Μόλις 49€ για 3ήμερο Παρασκευή 7 έως Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο Μπάνσκο, με 2 Διανυκτερεύσεις σε 4 Αστέρων Ξενοδοχείο σε Κεντρικό Σημείο με Πρωινό, Απεριόριστη χρήση των Yπηρεσιών Spa, Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη με Πολυτελές Πούλμαν,με το Δημοφιλές Ταξιδιωτικό Πρακτορείο «18-24 Travel»!

49,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
52


Μόλις 49€ για 3ήμερο Παρασκευή 7 έως Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο Μπάνσκο, με 2 Διανυκτερεύσεις σε 4 Αστέρων Ξενοδοχείο σε Κεντρικό Σημείο με Πρωινό, Απεριόριστη χρήση των Yπηρεσιών Spa, Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη με Πολυτελές Πούλμαν,με το Δημοφιλές Ταξιδιωτικό Πρακτορείο «18-24 Travel»!

49,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
52 Αγορές
49€ για 1 Άτομο, για 3ήμερο στο Μπάνσκο, με 2 Διανυκτερεύσεις σε 4 Αστέρων Ξενοδοχείο σε Κεντρικό Σημείο με Πρωινό, Απεριόριστη χρήση των Yπηρεσιών Spa, Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη με Πολυτελές Πούλμαν, για Παρασκευή 7 έως Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, με το Δημοφιλές Ταξιδιωτικό Πρακτορείο «18-24 Travel»!


Απόκτησε το με 3 βήματα:

1ο Βήμα:
Απόκτησε το κουπόνι της ημερομηνίας που σε ενδιαφέρει από το GoldMall με 5 τρόπους αγοράς 

2ο Βήμα:
Κάνε online την κράτησή σου στο 18-24 Travel -> Για Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου έως 9 Κυριακή Δεκεμβρίου ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
(Δημιουργείς λογαριασμό χρήστη στην σελίδα του 18-24 Travel, αν δεν έχεις ήδη, και στο τελευταίο στάδιο της online κράτησης επιλέγεις «Πληρωμή στο Γραφείο»).

3ο Βήμα:
Στέλνεις e-mail στο info@18-24.gr, βάζοντας στον τίτλο του mail το εξής: «Goldmall κουπόνι με κωδικό .... (ανάφερε τον κωδικό που θα δεις πάνω στο GoldMall κουπόνι που αγόρασες), για την κράτηση με αριθμό .... (ανάφερε τον πενταψήφιο αριθμό που θα σου δοθεί με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κράτησης στο 18-24)''.
Παράδειγμα: "Goldmall κουπόνι με κωδικό HGT9-BRZV-WQFM-GMCODE για την κράτηση με αριθμό 12345"

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με e-mail στο info@goldmall.gr, ή τηλεφωνικά στο συνεργαζόμενο τουριστικό γραφείο, 2316 011824 (09:00-17:00).

Ισχύει μέχρι εξάντλησης της προσφοράς και επιβεβαίωση κράτησης έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση της κάθε εκδρομής.

Διαμονή: 
Η διαμονή σας θα πραγματοποιηθεί σε ένα από παρακάτω δυο ξενοδοχεία 4*:
Maria-Antoaneta Residence ή Aparthotel Aspen

- Και τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο εντός του χωριού του Μπάνσκο.
- Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής ξενοδοχείου. Η επιλογή του ξενοδοχείου θα καθοριστεί από το 18-24 Travel και μόνο, μιας και αυτή θα γίνει βάσει διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που θα επιλέξετε το ταξίδι σας. 
- Το σε ποιο από τα 2 ξενοδοχεία θα διαμείνετε, μπορείτε να το μάθετε μπαίνοντας στον λογαριασμό της κράτησής σας, 2 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Η εκδρομή περιλαμβάνει:
- Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη.
- Διαμονή στο Μπάνσκο για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 4* Ξενοδοχείο σε κεντρικό σημείο εντός του Μπάνσκο (Maria-Antoaneta Residence ή Aparthotel Aspen).
- Απεριόριστη χρήση όλων των Yπηρεσιών Spa για όλες τις ημέρες (σάουνα, χαμάμ), αλλά και γυμναστήριο εφόσον διαθέτει.
- Αρχηγό του συνεργαζόμενου τουριστικού γραφείου για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
- Οργανωμένες προτάσεις διασκέδασης και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της εκδρομής. 

H εκδρομή δεν περιλαμβάνει:
- Υπηρεσίες στο ξενοδοχείο όπως το μασάζ ή το room service.
- Επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε clubs και οτιδήποτε προαιρετικό.

Μετάβαση
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη (Theodorou Gas & Bus Station, Γιαννιτσών 238, πίσω από τα ΚΤΕΛ Μακεδονία):
Παρασκευή 07/12/2018 09:00

Άφιξη στο Μπάνσκο (Βουλγαρία): 
Παρασκευή 07/12/2018 13:30

Επιστροφή
Αναχώρηση από Μπάνσκο (Βουλγαρία):
Κυριακή 09/12/2018 11:00

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη (Theodorou Gas & Bus Station, Γιαννιτσών 238, πίσω από τα ΚΤΕΛ Μακεδονία): 
Κυριακή 09/12/2018 16:30

Check in: 07/12/2018 14:00  
Check out: 09/12/2018 11:00  

Διαθέσιμοι Τύποι Δωμάτιων: 
* Δίκλινο Standard Δωμάτιο 
* Τρίκλινο Standard Δωμάτιο 
* Τετράκλινο Standard Δωμάτιο 
* Πεντάκλινο Standard Δωμάτιο
(δεν ισχύει για μονόκλινο)

Το Μπάνσκο είναι μια πόλη 9.212 κατοίκων στο όρος Πίριν της Βουλγαρίας σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει από τους πιο hot χειμερινούς προορισμούς, με ένα υπερσύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο, πολυτελή ξενοδοχεία και εγκαταστάσεις spa, καλό φαγητό αλλά και μοναδική διασκέδαση!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 18-24 Travel

Bansko...και ΦΥΓΑΜΕ!!!

Φύγαμε λοιπόν για να κάνουμε και φέτος απόβαση σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς της Ευρώπης! Βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του βουνού Pirin και συνδυάζει τέλεια το μοναδικό τοπίο με την παραδοσιακή ατμόσφαιρα του χωριού με τα γραφικά δρομάκια και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού. Ξεκινάμε την προκαθορισμένη ώρα με κατεύθυνση τα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας. Νωρίς το μεσημέρι βρισκόμαστε στο Μπάνσκο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Τα περισσότερα βρίσκονται γύρω από την περιοχή των lift, που σημαίνει πως σε αρκετές περιπτώσεις οι μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνουμε μπορούν να γίνουν και με τα πόδια.

Μπορούμε να σας προτείνουμε και μια σειρά από δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε κατά την παραμονή σας στο Bansko, ώστε να φτιάξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει περισσότερο. 

Ενημερώνουμε πως για τις περισσότερες παροχές υπάρχουν 2 διαφορετικές τιμές:

1. Η τιμή που ισχύει κατά τη διαδικασία της κράτησης και πριν την αναχώρηση
2. Η official τιμή που ισχύει από την αναχώρηση της εκδρομής και μετά

Αυτός είναι ο λόγος που όποιος κάνει προκράτηση, πρώτον εξασφαλίζει τη συμμετοχή του, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και φυσικά, επωφελείται των καλύτερων τιμών. Πάμε λίγο να δούμε πόσα πράγματα έχεις την ευκαιρία να κάνεις για να αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο παραμονής σου στο Μπάνσκο.

 • Πάμε για φαγητό και μεσημεριανό...Party!!-> Official Price: 12€ (Με προκράτηση 10€)

Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτια και χαλαρώσουμε λιγάκι, δίνουμε ραντεβού στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στις 13:30 για την πρώτη μας έξοδο για φαγητό στο Μπάνσκο. (Σε περίπτωση αλλαγής στην ώρα, ενημερώνεστε από τους συνοδούς).  Η συγκεκριμένη παροχή αφορά φαγητό σε μπουφέ, σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο ξενοδοχείου στο Μπάνσκο. Ο μπουφές περιλαμβάνει:
Ποικιλία από λουκάνικα, χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι Διάφορες σαλάτες Ριζότο και άλλα συνοδευτικά 1 μπύρα ή 1 κρασί ανά άτομο. 
* Αλκοολούχα ποτά πέραν των παραπάνω, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό χρεώνονται extra και δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

 • Και clubbing θα κάνουμε… Jack’s House! (Δωρεάν είσοδος έως τις 00:00)

Αφού φάμε, πιούμε και χορέψουμε επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για λίγη ξεκούραση γιατί το βράδυ έχει clubbing, άλλωστε για αυτό δεν ήρθαμε?? Τα σπάμε στο Jack’s House! Αποκλειστικά και μόνο για τους πελάτες του 18-24 Travel, ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο Jack’s House, το πιο in club του Μπάνσκο! Εμπορική ξένη, αλλά και ελληνική μουσική  παίζει όλο το βράδυ για να μας θυμίσει τι πάει να πει διασκέδαση και όλο αυτό χωρίς είσοδο, αλλά πληρώνοντας μόνο τα ποτά μας και αυτά σε τιμές που δεν συναντάς αλλού!! Επίσης, κάποιες φορές, σαν πελάτες του 18-24 έχετε και προσφορές από το μαγαζί. Για παράδειγμα 1 μπουκάλι βότκα μαζί με τα αναψυκτικά, θα σας κοστίσει 35€ μόνο! Αντίστοιχες προσφορές θα υπάρχουν και για άλλα είδη ποτών, όπως ουίσκι, τζιν κλπ. Τονίζουμε πως η δωρεάν είσοδος ισχύει μέχρι τις 00:00. Από τις 00:00 και μετά θα έχει είσοδο, 20 λέβα με ποτό ή 10 λέβα χωρίς ποτό.

Το ραντεβού είναι στις 23:30 στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, από όπου περνάει το λεωφορείο να μας πάρει και να μας μεταφέρει στο Jack’s House. 

Κάθε μέρα ισχύει η πρόταση για φαγητό για όσους το επιθυμούν, αλλά και το clubbing για όσους το αντέχουν! 

 • Μεταφορά στο χιονοδρομικό -> (Official Price: 10€)

Κι επειδή δεν είμαστε όλοι λάτρεις του σκι ή του snowboard, όμως μας αρέσει το χιόνι και θέλουμε να κάνουμε και τη βόλτα μας στο χιονοδρομικό, το γραφείο, σας παρέχει μεταφορά από και προς το πρώτο σαλέ του χιονοδρομικού . Τι γλιτώνετε; Δύο πολύ βασικά πράγματα. Πρώτον, ξεχάστε την πολύωρη αναμονή στην ουρά του λιφτ για να το χιονοδρομικό . Δεύτερον, για φέτος ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του χιονοδρομικού, σημαντικές αυξήσεις για την έκδοση κάρτας, καθώς και τη χρήση του λιφτ. Επιλέγοντας τη μεταφορά με λεωφορείο λοιπόν, γλιτώνετε και την ταλαιπωρία, αλλά και αρκετά χρήματα. Αφού σας αφήσει το λεωφορείο στο πρώτο σαλέ του χιονοδρομικού, μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας, να πιείτε το καφεδάκι σας ή ότι άλλο θέλετε εσείς,  θαυμάζοντας το υπέροχο χιονισμένο τοπίο και να επιστρέψετε, ώστε να συνεχίσετε το πρόγραμμα σας, κάνοντας και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που έχετε επιλέξει.

Διαδικασία: Τα λεωφορεία, σας παίρνουν μπροστά από την είσοδο του Maria Antoaneta Residence. Εκτιμώμενος χρόνος άφιξης,  περίπου 30 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση. Υπάρχουν, προγραμματισμένα δρομολόγια τα οποία φαίνονται παρακάτω:

Αναχώρηση στις 11:00 με επιστροφή στις 13:30
Αναχώρηση στις 11:30 με επιστροφή στις 14:00
Αναχώρηση στις 12:00 με επιστροφή στις 14:30
Αναχώρηση στις 12:30 με επιστροφή στις 15:00

Τα λεωφορεία που θα εκτελούν τα δρομολόγια είναι συγκεκριμένα και θα υπάρχουν λίστες επιβατών σε καθένα από αυτά, πράγμα που σημαίνει πως με το λεωφορείο που θα ανεβείτε με αυτό θα πρέπει να επιστρέψετε. Σε περίπτωση που δεν είστε στην ώρα σας για την επιστροφή, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να γυρίσετε μόνοι σας.

 • Εκδρομή στα Λουτρά -> Official Price: 10€

Εκδρομή στα Λουτρά του Μπάνσκο σε απόσταση 10 km (περίπου 15' οδικώς), όπου θα επισκεφθούμε την εξωτερική φυσική πισίνα απολαμβάνοντας τα θερμά ιαματικά νερά (43C) και θα γευτούμε παραδοσιακές γεύσεις στο εστιατόριο του χώρου των Spa. Το σκηνικό με τα αχνίζοντα νερά και το χιόνι γύρω από τις πισίνες, είναι εκπληκτικό και φυσικά ιδανικό για φωτογραφίες που θα κάνουν τους φίλους σας να ζηλέψουν!

Ξεκινάμε από Μπάνσκο στις 17:30 το μεσημέρι, μπροστά από το Castello Bar και η επιστροφή μας γίνεται στις 19:30 από τα λουτρά.

Η εκδρομή περιλαμβάνει:
- Μεταφορά από και προς τα λουτρά  
- Τη χρήση των λουτρών (καλό είναι να έχετε φροντίσει να πάρετε πετσέτες μαζί σας, καθώς εάν σας δώσουν εκεί, υπάρχει επιπλέον χρέωση)

 • Ημερήσια Εκδρομή στη Σόφια -> Official Price: 20€ (Με προκράτηση 15€)

Ξεκινάμε από Μπάνσκο στις 09:00 το πρωί, μπροστά από το Castello Bar, για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Μόλις 175 χιλιόμετρα χωρίζουν την πρωτεύουσα από το Μπάνσκο, μια διαδρομή περίπου 2 ώρες.  

Με την άφιξη μας στην Σόφια μας περιμένει ο ξεναγός για να μας δείξει τα αξιοθέατα της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ, βόλτες αλλά και ψώνια. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα περίπου στις 17:00, με εκτιμώμενη ώρα άφιξης στο Μπάνσκο στις 19:00.

 • Εκδρομή στο Μπλαγκόεβγκραντ -> Official Price: 15€ (Με προκράτηση: 10€)

Μία πολύ καλή ευκαιρία για ψώνια, καλό φαγητό και βόλτα σε μία πόλη, όπου η αγορά είναι πολύ καλή αλλά και φθηνή για όσους έχουν όρεξη να κάνουν τα ψώνια τους.

Το Μπλαγκόεβγκραντ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το Μπάνσκο, περίπου μια ώρα δρόμος και η επιλογή σας να το επισκεφθείτε σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει!

Ξεκινάμε από Μπάνσκο στις 11:00 το πρωί, μπροστά από το Castello Bar και η επιστροφή μας γίνεται στις 17:00 από το Μπλαγκόεβγκραντ με εκτιμώμενη ώρα άφιξης στο Μπάνσκο στις 18:00.

 • Εκδρομή στο Razlog -> Official Price: 5€

Το Razlog της Βουλγαρίας, απέχει μόλις 6 χιλιόμετρα από το Μπάνσκο και η επιλογή σας να το επισκεφθείτε σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει, καθώς είναι μία πολύ οικονομική και κοντινή πρόταση! 

Μία πολύ καλή ευκαιρία για βόλτα και ψώνια σε μία πόλη που άρχισε τα τελευταία χρόνια να αναπτύσσεται σε διάφορους τομείς. Μετά από τη βόλτα σας, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το γεύμα σας σε κάποιο από τα ταβερνάκια του Razlog.

Ξεκινάμε από Μπάνσκο στις 13:00 το μεσημέρι, μπροστά από το Castello Bar ενώ η επιστροφή μας γίνεται στις 16:00 από το Razlog. 

*Η τιμή αφορά μόνον στη μεταφορά από και προς το Razlog. (Οτιδήποτε άλλο, π.χ. φαγητό το πληρώνετε επιτόπου)

 • Εκδρομή στο Ντομπρίνιστε -> Official Price: 5€

Εάν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό και για κάτι που θα σας εντυπωσιάσει, τότε αφήστε το πάνω μας. Σε μόλις μισή ώρα από το Μπάνσκο βρίσκεται το “Ribarnica” στο Ντομπρίνιστε της Βουλγαρίας. Στα Ελληνικά σημαίνει “Η λίμνη με τα ψάρια”.

Είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα χτισμένη πάνω στο ποτάμι σε ένα γραφικό τοπίο μέσα στο δάσος. Η ιδιαιτερότητα αυτού του μέρους είναι ότι ο ιδιοκτήτης με πολύ κόπο και μεράκι, έχει κάνει τη δική του τεχνητή λίμνη. Μέσα σε αυτή υπάρχουν εκατοντάδες πέστροφες και δίνει τη δυνατότητα, στους πιο υπομονετικούς, να πάρουν το καλάμι και να δοκιμάσουν τις αλιευτικές τους ικανότητες με την προϋπόθεση όμως ότι την ψαριά τους θα τη δώσουν στην ταβέρνα να την μαγειρέψουν. Είναι ένα μέρος που το ξέρουν μόνο οι ντόπιοι και γι’αυτόν τον λόγο έχει κρατήσει την παραδοσιακή αυτή εμφάνιση το μαγαζί. Ετοιμαστείτε για λίγες ώρες απόδρασης σε ένα διαφορετικό μέρος που σίγουρα θα σας χαρίσει όμορφες εικόνες και τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα. Μη ξεχνάτε, υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων για αυτό δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν!

Ξεκινάμε από Μπάνσκο στις 13:00 το μεσημέρι, μπροστά από το Castello Bar ενώ η επιστροφή μας γίνεται στις 15:30 από το Ντομπρίνιστε. 

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί, μόνον και εφόσον μας το επιτρέπει ο καιρός. Διαφορετικά θα σας δώσει ο συνοδός σας εναλλακτική για κάποια άλλη εκδρομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

*Η τιμή αφορά μόνον στη μεταφορά από και προς το Dobrinishte. (Οτιδήποτε άλλο, π.χ. φαγητό το πληρώνετε επιτόπου)

 • Off-Road Bansko

1. Ιππασία -> Official Price: 10€

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της ιππασίας με φόντο το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο. Λίγο έξω από το χωριό Razlog, μόλις 15 λεπτά από το Μπάνσκο βρίσκεται το κέντρο ιππασίας, ικανό να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία τόσο σε αρχάριους όσο και σε γνώστες του αντικειμένου. Μάθετε τα βασικά γύρω από την ιππασία (τεχνικές,εξοπλισμός κα) και ζήστε αυτή την παραμυθένια εμπειρία! Διάρκεια : 20 λεπτά. 
Ξεκινάμε από Μπάνσκο στις 13:00, μπροστά από το Castello Bar και η επιστροφή μας γίνεται περίπου στις 14:30.


2. Βόλτα με ATV -> Official Price: 15€

Απολαύστε μία off-road διαδρομή με ATV(γουρούνα). Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την φυσική ομορφιά της περιοχής, να βγάλετε φωτογραφίες μέσα στο καταπράσινο,χιονισμένο τοπίο και να γευτείτε για πρώτη φορά ή ξανά extreme καταστάσεις. Ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή η οποία προσφέρεται για αρχάριους αλλά και έμπειρους. Και το καλύτερο...έχετε και παρέα! . Στην κάθε γουρούνα θα πρέπει οπωσδήποτε να μπουν 2 άτομα.  Διάρκεια : 30 λεπτά. 
Ξεκινάμε από Μπάνσκο στις 13:00, μπροστά από το Castello Bar και η επιστροφή μας γίνεται περίπου στις 14:30.
Προσοχή! Εάν κάποιος είναι κάτω των 16 ετών δεν επιτρέπεται να κάνει χρήση της γουρούνας μόνος του. Θα πρέπει κάποιος ενήλικας να είναι ο οδηγός και ο ανήλικος να είναι στη θέση του συνοδηγού.

*** Για όλες τις παραπάνω παροχές, κάντε προκράτηση για να πληρώσετε λιγότερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Έχει φτάσει λοιπόν η τελευταία μας μέρα στο Μπάνσκο κι έχοντας αποκομίσει όσες εμπειρίες μπορέσαμε ήρθε η ώρα για την επιστροφή. Ξυπνάμε το πρωί και μετά το πρωινό, αδειάζουμε τα δωμάτια και φορτώνουμε βαλίτσες στα λεωφορεία. Check out πρέπει να έχουμε κάνει στις 11:00, και να έχουμε φορτώσει τις βαλίτσες μας στα λεωφορεία. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία του check-out αναχωρούμε ο καθένας για την πόλη του.

Γενικές πληροφορίες

 • Νόμισμα είναι το Λέβα, κι η ισοτιμία είναι 1 ευρώ = 1,956 Λέβα.
 • Συνάλλαγμα θα κάνετε στα ανταλλακτήρια μέσα στο χωριό, όχι όμως όλα σας τα χρήματα γιατί η αντίστροφη μετατροπή είναι δύσκολη. Αν σας μείνουν στην Ελλάδα, δύσκολα θα τα αλλάξετε. Μπορείτε να πληρώνετε και σε ευρώ και να παίρνετε ρέστα σε Λέβα, αλλά θα χάσετε στην ισοτιμία.
 • Οι είσοδοι σε club είναι 10-15 Λέβα και δεν περιλαμβάνουν ποτό. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι 10€ με ποτό. Τα ποτά κοστίζουν 6-10 Λέβα (3-5 ευρώ). Ζητήστε πάγο γιατί δεν φέρνουν. Αν θέλετε coca cola,  πληρώνεται έξτρα. Αν πίνετε Cuba Libre, δεν έχουν στυμμένο λεμόνι. Τα μπουκάλια παίζουν από 80 ως 140 Λέβα.
 • Για να πάρετε Ελλάδα, βάζετε μπροστά το 0030.
 • Η έκδοση κάρτας για το lift κοστίζει 65 Λέβα για ολόκληρη την ημέρα. Οι τιμές στα λιφτ μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από τη διοίκηση του χιονοδρομικού
 • Το πρωινό σερβίρεται από τις 7:30 έως τις 10:00.
 • Η χρήση του spa και της πισίνας στο ξενοδοχείο, περιλαμβάνεται στην τιμή. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι προσωπικές περιποιήσεις (πχ massage, solarium κλπ).
 • Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν είναι υποχρεωτική. Όποιος θέλει μπορεί να επιλέξει ότι του ταιριάζει περισσότερο. Οι δικές μας επιλογές γίνονται με βάση την εμπειρία ως τώρα σε σχέση με τον κόσμο που έρχεται μαζί μας.
 • ** Προσοχή στο που τρώτε! Υπάρχουν μαγαζιά που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνιση, παρά στην υγιεινή. Και το πολύ φθηνό, τις περισσότερες φορές δεν είναι ασφαλές…..

Επιλογή Δωματίων:

- Εφόσον έχετε κάνει κράτηση για δυο άτομα θα είστε σε δίκλινο δωμάτιο (βάσει διαθεσιμότητας).
- Σε περίπτωση που είστε τρεις, θα είναι τρίκλινο δωμάτιο. Η διαμονή σε τρίκλινο δωμάτιο γίνεται πάντα σε δίκλινο με προσθήκη extra κρεβατιού, ενώ η διαμονή σε τετράκλινο δωμάτιο γίνεται πάντα σε δίκλινο με προσθήκη δυο extra κρεβατιών.
- Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο δωματίου της προτίμησης του, βάσει διαθεσιμότητας. Εάν έχει οποιαδήποτε περαιτέρω προτίμηση όπως για παράδειγμα, δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπορεί να το δηλώσει, όμως σε καμία περίπτωση η επιλογή αυτή δεν είναι δεσμευτική. Είναι απλώς δήλωση προτίμησης, η οποία μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνον εάν υπάρχει διαθεσιμότητα.
- Όταν η κράτηση αφορά τέσσερα και πάνω άτομα, προτεραιότητα στα δίκλινα έχουν τα ζευγάρια. 
- Αν έχετε κάνει περισσότερες κρατήσεις κι είστε μεγάλη παρέα, επικοινωνείτε μαζί μας μέσω αιτήματος τροποποίησης για σύνδεση κρατήσεων και κατανομή στα δωμάτια.
- Στις περιπτώσεις οικογενειών, ή βρεφών, καλό είναι να επικοινωνείτε (τηλεφωνικά στο συνεργαζόμενο τουριστικό γραφείο, 2316 011824, 09:00-17:00) για την κατανομή σας ή την εξυπηρέτηση με baby cot.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Μπάνσκο! Η απόλυτη διασκέδαση σε συνδυασμό με το καλύτερο χιονοδρομικό των Βαλκανίων και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής! Ας τα πάρουμε όμως λίγο από την αρχή τα πράγματα γιατί πάμε που πάμε εκδρομή, να μην ξέρουμε δυο βασικές πληροφορίες για τον προορισμό μας;

Κάτι από… ιστορία

Το Μπάνσκο είναι μια πόλη 9.212 κατοίκων στο όρος Πίριν της Βουλγαρίας σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια ασχολούνταν αποκλειστικά με το εμπόριο και την κτηνοτροφία. Μέχρι που μέσα σε μόλις μερικά χρόνια και με την ανάπτυξη του πιο σύγχρονου χιονοδρομικού, το Μπάνσκο μετατράπηκε στον πιο hot προορισμό!

Το χιονοδρομικό

Πλέον όταν ακούς χιονοδρομικό, το μυαλό σου πάει αυτόματα στο Μπάνσκο. Διαθέτει μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις που μπορείς να συναντήσεις σε χιονοδρομικό γι’αυτό άλλωστε και γίνεται ...λαϊκό προσκύνημα κάθε χρόνο από τις γειτονικές χώρες. Το υψηλότερο σημείο του χιονοδρομικού βρίσκεται στα 2560 μέτρα και το χαμηλότερο στα 1000 μέτρα. Διαθέτει πίστες σκι 75 χιλιομέτρων έτοιμες να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Για την ακρίβεια, το 35% απευθύνεται σε αρχάριους, το 40% σε έμπειρους και το υπόλοιπον 25% σε προχωρημένους skier και snowboarders. Πέρα από αυτό, το 80% των εκτάσεων είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τεχνητού χιονιού. Χάρη στα κανόνια και τους οδοστρωτήρες η σεζόν ξεκινάει εγγυημένα τον Δεκέμβριο και τελειώνει τον Μάιο οπότε ο χρόνος δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην το επισκεφθείς. Επιπλέον, λειτουργεί ένα οκταθέσιο κλειστό τελεφερίκ, ένα εξαθέσιο, ένα τριθέσιο και έξι τετραθέσια. Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν διαθέσιμοι 6 αναβατήρες για ski καθώς και 10 παιδικοί για τους μικρούς επισκέπτες.

Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού τόσο στο Μπάνσκο όσο και στο χιονοδρομικό. Εαν ενδιαφέρεστε για ενοικίαση καλό είναι να μεριμνήσετε από το προηγούμενο βράδυ αν δεν θέλετε να καθυστερήσετε και να μπλέξετε στις ουρές.

Το μεγάλο...φαγοπότι!

Ένας άλλος τομέας με τον οποίο έχει ταυτίσει το όνομά του το Μπάνσκο, είναι αυτός της διασκέδασης. Η πόλη κυριολεκτικά κατακλύζεται από ταβέρνες και εστιατόρια (Mehana στην τοπική γλώσσα) οι οποίες βασίζονται κυρίως στο κρέας. Πολλές οι ομοιότητες με τις ελληνικές γεύσεις. Το στοιχείο των Ελλήνων είναι γενικά έντονο σε σημείο που ακούς πιο πολλά ελληνικά από ότι βουλγάρικα! Κατάλογοι γραμμένοι στην γλώσσα μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας όπως επίσης και ελληνική μουσική.

Καλά φάγαμε αλλά τώρα;

Άλλο ένα ερώτημα που δεν πρόκειται να σας απασχολήσει. Το μέρος είναι γεμάτο με μπαρ και club, μουσική, φωνές και ατέλειωτους χορούς πάνω στα τραπέζια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο.

 • Ισχύει για αγορά κουπονιού μέχρι εξάντλησης της προσφοράς και επιβεβαίωση κράτησης έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση της κάθε εκδρομής.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και ισχύει για διαμονή σε δίκλινο, τρίκλινο, τετράκλινο ή πεντάκλινο. 
 • Η αγορά του κουπονιού σας μπορεί να ακυρωθεί με πλήρη επιστροφή χρημάτων προς εσάς, έως και 14 ημέρες μετά την αγορά του, εφόσον δεν έχετε προχωρήσει σε ολοκλήρωση κράτησης στο 18-24 Travel. Ακύρωση της κράτησης ή αλλαγή σε ημερομηνίες δεν μπορεί να γίνει για κανένα λόγο, εφόσον ολοκληρωθεί η κράτησή σας στο 18-24 Travel (δηλαδή μετά την αποστολή του κωδικού του κουπονιού σας προς το τουριστικό γραφείο).

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2004 στην διοργάνωση Low cost οργανωμένων εκδρομών group σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αρχικά οι εκδρομές αφορούσαν το ηλικιακό target group 18-24 ετών.

To 2010 δημιουργείται το www.18-24.gr, το πρώτο Online σύστημα κρατήσεων για οργανωμένες εκδρομές, ενώ κι η προώθηση των εκδρομών γίνεται πλέον ηλεκτρονικά.

Από το 2012 και μετά αναπτύσσεται η προώθηση μέσω newsletter, google adwords, social media (facebook, twitter, youtube, google ) και ταυτόχρονα διευρύνεται το πλήθος προορισμών, οργανωμένων εκδρομών, μεμονωμένων πακέτων και προσφορών διαμονής.

Σήμερα, παραμένει ένα online τουριστικό γραφείο, ηλεκτρονικών κρατήσεων και πληροφοριών. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να προβαίνει σε ηλεκτρονική κράτηση μέσω της πλατφόρμας συστήματος κρατήσεων, μέσα από μία τεράστια γκάμα προσφερόμενων επιλογών.

Μητροπόλεως 110, 3ος όροφος, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
https://www.18-24.gr/
2316 011824

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
 • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ