79€ από 350€ για 4 Θεραπείες Προσώπου, με τον Μοναδικό Συνδυασμό Οξυγονοθεραπείας, Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους, Thermolift (Ραδιοσυχνότητες RF) και Θεραπείας με Θαλάσσιο Κολλαγόνο, για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε Ανόρθωση, Σύσφιξη, Λάμψη και Νεανική Επιδερμίδα, από το Κέντρο Laser και Αισθητικής «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή!

350,00€
79,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-77%
Κερδίζεις
271,00€
Αγορές
11


79€ από 350€ για 4 Θεραπείες Προσώπου, με τον Μοναδικό Συνδυασμό Οξυγονοθεραπείας, Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους, Thermolift (Ραδιοσυχνότητες RF) και Θεραπείας με Θαλάσσιο Κολλαγόνο, για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε Ανόρθωση, Σύσφιξη, Λάμψη και Νεανική Επιδερμίδα, από το Κέντρο Laser και Αισθητικής «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή!

350,00€
79,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
11 Αγορές
-77% Έκπτωση
Κερδίζεις 271,00€
 • 79€ από 350€ για 4 Θεραπείες Προσώπου, με τον Μοναδικό Συνδυασμό Οξυγονοθεραπείας, Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους, Thermolift (Ραδιοσυχνότητες RF) και Θεραπείας με Θαλάσσιο Κολλαγόνο, για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε Ανόρθωση, Σύσφιξη, Λάμψη και Νεανική Επιδερμίδα!

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60'


- Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 4 συνεδρίες-επισκέψεις.

- Κάθε συνεδρία-επίσκεψη περιλαμβάνει μία διαφορετική θεραπεία από τις τέσσερις.

Οξυγονοθεραπεία (Οξυγονοκοσμητική)

Με τη συσκευή παραγωγής οξυγόνου KROBER 02

Το οξυγόνο είναι πηγή και ελιξίριο ζωής για κάθε ένα από τα 80 δις κύτταρα του οργανισμού μας. Δυστυχώς μετά την ηλικία των 25 ετών η παροχή οξυγόνου στα κύτταρα αρχικά γίνεται δυσκολότερη και σε βάθος χρόνου μειώνεται προοδευτικά. Για τη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας και την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, η παρουσία του οξυγόνου είναι απολύτως απαραίτητη.

Γι΄ αυτό τον σκοπό δημιουργήθηκε μια επαναστατική μέθοδος περιποίησης του δέρματος η Οξυγονοκοσμητική, η οποία άνοιξε καινούργια εποχή στην αισθητική, στοχεύοντας με μοναδικά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του σώματος γενικά και της επιδερμίδας ειδικά. Η θεραπεία της Οξυγόνο- Κοσμητικής βασίζεται στη γνώση, ότι οι θρεπτικές ουσίες των κυττάρων αξιοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο, όταν οι καύσεις στα κύτταρα λειτουργούν ικανοποιητικά λόγω επαρκούς τροφοδοσίας με οξυγόνο και βιταμίνες. Με αυτή την εκπληκτική μέθοδο επιτυγχάνεται συνδυασμένη ευεργετική περιποίηση και θεραπεία σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ο πολυμερισμός των πολύτιμων βιταμινών σε συνδυασμό με τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των κυττάρων με υψηλής πυκνότητας καθαρό οξυγόνο εγγυώνται ένα τέλειο και άμεσο αποτέλεσμα που είναι εμφανές ήδη από την πρώτη εφαρμογή.

Η Οξυγονοκοσμητική είναι η μοναδική αισθητική προσέγγιση για θεραπείες προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ με άμεσο εκπληκτικό αποτέλεσμα για μια ανανεωμένη, λαμπερή, σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα, για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες, που επιτυγχάνει:

• Καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος

• Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

• Καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης

• Εμφανή βελτίωση των πανάδων και δυσχρωμιών του δέρματος

• Σύσφιξη και βελτίωση της ευαίσθητης περιοχής του λαιμού

• Ανόρθωση των βλεφάρων

• Δραστική καταπολέμηση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων των ματιών

• Εξισορρόπηση της ξηρής και της λιπαρής επιδερμίδας

• Καταπολέμηση της ακμής και επούλωση στα σημάδια που αυτή προκαλεί.

• Απομάκρυνση ή απάλυνση των ρυτίδων

• Ειδική αντιγηραντική θεραπεία που ενδείκνυται για τις γυναίκες πριν, κατά και μετά την εμμηνόπαυση.

• Επιδρά ανασταλτικά στην ορμονική γήρανση του δέρματος, στην ενδογενή γήρανση, καθώς και στην παθογενετική γήρανση.

• Άμεση αποκατάσταση από βλάβες και επιβαρύνσεις που προκαλούνται λόγω της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα από τις δυσμενείς επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Επιδράσεις των Βιταμινών Α, C, E, ALOE VERA, ΣΚΟΥΟΛΙΝΙ, που εμπεριέχονται στα ενεργά διαλύματα:

Η βιταμίνη Α αναδομεί την επιδερμίδα, αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος, βοηθάει το σχηματισμό των βλεννοπολυσακχαριτών, επιδρά θετικά επί της κυτταρικής ανάπτυξης και της υποδιαίρεσης κατά την αναδόμηση της επιδερμίδας.

Η βιταμίνη Ε εξαλείφει τις ενδεχόμενες ελεύθερες ρίζες. Προλαμβάνει τις διαδικασίες που οδηγούν στη γήρανση του δέρματος και βοηθάει στο σχηματισμό των νέων υγειών κυττάρων.

Η βιταμίνη C επιδρά στην φυσική παραγωγή του διακυτταρικού υγρού και του υαλουρονικού οξέως, βοηθάει στην παραγωγή των νηματοειδών δομών στον συνδετικό ιστό, συμβάλλει στην αναδόμηση της βιταμίνης Ε, είναι δε πολύ γνωστός αναστολέας των ελευθέρων ριζών.

Οι βιταμίνες έχουν υποστεί ειδική εργαστηριακή επεξεργασία κατά την διαδικασία παρασκευής, προς αποφυγή αποδεσμεύσεως (οξειδώσεως) των, από την επενέργεια του οξυγόνου.

Η Σκουολίνη είναι μια θαυματουργή ουσία που ανευρίσκεται μόνο στον οργανισμό των καρχαριών βαθέων υδάτων, και – σε μικρή αναλογία – στις ελιές και το ελαιόλαδο.

Ευρωπαίοι και Ιάπωνες επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι καρχαρίες βαθέων υδάτων είναι ίσως τα μόνα έμβρυα όντα που δεν προσβάλλονται από καρκίνο διότι προστατεύονται από την σκουολίνη, η οποία επίσης συμβάλλει στη δύναμη τους και την σφριγηλότητα τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Fractional RF (Thermolift)

To Thermolift είναι διπολική και μονοπολική ραδιοσυχνότητα με μικρο μη μονωμένες βελόνες ελάχιστης κλασματικής / Fractional θεραπείας.

Παρέχει άμεσα θερμότητα στην επιδερμίδα και χόριο μέσω της μικροϋπολογιστικής ελεγχόμενης διείσδυσης σε βάθος από 0.5~3.5mm. Η κλασματική ραδιοσυχνότητά έχει τη δυνατότητα επίτευξης fractional θεραπειών χωρίς πόνο και χρόνο ανάρρωσης. Αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε από την πρώτη συνεδρία ανεξάρτητα από τον τύπο δερμάτων. Οι θεραπείες γίνονται όλο το χρόνο χωρίς να υπάρχει φόβος υπερμελάχρωσης τους θερινούς μήνες.

Τριπλή Δράση

1.Αποτελέσματα ισοδύναμα του FractionalLaser
2.Lifting – Επίδραση RF
3.Ουλές – Αναδόμηση Δέρματος – Ρυτίδες à Συνδυαστικό Αποτέλεσμα

- Επίδραση θεραπείας με μικρο – RF (Thermolift Ενέργεια RF και Fractional)
- Επίδραση RF – Ανόρθωση και Σύσφιξη


Η διαφοροποίηση του Thermolift

1.Ογκομετρική σύσφιξη
Μοναδική επίδραση από την απευθείας παροχή θερμότητας μέσω των μικροϋπολογιστικών βελονών fractional

2.Αληθινό κλασματικό/fractional RF για καλύτερα αποτελέσματα
3. Fractional laser=βαθιά dermal fractional RF αναδόμηση
Στοχεύει στην επιδερμίδα (ανώτερο και κατώτερο χόριο (RF target field) – βάθος 0.5~3.5mm με ακρίβεια 0.1mm

4. Λιγότερος πόνος, λιγότερος χρόνος αποκατάστασης, καμία παρενέργεια
Απόλυτος έλεγχος με τη χρήση της τεχνολογίας μη μονωμένων βελόνων

Άριστα αποτελέσματα με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης

Επιδερμίδα
Μείωση μεγέθους πόρων + Επιφανειακών σημαδιών, βελτίωση υφής δέρματος: Απαλό δέρμα

Deepdermis
Άμεσο αποτέλεσμα στα γερασμένα δέρματα.
Ιδανικό για άμεση σύσφιξη / lifting δημιουργώντας νέο αυτόλογο κολλαγόνο και ελαστίνη
Ανθεκτικό και σφιχτό δέρμα εκ των έσω.

Πλεονεκτήματα διαδικασίας Thermolift
1. Ανανέωση του δέρματος και αποκατάσταση με τη διαδικασία της Ανόρθωσης (lifting).
2. RF και μικροτραυματισμοί για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και την ελαχιστοποίηση των παρενεργειών.
3. Κατάλληλο για όλες τις θεραπείες του δέρματος, πρόσωπο και σώμα, ανεξάρτητα από την εποχή.
4. Ελαχιστοποίηση χρόνου αποκατάστασης, σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες laser (Δεν επηρεάζει την καθημερινή ζωή).

Ταυτόχρονα επιλύει πολλά προβλήματα όπως υπερμελάχρωση, μέλασμα, ακμή, ουλές ακμής, ραγάδες κλπ. Με το Thermolift έχετε μια πλήρη θεραπεία που εκτός από το πρόσωπο αφορά και την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Για χείλη γεμάτα όγκο και υγεία.

 • Προτείνεται να μην πλύνετε και βάφετε το πρόσωπο την ημέρα της θεραπείας.
 • Προτείνεται να μην καπνίσετε, να μην πιείτε και να μην ασκηθείτε υπερβολικά για 2-3 ημέρες μετά τη θεραπεία. Για κολύμπι, περιμένετε 4-5ημέρες μετά τη θεραπεία.
 • Προτείνεται να αποφεύγετε την απολέπιση, peeling και τη χρήση ζεστής σάουνας.
 • Αποφύγετε άμεση έκθεση στον ήλιο και εφαρμογή UV.
 • Η χρήση αυξητικών παραγόντων και προϊόντων κολλαγονογένεσης θα βοηθήσουν.

Σε ποιόν απευθύνεται η μέθοδος Thermolift

Η μέθοδος Thermolift απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που παρ΄όλη την προσπάθειά τους, έχουν εναποθέσεις λίπους που καμία δίαιτα ή γυμναστική δεν μπορούν να εξαλείψουν. Μετά από τη θεραπεία, μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στην καθημερινή ρουτίνα σας αφού δεν χρειάζεται καμία περίοδος διακοπής ή ανάρρωσης.

Σε ποια μέρη του σώματος εφαρμόζεται η μέθοδος Thermo effect;

Διάφορες κεφαλές για την θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την πάσχουσα περιοχή α) πρόσωπο, βλέφαρα, περίγραμμα, β) σώμα, βραχίονες, κοιλιά, γλουτοί, μηροί (σύσφιξη, τοπικό πάχος, ραβδώσεις, κυτταρίτιδα, ρυτίδες).

Σε ποια μέρη του σώματος μπορούμε να εφαρμόσουμε τη μέθοδο Thermolift;

Η μέθοδος Thermolift μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλο το σώμα. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, το εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, τα μπράτσα και τα ψωμάκια.

Τι είναι η μέθοδος Thermo effect;

Πρόκειται για μια μη χειρουργική μέθοδo συμβατή με κάθε τύπο δέρματος. Προκαλεί την θέρμανση των ιστών του χορίου και των λιποκυττάρων. Άμεσα ορατά αποτελέσματα για ένα πιο σφικτό δέρμα. Αξίζει να σημειωθεί πως με την εφαρμογή της μεθόδου αυτής ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή Ηα και επαναδόμηση του κολλαγόνου. Έτσι, η αλλαγή είναι αισθητή και συνεχής, το δέρμα πιο λείο και λαμπερό και η εμφάνιση πιο νεανική.

Γιατί είναι μοναδική η μέθοδος Thermoeffect;

Η μέθοδος Thermoeffect αποτελεί τον μοναδικό συνδυασμό διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF. Διακρίνεται για την βαθύτερη δράση της εκπομπής των ραδιοσυχνοτήτων μέσα στο δέρμα (έως και 2 cm) από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου. Με τον τρόπο αυτό διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και τα αποτελέσματα συγκρίνονται με το χειρουργικό λίφτινγκ.

Η Εμπειρία Thermolift Μόλις Ξεκινάει……

- Μη επεμβατικό
- Ανώδυνο
- Χωρίς αναισθησία
- Αποτέλεσμα από την 1η συνεδρία σε πρόσωπο / σώμα

Κυτταρίτιδα, τοπικές εναποθέσεις λίπους και lifting.
Χωρίς παρενέργειες και χρόνο ανάρρωσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Θεραπεία Δερμοαπόξεσης Προσώπου με Μικροκρυστάλλους (Microdermabration Ecopeel)

Πρόκειται για ένα μηχανικό peeling με μικροκρυστάλλους που προκαλεί μικροδερματοαπόξεση – απολέπιση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και ανάπλαση του δέρματος. Είναι το μοναδικό μηχάνημα με πολλαπλή, άμεση δράση όπως δείχνουν και οι κλινικές έρευνες. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

• Φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα με ελαστικότητα και βελούδινη υφή

• Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας για καλύτερη αιμάτωση, οξυγόνωση και κυτταρικό μεταβολισμό

• Θερμική και μηχανική διέγερση των ινοβλαστών καθώς και παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου

• Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και κεράτινης στοιβάδας

• Λείανση ρυτίδων και ουλών

Θεραπεία με Θαλάσσιο Κολλαγόνο (Collagen)

Το θαλάσσιο κολλαγόνο (Marine Collagen) είναι ένα είδος ινώδους πρωτεΐνης η οποία εξάγεται από τα λέπια του δέρματος ψαριών του αλμυρού νερού όπως σολομού και μπακαλιάρου (Cod). Το κολλαγόνο αυτού του είδους έχει αρκετά υψηλή βιοδιαθεσιμότητα πράγμα που σημαίνει καλή απορρόφηση στο ανθρώπινο σώμα με καλά και γρήγορα αποτελέσματα. Το θαλάσσιο κολλαγόνο υπόκειται σε επεξεργασία για αποφυγή των οσμών από το ψάρι διατηρώντας όμως την ίδια στιγμή την διατροφική του αξία.

Ιδιότητες και Οφέλη:

 • Μείωση ρυτίδων
 • Σταθερό, πιο λείο και λαμπερό δέρμα.
 • Ομοιόμορφη χροιά δέρματος
 • Αναγέννηση υγιούς δερματικού ιστού και δημιουργία νέων δερματικών κυττάρων.
 • Πιο δυνατά, υγιή νύχια καθώς και πιο χοντρά και υγιή μαλλιά.
 • Επούλωση πληγών μέσω της δημιουργίας ιστών και συστολής του τραύματος.
 • Μείωση και ανακούφιση του πόνου που προκαλούν οστεοαρθρίτιδα και ρευματοειδή αρθρίτιδα.      
 • Διατήρηση των χόνδρων και των αρθρώσεων σε καλή κατάσταση και κινητική λειτουργία διατηρώντας την ελαστικότητα και δίνοντας στήριξη τόσο σε αυτές όσο και στα κόκκαλα.

Εκτός από το θαλάσσιο κολλαγόνο υπάρχει και το ζωικό κολλαγόνο που εξάγεται από τις αγελάδες (Bovine) και τους χοίρους (Porcine). Τα κολλαγόνα αυτά κατά την επεξεργασία τους για χρήση σε καλλυντικά ή συμπληρώματα διατροφής υφίστανται μια διαδικασία αποστείρωσης (sterilisation) για αποφυγή αλλεργιών ή άλλων παρενεργειών. • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 31/10/2018.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.
 • Δυνατότητα αγοράς έως 1 κουπονιού για ατομική χρήση. 
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 3 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στα τηλέφωνα 2310 232525 ή 2310 235948.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένου.
 • Ακύρωση ραντεβού, τουλάχιστον μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας. 

Τα Laserline Clinics, όνομα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πρωτοπορία και την καινοτομία στο χώρο της Κοσμητικής Ιατρικής, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, αξιοποιώντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία Laser και την εξειδικευμένη γνώση από το 1996.

Αναπτύσσουν και προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους, που μπορούν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα αισθητικής και διαιτολόγια που στο παρελθόν πολύ πιθανόν να φάνταζαν οικονομικά απρόσιτες.

Το άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου, σας προτείνει την καταλληλότερη θεραπευτική προσέγγιση με βάση τις ανάγκες σας και σας ενημερώνει πλήρως και λεπτομερώς για την μέθοδο που θα ακολουθήσει, από την έναρξη μέχρι και την ολοκλήρωση των εφαρμογών.

Με επιστημονική ευθύνη, πολυετή πείρα, κύρος και συνέπεια, αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες απαιτήσεις του σημερινού ανθρώπου για αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι:

⦁ Σωστή εκτίμηση της κάθε περίπτωσης από ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
⦁ Σωστή θεραπευτική προσέγγιση με την επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος.
⦁ Συνεχής παρακολούθηση και εκτίμηση της πορείας του περιστατικού.
⦁ Μόνο ιατρικά αποδεκτές & τεκμηριωμένες μέθοδοι, εφαρμοσμένες από ειδικούς, μπορούν να έχουν αποτέλεσμα.

Τα Laserline Clinics για άλλη μια φορά έρχεται να δώσει λύσει εκεί όπου οι άλλοι αδυνατούν ή λίγα έχουν να προσφέρουν.

Υπηρεσίες:

⦁ Med Contour - Μη Επεμβατική Μέθοδος Λιποαφαίρεσης
⦁ Αποτρίχωση laser Alexandrite
⦁ Μεταμόσχευση μαλλιών
⦁ Ενεργοτριχογέννεση – Αντιμετώπιση τριχόπτωσης με Laser
⦁ Θεραπεία Ευρυαγγείων, ραγάδων
⦁ Θεραπεία Ακμής
⦁ Μεσοθεραπεία Προσώπου
⦁ Δερμοαπόξεση Microdermabration Ecopeel
⦁ Οξυγονοθεραπεία Προσώπου – Σώματος
⦁ Φωτοανάπλαση
⦁ Υαλουρονικό – Bottox
⦁ Edermologie LPG
⦁ Cryolipolisis Μεσοθεραπεία Σώματος
⦁ P.R.P.

Τσιμισκή 86 (4ος όροφος), Θεσσαλονίκη
http://www.laserline-clinics.gr/
2310 232525 & 2310 235948

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
 • Παραγγελία του κουπονιού σας με Δωρεάν Αντικαταβολή 
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αποκλειστικό
Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου με τη μέθοδο Hydrafacial, για Βαθιά Ενυδάτωση και Θρέψη του Δέρματος, στον Εύοσμο!
Έκπτωση -40% Πρότυπο Ιατρικό Κέντρο Ομορφιάς Δυτικής Θεσσαλονίκης

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου με τη μέθοδο Hydrafacial, για Βαθιά Ενυδάτωση και Θρέψη του Δέρματος, στον Εύοσμο!

Αγορές: 21 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 50,00€
29,90€