Για να μπορέσετε να μάθετε Hip-Hop, θα μάθετε συνδυασμούς κινήσεων, οι οποίοι θα μπουν σε μία σειρά δημιουργώντας μία χορογραφία, την οποία θα μπορείτε να τροποποιείτε και να αυτοσχεδιάζετε σε αυτήν. 

Όσοι ασχολούνται συστηματικά με το hip hop θα γνωρίζουν ότι δεν είναι απλώς ένα είδος μουσικής και χορού. Το hip hop είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο  πολιτιστικό κίνημα.

Μουσικοκινητική Αγωγή

Ήδη από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ο άνθρωπος έχει την τάση να εξερευνά, να ανακαλύπτει, να μαθαίνει. Βασικός στόχος των προγραμμάτων άσκησης στις μικρές ηλικίες είναι η ολόπλευρη σωματική τους ανάπτυξη, η αυτοπειθαρχία, η συνειδητοποίηση των εννοιών του χώρου, του χρόνου και του ρυθμού στοχεύοντας πάντα στη δημιουργική έκφραση.

Στο μάθημα της Μουσικοκινητικής αγωγής τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε έξυπνα προγράμματα με προκλητικούς αλλά εφικτούς στόχους, μέσω των οποίων θα ψυχαγωγηθούν, θα δυναμώσουν και θα κοινωνικοποιηθούν. Περιλαμβάνονται παιχνίδια κοινωνικοποίησης και επικοινωνίας, ομαδικής πρωτοβουλίας και πρόκλησης, δραστηριότητες διαθεματικότητας και βιωματικής προσέγγισης της σχολικής τάξης, καθώς και παιχνίδια ψυχοκινητικής αγωγής, τα οποία παρουσιάζονται σαν μέρος ενός σεναρίου.

Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες και τα παιχνίδια απαιτούν μόνο καλή διάθεση, εφευρετικότητα και κίνητρα για δράση.  Ο συνδυασμός της μουσικής, του λόγου και της κίνησης προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις εμπειρίες τους ώστε να αναπτυχθούν σωματικά, γνωστικά και συναισθηματικά. Η δημιουργική κίνηση επιτρέπει στα παιδιά να εκφράσουν ιδέες και συναισθήματα, να επιλύσουν ρυθμικά προβλήματα και να εξερευνήσουν τις σωματικές και νοητικές δυνατότητές τους μέσω του αυτοσχεδιασμού. Χρησιμοποιώντας συνεργασία, παρακολούθηση, μίμηση και μουσικοκινητικά παιχνίδια αποκτούν κινητικές δεξιότητες, καλλιεργούν την αντιληπτική τους ικανότητα και βελτιώνουν τη μνήμη τους.

Τα μαθήματα της Μουσικοκινητικής Αγωγής απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3,5-7 χρονών.

 • Ισχύει για έναρξη μαθημάτων έως 28/02/2019.
 • Δευτέρα έως Πέμπτη 17:00 έως 22:00, Παρασκευή 18:00 έως 22:00 και Σάββατο 11:00 έως 16:00.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 ή 2 άτομα. 
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Δυνατότητα αγοράς έως 4 κουπονιών, έως 2 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 2313 091160 & 6941474293, για να δηλώσετε συμμετοχή στο επιθυμητό τμήμα χορού.
 • Τα μαθήματα χορού θα πρέπει να ολοκληρωθούν σε 1 μήνα, από την ημερομηνία έναρξης του πρώτου μαθήματος. 
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη της σχολής.

Η σχολή χορού ProDancers School είναι το επόμενο βήμα της σχολής χορού ProDancers Studio!

Πρόκειται για ένα φρέσκο στούντιο χορού για παιδιά και ενήλικες στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Βρίσκεται στην συμβολή των δρόμων Πόντου 1 με Αριστοφάνους 4 και είναι εύκολα προσβάσιμη τόσο από τα ανατολικά όσο και τα δυτικά της πόλης.

To ProDancers Studio δημιουργήθηκε το Καλοκαίρι του 2012 από την Κλαίρη Καραπιδάκη. Η κεντρική ιδέα του studio είναι ο κάθε μαθητής ή επαγγελματίας χορευτής να μπορεί να διδαχτεί και να διδάξει το είδος του χορού το οποίο αγαπάει, σε ένα χώρο που να τον εμπνέει και να φέρνει κοντά τη χορευτική κοινότητα.

Είναι η πρώτη σχολή χορού στην Ελλάδα που εισήγαγε την ιδέα των drop in μαθημάτων, δηλαδή μαθημάτων όπου διδάσκεται τεχνική και χορογραφία με τρόπο αυτοτελή σε κάθε μάθημα και ο μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει όσα και όποια θέλει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χορευτική σαιζόν, πληρώνοντας ξεχωριστά το αντίτιμο του κάθε μαθήματος.

Το ProDancers School απασχολεί μόνο χοροδιδάσκαλους εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους στο είδος τους, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία για σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε νέους χορευτές που θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους, σε πολύ προσιτές τιμές. Διδάσκονται πάνω από 20 διαφορετικά είδη χορού.

Το πρώτο παράρτημα του ProDancers Studio στην Καλαμαριά, ένα νέο και φρέσκο studio χορού, για παιδιά και μεγάλους, διαθέτει parking στάθμευσης ακριβώς μπροστά από τη σχολή χορού.

Αριστοφάνους 4 με Πόντου 1, Καλαμαριά
http://www.prodancers.gr/
2313 091160 & 6941474293

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
 • Παραγγελία του κουπονιού σας με Δωρεάν Αντικαταβολή 
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ